Clasa I 2011-2012 (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli05 spune:

Ela 2001,cred ca suntem colegi,la d-na Dogarel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Neata mamici de bobocei,
... am ajuns si eu sa descarc pozele.

Crina in prima zi de scoala:

https://picasaweb.google.com/112947595520080188983/12Septembrie2011PrimaZiDeScoala#

revin cu detalii de la sedinta.

O zi frumoasa scolareilor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ok ela

ce dulceata de fetita e Crina...sa aduca numai fb-uri scolarita
si ce uniforma faina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Recunosc ca pozele lui mada m-au impresionat cel mai tare pentru ca pe Ilinca o stiu de cand era in burtica, eu si mada am fost colege de odisee a sarcini, apoi la clubul scutecelor, apoi la copii mai maricei si uite ca am ajuns sa le vedem scolarite.
E frumoasa Ilinca!

Ieri am avut sedinta cu parintii, a tinut de la 18 la 20,30 credeam ca nu mai plec de acolo
Am aflat despre rechizite, despre caietele speciale pe care le vom comanda (total 118 lei, inclusiv setul de engleza).
Mai am de luat cate ceva din rechizite (nu multe).
In zilele cu sportul ii aducem imbracati de sport, dar cu alti pantofi (cei pentru sala ii iau la ei) si le dam un tricou de schimb pentru ca se poate sa transpire.
Am cunsocut-o pe doamna de engleza (optionalul e engleza), mi-a facut o impresie bune.
In fiecare dimi se face careu, la 7.45 trebuie sa fim acolo si copiii intra in scoala cu invatatoarea. La plecare exista un loc de intalnire si doamna sta cu ei pana ce ultimul copil care nu merge la semi este luat; fiecare copil trebuie sa ii spuna cand pleaca si cu cine; pe cei de la semi ii duce ea acolo.
Am primit si orarul, avem romana cate 2 ore in fiecare zi de luni pana joi si mate o ora/zi la fel. Vinerea nu au nici romana nici mate, e o zi lejera.
Vor incepe sa scrie de luni, tot de atunci vor primi si teme.
Cam asta imi aduc aminte.

Fie-mea a inceput sa se planga aseara ca profa de sport (pe care au cunoscut-o ieri) e rea, ca strigat la ei. Sper sa nu am show-uri cu ea, asa am patit la gradi cu o profa de dans la care pana la urma nu a mai mers.
Chiar nu stiu de ce isi face probleme, e exclus sa nu se descurce la sport, i-am spus ca trebuie doar sa fie atenta ce le spune doamna sa faca si nu va fi certata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Eli noi suntem la B.

Manuela ce uniforma frumoasa aveti si ce bine ii sta fetitei in ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Manuela, foarte draguta cretulina ta si uniformele si clasa arata super! Felicitari!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Multumim pentru aprecieri.
uniforma e frumoasa, dar nu stiu cum a luat masurile croitoreasa ca a iesit prea mare, fustita prea larga si vesta pre lunga si prea larga ...

Informatii interesante de la sedinta de aseara ... de la 18, la 20.30 am stat acolo
- orarul, 2 ore de romana in fiecare zi, mai putin vineri, mate 1 ora pe zi mai putin luni; nu am inteles bine care e dif intre educatie plastica si activitati practice, le au pe ambele vineri...
- religia ne-a asigurat dna. ca se va face cu o dna. f draguta si vor fi atrasi si incantati ca de o poveste ... asa ca raman cu totii la ora...
- ed. fizica, de 2 ori/sapt, musai echipament de schimb si va trebui sa se echipeze singuri ... nu stiu ce va fi atunci; dl. de sport le-a placut f mult copiilor, au facut cunostinta
- ca optional s-a ales ceva "citeste si deseneaza" sa combata inca de mici la copii fuga de citit/de lectura; limbi straine deocamdata nu se poate ... asa ca le cautam in alta parte ...
- la fiecare materie au caiete speciale, culegeri, carti ... in total ne costa 64 de lei, rezonabil ...
- avem voie sa scriem cu pixul minune pilot frixion, chiar doamna avea unul f frumos
- consultatii cu parintii vom avea saptamanal

Pe ansamblu impresiile au fost f bune, dna. mi s-a parut cu multa experienta, cu drag de copii, f organizata si pe copii ii invata la fel ... lucrarile lor se vor strange in biblioraftul cu dosare si cu folii de plastic, la dulapul clasei.
... ghiozdanele si-au gasit locul pe spatarul scaunelelor, pt. ca pe partile laterale ale bancutelor era cam ingust spatiul...
... ieri au desenat, au povestit si copiii au fost f cuminti, au ascultat-o toti ochi si urechi, de s-a mirat ce copii cuminti are ... ca la inceput.

... o bila neagra din partea mea pentru toalete, sunt (deocamdata) f curate, dar nu au colac la wc, nu au hartie si sapun ; asa ca ii dotam noi si vor tine in dulapul clasei (si prin ghiozdane) hartie, sapun lichid, servetele, dezinfectant pt maini, dar mi se pare incomod sa se plimbe cu toate astea dupa ei pana la baie si inapoi ... sau se duc fara, ... si se trezesc acolo ca le trebuie ...
La voi este o situatie mai buna in privinta asta ?

Crina este f incantata de scoala, de dna., ca are dulapiorul ei impreuna cu o fetita, ii turuie gurita si povesteste de nu o mai opresc
... dar cu sculatul de dimineata e ff greu , desi la 21.30 e in pat si la 22.00 cel tarziu doarme ... o trezesc la 6.45-7.00
... nu mananca dimineata, dar ii pun un pachetel mai consistent pt pauza de masa ...
E vreun scolarel care mananca dimineata ?

Ne adaptam incet, incet ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Al meu mananca dimineata. Nu pleaca pana nu mananca. La ora 7 fix mananca sau si mai devreme un pic. Noi tb sa plecam la 7.15 cel tarziu, ca sa fim la scoala la 8 fara 10.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Giulia nu mananca dimineata deloc. Era obisnuita cu regimul la gradi unde papau la pachet la 10.
La toalete e curatenie la noi, dar tot asa, hartie, sapun, in clasa.
Se vor obisnui pana la urma ... nu avem ce face.

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

La noi, la fel - toaletele f. curate, dar lipseste cu desavarsire hartia, sapunul etc. I-am dat servetele uscate si umede la ea.

A mea mananca dimineata si mananca si ce-i dau la scoala, se pare ca scoala asta ii provoaca foame. Cel putin, deocamdata.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput