Clasa I 2011-2012 (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

LORA - vezi, tot raul inspre bine. Ma intalnisem cu o prietena in parc ce are baietel prin clasa a III-a daca nu ma insel si am intrebat-o cum e cu scoala. Si mi-a zis ca baiatului ii place nespus pentru ca ii place doamna. Daca-i place doamna cica totu-i aranjat....va face tot ce zice ea adica va invata. Intr-adevar, tare mult conteaza sa se apropie dascalii de copii.

Cu religia...intr-adevar nu e obligatorie. Insa in prima zi fata mi-a venit acasa cu manualul si la sedinta am platit auxiliarul....asa, tac pac...ca si cum ar fi matematica. Niciun comentariu de pe nicaieri n-a fost. Oricum eu sa va zic drept nici nu stiu daca vreau sa faca sau nu obiectul asta....niste cunostinte generale as vrea sa capete ca eu nu-s in stare s-o indrum deloc si nici sa ramana ignoranta n-as vrea.

Bia e foarte incantata, asteapta cu interes fiecare zi si eu astept cu interes sedinta de lunea viitoare. Am fost si am dat comanda de uniforma insa doamna de la magazin a zis ca pana nu vin toti din clasa sa o comande nu se apuca de ele. Scoala noastra are o culoare obligatorie (rosu in toate nuantele sale) insa fiecare clasa isi face propria uniforma...cam cu acelasi croi insa cu mici diferente.

Sa va spun drept eu inca nu m-am obisnuit cu programul....stiam ca pleaca fata la gradi si vine pe la 17...acum abia pleaca parca si e inapoi.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Si fetita mea e f incantata de scoala si de doamna invatatoare. E apropiata de ei.
In prima zi de scoala au stat 4 ore la scoala si i-a dus sa viziteze scoala, curtea scolii.
A fost si sedinta cu parintii in care ni s-a spus care va fi programul, optionalul la noi este engleza. Despre religie, ne-a intrebat daca suntem toti ortodocsi. N-a precizat daca e sau nu obligatorie religia.
Ne-am inscris la after school. Incepe de luni.
Ieri am fost sa cumpar rechizitele de care mai avea nevoie.
Azi trebuie sa-i cumpar neaparat fustita neagra sau bleumarin, caci pana acum a mers cu o fusta plisata in carouri (bleumarin, rosu, alb).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Religia si la noi e asa o chestie obligatorie, dar am inteles ca doamna care preda este foarte ok.
Eu am lasat-o cu clasa la ortodoxism Ideile sunt cam aceleasi, legate de DD

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Ela am luat fustita de la un magazin de pe Sebastian(25 lei) pe partea cu BCR-ul cum mergi spre Kaufland...magazinul este la parterul unui bloc.

Mergi la inceput

Monica multumesc pt raspuns.
E departe de mine acel magazin, dar stii cumva care e firma care face acele fustite?
Scuze ca te bat la cap, dar am vazut in magazine atatea uniforme urate, ca nici nu stiu incotro s-o apuc.
Fustita Ruxandrei e f frumoasa si nu e nici scumpa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Am fost ieri la sedinta de la 17-19.30 . Ne-a spus despre regulamentul scolii, despre uniforma, despre optionalele pentru care optam ( am ales pian, engleza si innot deocamdata) , ne-a prezentat activitatile care se vor face in anul scolar ( extrascoalare: excursii, diverse zile speciale etc). Ne-a dat lista cu rechizite, care este una obisnuita , nimic iesit din comun, cu precizarea sa aiba la ei 2 stilouri , pentru ca li se va termina rezerva in timp ce scriu, si pana reusesc sa o schimbe, daca reusesc pierd si timp si exista si riscul sa se murdareasca, sa le strice etc. Mi s-a parut o idee buna. Uniforma este obligatorie, pantaloni bleumarin la baieti si camasa alba sau bleu, sau tricou polo la fel, alb sau bleu. Mai au si un hanorac bleumarin, toate cu emblema scolii. Tricpurile si hanoracul le-am comandat de la scoala.Fetitele au sarafan bleumain sus si fustita in carouri cu rosu si albastru. Sunt frumoase.
Trebuie sa cumparam fete de masa protectoare pentru ora de pictura. Ati vazut pe undeva ceva special ? O sa le cumparam toate la fel.
Maine vor merge in parc. I-a placut la scoala, mai putin partea cu masa; este f pretentios, a cerut sa-i strecoare ciorba iar felul 2 nu l-a mancat, ca a fost ardei umplut si lui nu-i place. Of, mare problema avem cu asta si nu stiu cum sa o rezolv.
Doamna invatatoare este foarte tanara si draguta, cred ca o vor iubi copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Wow Anda ce de-a optionale..si ce frumoase, le-as face eu pe toate :)

Noi am optat pentru fete de masa din musama, merge cineva si cumpara pentru toata clasa la fel. Le vom lua pe rand acasa sa le mai curatam, in rest stau la dulapul din clasa.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Ela stiu ca au o croitorie a lor...cei de la magazin...deci slabe shanse...dar daca vrei iti cumpar eu una si poate in drum spre scoala mea ti-o las cumva...eu sunt la Liceul de Muzica G Enescu(de langa piata victoriei) si am traseul asta...din Rahova merg spre 13 septembrie...Meriot...izvor...urc pe langa Cismigiu ...Popa Tatu...Victoriei...
daca gasesti vreun "punct"in care ne putem vedea 1 min intr-o zi sa ti-o dau rapid...imi zici marimea si o cumpar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

ieri a fost prima zi cu program mai lung la scoala, adica de la 8 la 11 ... lui D i-a placut, a venit bucuros ca are tema de casa, a avut ceva de colorat in cartea de matematica . am mancat tot sandviciul, a zis ca a fost cel mai bun, si astazi sa-i pun si o gustare, adica ceva dulce , i-am pus o bucata de placinta cu mere

azi avem sedinta cu parintii, ne da lista cu rechzite si mai discutam si alte probleme organizatorice

despre orele de religie, obligatorii sau nu, pe mine nu ma deranjeaza absolut de loc, nu vad de ce l-as retrage pe D de la aceste ore ... eu am crescut intr-un mediu in care religia a fost foarte prezenta dar n-am simtit-o niciodata ca o incorsetare sau indoctrinare. mi-ar placea ca si copiii mei sa creasca la fel

Mergi la inceput

Monica merci; ma duc azi la magazinul Victoria (ca e mai aproape de mine) si sper sa gasesc acolo ca ne trebuie mai repede.

Mergi la inceput