Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata si de la noi.
Raul e cacacios tare. Nu face apos, dar imprastiat si miroase rau. Si face des. Si noaptea. I-am luat LP HN si ii dau debridat. Totusi, e un lucru mare ca nu am fost pana acum la 3 medici. Dar daca o mai tine mult asa, am plecat la pediaru. In rest nu are nimic, nici febra, nu pare sa-l doara burtica si vb la fel de mult...Mai asteptam un pic.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Žneatza, delfinariu. multumim de cafea, PALOMINA!

despre SPERIAT: Maria anul trecut dormea cu veioza aprinsa si-si acoperea noaptea oglinda, daca mergea la baie aprindea luminile in toata casa si mergea doar cu motanul dupa ea! o speriasera niste vecine de varsta ei ca sunt zombi pe strada noastra (ele nu se temeau, stiind ca e inventie) care o vad prin oglinda , abia de putin vreme pot stinge luminile si doarme fara frica... in rest, n-avea nici o teama, cand ii spunea cineva de bau-bau radea si se uita in jur sa vada care nene se cheama asa

noi ne-am trezit la 9.30 (adica eu si Isa) si parca as mai fi dormit macar o ora... asta e, o iau din loc imediat la politie intai, sa vad daca mi-a gasit cineva actele. apoi sa incep sa declar nule cardurile si sa solicit altele (mai putin cele din Ro). daca nu aveam de lucru, pai acum am

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Crispro, mie mi-a zis peditra cand avea Sashi vreo 5 luni si nu mai dormea, se trezea noaptea din ora in ora, ca poate sa ii fie foame sau sa fie bolnav sau sa fie anemic. Acum vad ca tie ti-a dat fier dar nu a zis ca asta ar putea fi o cauza a trezirilor. Eu am mai fost atunci si la alti pediatri, dar nici unul nu mi-a zis ca ar fi vreo legatura. Insa am citit daca sunt semne de anemie, creierul nu se mai oxigeneaza cum trebuie si apar stari de agitatie. Acum, Vladut nu pare anemic, (are falcute, asa avea si Sashi atunci) si nici agitat (nici Sashi nu era in timpul zilei, doar se trezea noaptea), oricum, dupa ce i-am dat fier, al meu nu s-a mai trezit regulat. Apoi ai zis acum cateva zile ca dupa ce a papat branzica (parca) a papat si laptele mai bine. Poate ii este foame si nu vrea lapte, vrea altceva si apoi lapte, nu stiu daca ai mai incercat asa..Lui B i-am dat pana dupa un an mancare cu biberonul. Toata lumea radea de mine, pe la spate sau nu, ca ii dau asa. Dar el refuza efectiv sa manace. Daca asa era singurul fel in care manca, eu ii pasam totul si ii puneam in biberon. Am vrut de cateva ori sa nu-i mai dau asa, sotul spunea ca daca o sa-i fie foame o sa manance. Si nu manca. Dar se trezea noaptea (Bogdan a dormit toata noaptea de la o luna jumatate) deci era clar ca ii e foame, iar noaptea ce puteam sa fac, ca nu ma apucam sa-i dau cu lingurita. Ce vreau eu sa zic (nu te sfatuiesc sa-i dai mancare cu biberonul, in nici un caz, dar am vrut sa-ti spun cum a fost la noi) e ca s-ar putea totusi sa se trezeasca si de foame. Si daca tot se trezeste, isi aminteste ca mai poate sa se joace si sa povesteasca.
Acum Vladut deja are un program, s-ar putea sa fie mai greu de dezobisnuit sa se trezeasca, dar eu sunt sigura ca o scoti tu la capat cumva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Rody, sa treaca mai repede toate problemele

Bravo lui Antonitopentru noaptea dormita bine!

Sanatate delfinasilor bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Buna.
La noi a fost o noapte linistita,n-a mai facut febra,bine tot a avut 37.5-37.7 dar asta nu o mai consider febra eu.In schimb a dormit toata noaptea,a fost asa bine.Desi eu n-am dormit legat ca de obicei(o tot controlam de febra) pot sa zic ca sunt odihnita bine.

Rodi ce belele ai si tu,cand apar vin toate gramada.Am patit si noi ceva de genul(adica sotul) si a venit un nene dupa vreo luna si i-a adus toate actele(deja isi facuse altele).Faza tare e ca nenele a zis ca el le-a gasit de mult dar nu a avut timp sa le aduca mai devreme.,desi statea la vreo 3 blocuri distanta de noi.

Ma apuc sa fac de mancare pt fata,revin mai pe seara.

PS:
Apropo Kata superbe pozele,o familie implinita
N-am vazut pozele andreei(eladeea) ,pe unde sunt,la cele din Grecia ma refer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Maurice, da, dupa ce isi revine. Noi suntem in fiecare zi (cand nu plecam din Buc) in IOR.

Crispo, pai si eu as fi irascibila, ca nu stiu cum mai rezisti.
Acum cat a fost Larisa bolnava, cu nopti nedormte, cu nemancat si cu diverse alte manifestari pe care nu le-a avut m-am gandit la multe dintre voi prin cate treceti. Parca pana acum nu intelegeam pe deplin, stiti voi cum e, pana nu experimentezi pe pielea ta....

Tina, da cat ai scris

Rody, imi pare rau de bunica ta.

Paula, pupam, sa ii fie bine Raul, sa o luati din pripa.

Mai fetele mele dragi, multumesc pentru toate sfaturile. Deci, am incercat absolut de toate!!! Tot ce mi-ati zis voi acolo, fie incercasem deja fie mi-ati dat idei noi, cert e ca a fost totul incercat, dar nu prea a functionat nimic. Concluzia: daca ea vrea deschide gura, daca nu si pace si nu am cum si cu ce o tenta.
Lapte fara lactoza bea cat de cat, dar doar atunci cand stie ca e timpul de lapte. in rest in timpul zilei nu vrea, nu o poti pacali.
Ieri in schimb am reusit si am fortat-o sa inghita hidrasec si alte chestiuni de gat si caca, pe care in sfarsit nu le-a mai dat afara. S-a cunoscut, pentru ca azi a inceput parca sa se lege putin scaunul si nu a avut decat unul.Temperatura mai e putin 38,1
Ieri seara a mancat cateva lingurite de orez dar nu a mai baut apoi laptele. S-a iritat tare pe pulpa piciorului- acolo la cute unde e pampersul, nici nu poti zice ca e iritatie, e ca o arsura. Am dat-o cu sudocrem si am lasat-o fara pampers. ieri seara a fost chin, ca mergea si mai facea doi stropi de caca si tot asa. Noi stateam in urma ei si stergeam.
Azi de dimineata si-a baut tot laptele, dar atat deocamdata. Doarme mai mult, probabil e obosita.

Multumesc mult mult ca v-ati impartasit experientele cu mine.
Acum ca stiu ca ati trecut si voi prin asta si la fel nu manca, m-am mai linistit putin, ca altfel parca o luam razna.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Neata si de la noi!
am avut si noi o noapte de mai mare chinul, in ultima perioada, tudor plange noaptea, de vreo3 nopti, se trezeste si plange, nu stiu ce are, dar daca ii bagam suzeta adormea la loc, apoi iarasi se trezea in urlete, aseara chiar a plans mai mult, l-am luat, ne-am uitat pe fereasta, ne-am plimbat putin si a adormit la loc, sper sa fie de la dinti si sa treaca mai repede perioada asta nasoala.
fetelor multumesc de raspunsuri, pediatra lui tudor mi-a zis sa stau relax, ca o sa treaca cu timpul fara sa iau nici un medicament.
Diseara plecam si noi la campulung, tre sa iau trusa de medicamente pt tudor ca iarasi o sa faca alerie si o sa se umple de bube. Merg sa-l vad pe tata, am vb cu mama si zicea ca e bine, doar ca a inceput sa ramana fara par, asta e, efectul de la radioterapie.
Rody, doamne ce oameni insensibili, oare unde le-o merge sufletul dupa moarte? nu credea ca exista asemenea specii umane!
va pup

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei

Poze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

OCHIDUT - hai ca vin si eu cu cateva sfaturi pt copii mofturosi la mancare (in cazul nostru cand nu suntem bolnavi): da-i sa tina ea in mana bucati sau gramajoare de mancare. Pune-i pe tavita o farfurie sau un bol sa isi bage ea mainile, sau da-i o lingurita/ furculita sa ia ea singura si tu coordoneaza-i-o la gurita.
Arata-i si spune-i ce trebuie sa faca, las-o sa iti dea si tie de mancare daca vrea, creeaza jocuri, povesti. La noi asa e mereu.

RODY - nu pot sa cred ca se poate intampla asa ceva, cum sa dai un om afara din casa lui????

Noi am avut scaune moi, aseara 2, azi dimineata 1, si un pic de temperatura, 37.7. Off si tocmai acum inainte de concediu, miercuri ar trebui sa plecam. Am asa inima indoita, sper totusi ca e de la dinti :(

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Offf, acum culc copilul. Am fost in oras, am lovit masina mea si a altuia :(

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Pup si eu bolnaviorii.

Ainotna, iti multumesc mult de tot de sfaturi! Mereu esti foarte atenta cu fiecare!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput