Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 18
bumblebee spune:
Neata!
Crisu', desi tu esti pe Magne B6, Vladut si-a reluat noptile, la el sunt incidente rare noptile dormite cap-coada. Asadar, ia-ti inima in dinti si vorbeste cu un pediatru, vezi ce zice, explica-i amanunt cu amanunt.
Recunosc, nici la noi nu e roz, adica nopti dormite integral am avut.. nu stiu, dar numar pe degete. Dar la noi difera de la o zi la alta, azi se trezeste de 3 ori, maine 1 data, poimaine sta 3 ore.. alta data din ora in ora.. Mi se pare ca totusi se raresc astea.
Rody, cum adica au scos-o din casa? De ce??? Lasa mami, ca toate relele trec.. 
Michelle, sper sa fie de la dintisori, sau ceva usor si sa mergeti linistiti in concediu! 
Bai, deci se duce tot zen-ul din mine cand il vad cum se loveste
. Mai nou il mai cert si eu dupa ce se loveste
. Sunt din ce in ce mai de treaba
.
bumblebee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crispro Offf, acum culc copilul. Am fost in oras, am lovit masina mea si a altuia :( Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Dar sunteti bine?

ramonasin spune:
Salutare fetele,
La noi a venit toamna, e frigut si inorat,un peisaj bacovian. Nu am apucat sa intru ieri asa ca va urez azi La multi ani celor care poarta numele Maria si derivatele acestui nume sfant si frumos!
Cand citesc cati delfinasi sunt bolnaviori ma ia cu sperieti, dragi de ei ce trebuie sa traga, multa sanatate si 

Crispro eu sincer nu stiu cum mai rezisti eu m-as fi dus de mult in lume
daca eram in locul tau, zic si eu ai incercat atunci cand se trezeste sa-l legeni putin sau sa-i canti sau sa-l iei in brate poate adoarme la loc si nu mai apuca sa se trezeasca de tot. Eu dorm cu Daria si daca se mai trezeste rar intr-adevar eu o iau pe mine cu capul pe titi si o mangai pe spate si adoarme imediat.
tare greu trebuie sa-ti fie...Vladut acum te rog pe tine las-o si pe mami sa se odihneasca, noi stim ca tu ai energie si ai vrea sa te joci tot timpul dar noaptea ai putea sa faci o pauza
Ochdut, vai dar ce bine te inteleg,parca si Sorina zicea de nemancat sau mancat doar gratarele in cazul lui Bogdanel. Eu ajunsesem sa fac numai mancare toata ziua ca ziceam ca nu fac eu ce-i place, nimic nu vroia sa pape si plangea ca nu-i trebe si eu plangeam ca moare fata de foame, oribila experienta, parca te simti neajutorata si e tare frustrant. In cazul nostru a tinut vreo 2 saptamani se pare ca a fost de la dinti dar inca nu au iesit asa ca nu mai stiu...multa rabdare ce sa mai zic..

Rody,
o sa rasara soarele si pe strada ta, astia sunt oamenii, noi aveam o galetuta atarnata de manerul caruciorului si mi-a disparut cat am intrat intr-un magazin.
Palomina, bravo pentru noaptea linistita a lui Antonito
Tina, felicitari pentru maseluta
Nici eu nu sunt de acord cu speriatul copiilor mai ales ca mie si acum mie ingrozitor de frica de caini pentru ca am fost speriata cand eram mica, mie frica sa stau singura in casa cu lumina stinsa, daca lipseste sotul zici ca e petrecere in casa asa ard becurile
si sa nu uit dorm cu televizoru aprins si il programez sa se stinga.
O zi faina, va
pe toate
eladea2005 spune:
OFFFF, PAULA, MICHELLE, sper sa-si revina puii repede...
ce D-zeu se intampla??? Michelle, te inteleg perfect, parca ma vad pe mine...abia in ziua plecarii noastre in concediu Eric a fost ok, altfel amanam sau renuntam...
stiu ce stres e...sanatate multa...
OCHIDUT, Eric a slabit 500 gr in sapt aia cand a fost bolnav...dar a recuperat tot f rapid...stiu cum e, multe dintre noi am trecut prin asta, din pacate...si suntem abia la inceput...va
si sanatate si voua!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
crispro spune:
Bumblebee,
.
Si multumesc tuturor de incurajari si sfaturi. Imi pare rau ca nu am timp mereu sa raspund fiecareia, sau sa va dau si eu un sfat.
Suntem bine, am lovit masina ca bleaga in parcare. Probabil de oboseala. Am mai patit asa o data, dupa o noapte la fel de crunta, eram asa obosita ca era sa adorm, am venit acasa rapid, ca simteam ca nu mai pot sta in oras. SI era o masina in fata mea,oprita. Eu franam, dar parca masina nu se oprea. Ca nu calcam eu frana, imi era moale piciorul. Noroc ca m-am desteptat la timp.
Am vrut sa merg sa cumpar niste fructe, lactate, dar nu imi mai arde de nimic. Eventual de mers in lume!!!
Sa-l ajutam pe Alex
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crispro Offf, acum culc copilul. Am fost in oras, am lovit masina mea si a altuia :( Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)Poze Sa-l ajutam pe Alex |
of cristina...asta iti lipsea si tie...sper ca nimic grav...aveti casco?
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
michelle1981 spune:
CRISPRO - of, greu tare trebuie sa iti fie. Ai mare mare nevoie de odihna si de un ajutor.
Bine ca nu s-a intamplat nimic grav..
Acum inca o intrebare: reductor de wc de care aveti?
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
racusor2010 spune:
Buna si de la noi
Cris sa et odihnesti mami, ca Doamne fereste ce se poate intampla 
Rodi imi [pare tare rau de acte si de bunica ta 
bine macar ca e mama ta la tine sa te ajute!
Rubia, Ochidut pupam fetele bolnavioare, sa se faca repede bine! si pe Biencuta lui Michelle, sa nu strice planurile de concediu!
Andrei doarme mai bine de 2 nopti, dupa ce i-am lasat putin geamul deschis la el in camera, de caldura se trezea el. azi iar s-a trezit la 8 si 10 , asa bine a fost 
bine, eu muream de somn si tot incercam sa il culc la loc ![]()
![]()
bine,se trezeste si noaptea pentru papa, iar aseara pe la 11 s-a culcat...desi cand veneam din parc (am fost in IOR la pitici si fantani) se tot spreijinea cu capul de carut, sa doarma ![]()
eu incep sa cred ca la Andrei tot episodul cu kk si iritatia au fost accentuate de aparitia unor canini. e umflat in gurita, dar inca nu au iesit. tot pune manuta si isi face singur masaj
dar cu iritatia asta urata am tot citit pe net, daca nu ii trece pana duminica, luni mergem la dermatolog...nu stiu daca e de la candida (dar la stomacel nu mai are nimic, mananca de toate si face kk bine) sau de la cine stie ce altceva! am mai vazut poze pe net identice cu ce are ANdrei si cica e eritem chimic (si in general trece cu cortizon), eu sper sa scapam cu crema recomandata de michelle 
si cu schimbatul scutecelor / servetelelor momentan cu unele bio. sunt foarte stresata sa nu il afecteze in vreun fel, sa nu se extinda....deja sunt 2 saptamani de cand o are 

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
ainotna spune:
Michelle, eu pot sa-ti spun ca nu iti recomand reductorul de la Litaf, nu sta cum trebuie pe Wc.
Mai am unul Disney, luat din real parca, care e ok si unul pe care l-am primit, e si cu burete.
lauri_ca spune:
La multi ani, cu intarziere, celor care poarta numele de Maria!
Despre temerile copiilor, Radu acum vreo 1 an dormea numai cu jaluzelele trase pt. ca i se parea ca vede un urs panda trecand prin dreptul geamului! Asta clar nu i-a bagat-o nimeni in cap. Acum ii e frica doar de hoti noaptea.

(17.07.2010)