Nasterea la Arcadia - Iasi (18)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Buna fetele!

Despre alaptat... nu pot spune ca s-a insistat f mult la Arcadia. Ma tot stresau cu acea completare de LP. Odata l-am baut si le-am spus ca l-a baut fata pt ca reusisem sa o pun bine la san si mancase bine, plus ca aveam f mult lapte pe care il mulgeam si i-l dadeam cu biberonul in loc de LP. And btw, era oribil la gust si f dulce. Laptele praf are indulcitori in el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Dada, Madline, Ionela multumesc mult .

Madline, mi-am facut si azi suc de morcov, ca sa vezi ce influenta ai avut . Am adaugat si suc de lamaie ca era prea... de morcov.

Lena - 35+

!!! AMR un pic !!!

Incearca cu portocala sau mar, e muuult mai gustos(eu asa imi fac)

Claudia 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Buna la fete ! deci m-am mai lamurit cu o problema :alaptatul la arcadia ...Azi am fost la dr la eco si bebe si-a scos cordonul de la gat ,stiam eu ca este un bebe destept,are dupa estimarile ecografului 3100 g .acum nu stiti o metoda ,cum as putea eu sa fac sa se declanseze nasterea mai repede pana pe 19 ?oare niste ar merge?
37+ANDREI

Mergi la inceput

Iulia, daca va ”tine”, da, cica ajuta.

Ce urat e afaraaa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana.irina

Buna fetele!

Despre alaptat... nu pot spune ca s-a insistat f mult la Arcadia. Ma tot stresau cu acea completare de LP. Odata l-am baut si le-am spus ca l-a baut fata pt ca reusisem sa o pun bine la san si mancase bine, plus ca aveam f mult lapte pe care il mulgeam si i-l dadeam cu biberonul in loc de LP. And btw, era oribil la gust si f dulce. Laptele praf are indulcitori in el?

Mamica Mariei Antonia - nascuta la 22.07.2011

Ce tare... Chiar asa te streseaza?
Te gandeai ca daca nu il dai tu o sa il dea ele dupa ce o iau de la tine, nu?

Lena - 35+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia_iul
ia

Buna la fete ! deci m-am mai lamurit cu o problema :alaptatul la arcadia ...Azi am fost la dr la eco si bebe si-a scos cordonul de la gat ,stiam eu ca este un bebe destept,are dupa estimarile ecografului 3100 g .acum nu stiti o metoda ,cum as putea eu sa fac sa se declanseze nasterea mai repede pana pe 19 ?oare niste ar merge?
37+ANDREI

Felicitari Iulia. Istet baietel ai .

Eu stiam de plimbari, urcat/coborat scari, siecs, stimulare mamelonara si masajul sanilor.

Multumesc Claudia de sugestie. O sa incerc

Lena - 35+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput

Citat:

Lena - 35+

Maria mea era cam micuta si cred ca de asta insistau cu acea completare de 30 ml. Eu scoteam cu pompa de la un sg san vreo 20 la inceput.
Da, ma gandeam ca daca papa laptele ala, nu o sa mai vrea la san. Si ca sa scap de gura lor...
Ideea e ca, daca iti doresti sa alaptezi, te ajuta si te incurajeaza. In acelasi timp insa, le baga lp pe gat micutilor (la propriu) ca sa dea bine in fisa probabil.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oana.irina

Citat:

Lena - 35+

Maria mea era cam micuta si cred ca de asta insistau cu acea completare de 30 ml. Eu scoteam cu pompa de la un sg san vreo 20 la inceput.
Da, ma gandeam ca daca papa laptele ala, nu o sa mai vrea la san. Si ca sa scap de gura lor...
Ideea e ca, daca iti doresti sa alaptezi, te ajuta si te incurajeaza. In acelasi timp insa, le baga lp pe gat micutilor (la propriu) ca sa dea bine in fisa probabil.

Mamica Mariei Antonia - nascuta la 22.07.2011

Am inteles.
Nici eu nu cred ca o sa am o fetita foarte mare, dupa cum se vede la eco. Deci ma preg sa beau lp . Imi aduc aminte ca am gustat lp de-al unei nepotele. E asa nasol .

Pai daca tu scoteai 20ml mi se pare super ok, avand in vedere ca Ionela spunea ca stomacelul la bebe are in jur de 7ml cand se naste.
Dar corect... ei (Arcadia) au statistici, indicatori, trebuie sa iasa bine la astea

Lena - 35+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

DA! Statistica asta!
Cand ma gandesc la faptul ca sunt tari ( vezi germania) in care in primele 2 zile bebe nu primeste NIMIC indioferent daca pare ca mama are ceva in sani sau nu..... imi vine sa mor de ciuda!!!! Or fi ei mai tampiti???? nu cred

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 33+ cu

Mergi la inceput

Da, Ionela, nasol . Eu as avea incredere in Germania.

Off topic. Fetelor voi respectati combinarea corecta a alimentelor?
http://ligiapop.com/2010/06/06/combinarea-corecta-a-mancarurilor/

Lena - 35+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput