Nasterea la Arcadia - Iasi (18)
Raspunsuri - Pagina 8
oiyoy spune:
Saru'mana Stefana. le salvez si de cate ori am timp am sa citesc.eventual il rog pe tati sa lectureze
mamici unde aveti postate poze cu bebeii ca eu nu le gasesc?
http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.194872657247130.49384.100001731918897&type=1
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Ma bucur de vestile bune legate de alaptatul in Arcadia. M-am mai linistit. Ionela, ce se intampla daca nu am colostru in travaliu sau dupa ce nasc... e posibil? Despre alaptat ar trebui sa vorbesc cu asistentele de acolo sau cu doctorul meu? Lena - 35+ !!! AMR un pic !!! |
Colostru cam e imposibil sa nu ai. E posibil totusi sa nu poti tu sa scoti si sa ai nevoie de ajutorul copilului. Dupa ce nasti ai siguuur!!!
Despre alaptat vorbesti cu neonatologul. Odata "scos" copilul intra in raspunderea neonatologului. Putin ciudat: sanul e responsabilitatea ginecologului dar hrana bebelusului e in respopnsabilitatea neonatologului
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 33+ cu
LenaC spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ionelamaria
Colostru cam e imposibil sa nu ai. E posibil totusi sa nu poti tu sa scoti si sa ai nevoie de ajutorul copilului. Dupa ce nasti ai siguuur!!! Despre alaptat vorbesti cu neonatologul. Odata "scos" copilul intra in raspunderea neonatologului. Putin ciudat: sanul e responsabilitatea ginecologului dar hrana bebelusului e in respopnsabilitatea neonatologului Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 33+ cu |
Inteles'
Multumesc Ionela
Si cand ar trebui sa am discutia asta... cand ma duc sa semnez contractul?
Inca o chestie:
Daca mergi la Arcadia si e travaliu fals; te taxeaza pentru vizita si te trimit acasa, nu?
Intrebarea mea este cand te primesc pentru monitorizare? Stie cineva?
Si a treia intrebare? Claudia, tot vroiam sa te intreb, tu spuneai ca initial erai setata pe natural... ce sa intamplat? in ce saptamana ti-a spus medicul ca trebuie cezariana?
Lena - 35+
!!! AMR un pic !!!
DadaIna spune:
Va salut mamici si burtici!LenaC si Ionela ma bucur si eu alaturi de voi ca bebelusii va sunt bine si cresc dupa vizitele la dr.
oiyoy carti despre diversificare gasesti si in mailul comun.Stiu ca am trimis si sigur sunt acolo.Te-ai uitat sa vezi?
Cat priveste alaptatul la Arcadia si eu am fost incurajata sa alaptez la san.A venit o asistenta/dr. nu mai stiu ce era si chiar mi-a explicat mai bine de jumatate de ora despre pozitii, mufare, chiar s-a uitat sa vada daca suge corect mititica adica e totul ok.Am pus-o la san ori de cate ori era necesar.Eu chiar dupa cezariana am avut colostru imediat pentru ca intai am incercat natural si ne-am oprit la expulzie ca nu ieseaasa ca lapticul a venit repede.
claumarcoci spune:
Lena eu am facut pilates pana la 6 luni cand au inceput sa scada trombocitele si pe la 30 sapt, era exact 30 iunie mi-a zis ca nu se poate ca e riscul prea mare,dar eu tot am sperat , la un moment dat crescusera din nou,pana acum o luna cand au inceput sa scada din nou(trombocitele).Am mai cerut si opinia la inca vreo 2 dr si toti au spus acelasi lucru, asa ca.....asta este.
Acum astept cu nerabdare ziua de luni
Va
Claudia 38+
madline82 spune:
Neata fetelor, ce bine ca se indreapta vremea..gaza mea a dormit dela 9,30 seara la 9,20 dimineata, desigur cu trezit pt papa la 2, la 4, la 6 si la 8
Lena,si Claudia legat de venirea lapticului, sa nu va sperii, dar exista si posibilitatea destul de mare sa vina lapticul a doua sua a treia zi dupa nastere, la mine, la loredana si la multe mamici asa a fost.Important e sa ai rabdare cu tine, sa pui fetita la sani sa ii stimuleze, contact piele-piele, si ce mi se pare mie capital e masajul circular de la baza sanilor spre sfarcuri.Si nu folositi pompa de muls decat daca curge lapticul, altfel nu, ca risti sa faci ragade..si o sa plangi in pumn.Daca simti ca te dor sanii, sa folositi garmastan, puteti lua si de la farmacia lor de jos, daca nu ati cummp deja!
Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011
ionelamaria spune:
Lenaeu cu fetele de la contracte mai vb doar "buna ziua"si "unde semnez""multumesc""o zi buna"
Eu voi vb cu neonatologul cand ma internez, pentru ca n-am de unde sti cine va fi. Am vorbit in avans cu ginecologul, pentru ca ii cunoaste pe neonatologi si incercam sa aflu daca sunt "de gasca".
Domnisoarele de la consiliere mi-au spus ca vorbesc despre astea cand ma internez ca ele nu cunosc nimic despre proceduri, ca ele "cred ca"... Pai "cred ca"=ZERO
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 33+ cu
LenaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claumarcoci Lena eu am facut pilates pana la 6 luni cand au inceput sa scada trombocitele si pe la 30 sapt, era exact 30 iunie mi-a zis ca nu se poate ca e riscul prea mare,dar eu tot am sperat , la un moment dat crescusera din nou,pana acum o luna cand au inceput sa scada din nou(trombocitele).Am mai cerut si opinia la inca vreo 2 dr si toti au spus acelasi lucru, asa ca.....asta este. Acum astept cu nerabdare ziua de luni Va Claudia 38+ |
Imi pare rau, Claudia. Dar sa stii ca atata timp cat e o decizie in favoarea ta si a bebelusului trebuie sa fii fericita. Important este sa fiti voi doi sanatosi.
Eu sincer m-am setat pe ceva de genu... vreau sa nasc foarte mult natural, daca nu asta e... o sa facem cezariana. O sa vad pitica mai repede si o sa fim amandoua sanatoase. Adica ma gandesc la ambele variante pentru ca sa nu ma panichez atunci daca nu merge totul conform planului.
Ce coincidenta... eu tot faceam Pilates inainte -> la SeiBella. Dar am renuntat de cand am aflat ca sunt insarcinata, ca aveam niste cheaguri si medicul a zis fara efort. Am mai reluat la un moment dat niste exercitii, dar acum m-am lenesit (bine si de frica, pentru ca la 20 sapt mi-au aparut contractii BH si imi era frica sa nu fie si din cauza la efort. Atunci daca ridicam de doua ori piciorul deja simteam ca nu mai pot. Deci orice exercitiu cat de simplu era destul de greu in sarcina. Si asta in cazul in care eu fac pilates de vreo 2 ani. bine... cu pauze )
Sigur problema cu trombocitele este de la Pilates?
Tinem pumnii pentru luni.
Si scot si motatele pentru antrenament
Hai Claudia !!!
Lena - 35+
!!! AMR un pic !!!
LenaC spune:
Dada, Madline, Ionela multumesc mult .
Madline, mi-am facut si azi suc de morcov, ca sa vezi ce influenta ai avut . Am adaugat si suc de lamaie ca era prea... de morcov.
Lena - 35+
!!! AMR un pic !!!
claumarcoci spune:
Lena trombocitele au scazut pe sarcina atata tot, inainte eram normale, Pilates nu a avut nici o implicare, doar ca incepusem si eu sa nu mai pot face prea multe. Mi-am luat acasa o caseta cu pilates ptr femei insarcinate, dar ma crezi ca nu am facut niciodata. Noroc ca stau la 5 si urc si cobor la scari...
Acum nu am nici o problema cu cezariana, nici macar cu tipul de anestezie, nici asta nu stiu sigur ce fel o sa fieaflu luni( dr, zice totala, anestezistul rahi), important sa fim noi bine.
Stiu ca dupa anestezie oricum nu am voie sa alaptez urmatoarele 24 ore, deci intr-o oarecare masura stiu ce ma asteapta, dar stii cum e teoria ca teoria, practica ne omoara
Claudia 38+