Nasterea la Arcadia - Iasi (18)
Raspunsuri - Pagina 12
alinuta84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Dada, Madline, multumesc la amandoua . Oana, cu mare placere Alinuta, sper ca nu te-a suparat bancul meu . Nu conteaza actorii, mie mi s-a parut funny partea cu FB . Un pupic sa treaca suparararea Alinuta, legat de nasterea naturala si medicii, daca ai sa vezi acest documentar: "The Business of Being Born", ai sa intelegi. Eu l-am vazut acu cateva luni... Bine, e facut in USA, dar cred ca se aplica si la noi. In esenta ce spun ei acolo este ca medicul invata la facultate sa faca operatia de cezariana; sunt studenti la medicina care nici nu asista la o nastere naturala (repet, nu stiu daca se aplica si in Ro). Deci ei sunt interesati si le este mai usor sa faca o cezariana. Decat sa asiste la travaliul unei femei si apoi la expulzie. Important la sucul de morcovi: Sucul este mult mai concentrat decat fructul; Trebuie baut cu inghitituri mici si incet. Si apropo de ce zicea DadaIna -> http://www.cristelageorgescu.ro/?p=121 Lena - 35+ !!! AMR un pic !!! |
...scumpa pe mine m-a amuzat...eu nu-s suparacioasa de fel...morala e ca nu poti face nik fara FACEBOOK azi...dupa ce avem bebeii n-o sa mai avem timp de noi dar mai ales de FB...deci don't worry...
alinuta84 spune:
astept o fetita care acum la 35 de sapt.cantareste 2600gr..si sper sa nu ajunga kiar la 4 kile sa pot si eu naste usor....si mai trimit un mesaj si cred ca ajung la 10 :)))...sper
alinuta84 spune:
si pe gazuta mea o keama Maria, asa simplu ca toata lumea zicea ca o sa ma cert cu ea cand o sa fie mare ca i-am pus numai un nume...sper sa nu...
LenaC spune:
Alinuta, si la mine DPN-ul e 8-10 oct . Poate ne intalnim acolo.
Lena - 35+
!!! AMR un pic !!!
alinuta84 spune:
citat din mesajul lui LenaC Alinuta, si la mine DPN-ul e 8-10 oct . Poate ne intalnim acolo. Lena - 35+ !!! AMR un pic !!! |
ce bine ar fi...ne mai ridicam moralul una alteia si am mai vazut ca sunt cu DPN 10 oct......Doamne ajuta sa fie bine...ma duc la masaj...in fiecare seara imi face sotul:)))..la picioare ca-s jale...s-o mirat dr.cacicovschi ieri si zicea ca a mai vazut picioare umflate dar ca ale mele sunt EXAGERATE...crek mi-o zis de vreo 3 ori asta...in gandul meu mi-am zis ca pan la sf.carierei are timp sa vada toate modelele:)))...pupici fetelor...
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui alinuta84 ce bine ar fi...ne mai ridicam moralul una alteia si am mai vazut ca sunt cu DPN 10 oct......Doamne ajuta sa fie bine...ma duc la masaj...in fiecare seara imi face sotul:)))..la picioare ca-s jale...s-o mirat dr.cacicovschi ieri si zicea ca a mai vazut picioare umflate dar ca ale mele sunt EXAGERATE...crek mi-o zis de vreo 3 ori asta...in gandul meu mi-am zis ca pan la sf.carierei are timp sa vada toate modelele:)))...pupici fetelor... |
La ce ora ai avut programare la Cacicovschi? cumva pe la 12?
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 33+ cu
maitreyi spune:
Ionela stiu ca dai sfaturi bune si admir perseverenta si dedicarea ta in ceea ce priveste alimentarea naturala a bebelusilor insa la partea cu germania vs romania nu sunt pro...fiind din sistemul medical pot spune ca am vazut de aproape nou-nascuti cu hipoglicemie. si sincer, dupa 2 zile in care mama nu are nici picatura de colostru, nici LP nu li se da sau glucoza, cam acolo se ajunge eu personal nu as risca si nu as indemna mamicile sa fie asa de vehemente in ceea ce priveste LP. eu recunosc ca am specificat, atunci cand am nascut, ca vreau sa i se dea LP daca e necesar, suzeta, etc.
si fetele - nu asteptati sa vina sa va aduca bebelusul in salon. e dreptul vostru si nu va spune nimeni nimic daca va duceti si il cereti in salon. eu ma duceam dimineata la 5 si il luam cu mine si il tineam pana la 9 cand ne chemau la baita de seara. l-as fi tinut si peste noapte insa durea rau cicatricea. cand aveti nevoie de ceva sunati si vi se aduce ce aveti nevoie
nasteri usoare si copilasi de vis
-----
O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
LenaC spune:
Neata !!!
Alinuta, o sa fie totul bine. Mai ai putin si o sa tii comoara in bratica .
Eu nu am edeme, dar din cate stiu trebuie sa stai cu picioarele ridicate si sa mananci nesarat.
Maitreyi, bine ca mi-ai spus. Asa o sa fac si eu: o sa iau bebita si nu le-o mai dau
Claudia, sa ne trimiti un mesaj luni. Doamne, ce emotii am .
Stie cineva unde pot gasi magazin de covoare fain (Am fost deja la Carpeta si mai e unul in Pacurari; un pic inainte de Kaufland).
Ma intereseaza in mod special traverse pentru dormitor
Lena - 35+
!!! AMR un pic !!!
claumarcoci spune:
Buna dimineatza!
Lena daca tu ai emotii, eu ce sa mai zic???Deja am insomnii, am visat pe bebe
Astazi trebuie sa umplu frigiderul lui tati cu papa
Traverse de ce nu incerci in bazar, au modele variate si posibilitatea sa ti le surfilleze acolo, chiar pe loc.
Claudia 38+