Nasterea la Arcadia - Iasi (18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui claumarcoci

Buna dimineatza!

Lena daca tu ai emotii, eu ce sa mai zic???Deja am insomnii, am visat pe bebe
Astazi trebuie sa umplu frigiderul lui tati cu papa
Traverse de ce nu incerci in bazar, au modele variate si posibilitatea sa ti le surfilleze acolo, chiar pe loc.

Claudia 38+

Claudia, care bazar? Cel din Podu Ros? Nu am fost niciodata... O sa incerc

Lena - 35+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Si eu am uitat sa schim semnatura 39+

O intrebare ptr mamicile cu cezariana.... cat ne tine in ATI??
Si inca o intrebare stiu prostesca da na......mia culpa... este uscator de par in baie(am un breton care o ia razna si se cere coafat zilnic). Stiu o sa ziceti tara arde baba se piaptana, dar macar bretonul sa stea macar cand plec.
Gata am plecat la bucatarie,

Claudia 39+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

[quote]citat din mesajul lui claumarcoci

Buna dimineatza!

Traverse de ce nu incerci in bazar, au modele variate si posibilitatea sa ti le surfilleze acolo, chiar pe loc.

Claudia 38+

Spor la gatit. Ce faci bun?
Poate ma inspir si eu

Lena - 36+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Citat:

Buna dimineatza!

Claudia 38+

Lena - 35+

!!! AMR un pic !!!

Din Nicolina, de sub pod mai bine zis

Claudia 39+

Mergi la inceput

Multumesc Claudia, o sa incerc azi

Lena - 36+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalic spune:

Citat:

Si eu am uitat sa schim semnatura 39+

O intrebare ptr mamicile cu cezariana.... cat ne tine in ATI??
Si inca o intrebare stiu prostesca da na......mia culpa... este uscator de par in baie(am un breton care o ia razna si se cere coafat zilnic). Stiu o sa ziceti tara arde baba se piaptana, dar macar bretonul sa stea macar cand plec.
Gata am plecat la bucatarie,

Claudia 39+

Neata tare faza cu bretonul

Nu ai timp acolo sa-ti faci breton ai sa vezi...nu este uscator.....
Eu abia in ziua in care am plecat m-am dat cui crema si fond de ten
in rest abia reuseam sa fac pipi nu sa ma mai coafez.

La ATI stai pana iti simti picioarele, eu am stat cam o ora jumate, colega mea de salon a avut niste probleme de coagulare si a stat saraca 5 h.

Cat am stat acolo m-am tot concentrat sa-mi misc picioarele cat mao repede ca vroiam in salon la TV, acolo vedeam numai tavanul

deConstantin Octavian 12 ani
de fetita]Maria Sofia -

Ai grija de noi Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Mneatza

Maitreyi , clar nu te contrazic in ce priveste hipoglicemia, in repetate randuri am avertizat si eu mamicile sa urmareasca semnele copiilor si sa se asigure ca nu ajung la hoipoglicemi si/sau deshidratare. Cu toate astea, este putin probabil sa se ajunga la asa ceva in primele zile daca bebe e pus la san la discrestie, zi si noapte, inca din primele ore de dupa nasterea, daca bebe sta in bratele mamei, piele pe piele continuu si cu gurita pe san.
Oricum, stiu ca si la ei( nemti), dupa 24 de ore sunt copii care primesc putina apa cu glucoza, cei care prezinta semne clare ca o iau pe o panta gresita, dar sunt foarte foarte putini cei ce sunt intr-o astfel de situatie ( procente de 1 cifra) . Nu ii lasa nimeni acolo sa zaca... dar si mama este mereu incurajata cu alaptatul....
In medie , nou-nascutul se naste cu rezerve pentru vreo 2 zile( asta inseamna ca unii pentru ceva mai putin, iar altii pentru ceva mai mult)
Probabil ca la noi e necesar LP tinand cont ca:
- Prin taierea cordonului in primele secunde bebe e privat de pana la 20% din sangele sau
- este despartit de mama in primele 4 ore dupa nastere "sa se odihneasca mama". Ca veni vorba... am primit o explicatie mai coool si anume: in lehuzia precoce pot aparea tot felul de complicatii si e greu sa tot duci mama in salon si apoi sa o aduci inapoi la sala de nastere GREU pentru medici, pentru sistem.... stiti voi.... nu pentru mama... ca ea ...

Concluzia mea e ca procedura noastra e gresita si de aici diferenta

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalic spune:

Pe mine m-a enervat dr Cacicovschi ca ma tot batea a cap cu nasterea naturala ca daca tot am nascut natural la prima.........i-am zis main rastit pana la urma ca NU vreau natural! A zis ca e policlinica particulara si e decizia mea, ca nu ma obliga ea, dar a insistat mult pe naturala......ma mir de ce ziceti voi

deConstantin Octavian 12 ani
de fetita]Maria Sofia -

Ai grija de noi Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Lalic, nici la mine nu a zis nimic de ceza.... asistentele au incercat, ea le-a oprit. Imi spunea si mie ca e pacat sa fac ceza dupa o naturala pentru ca la a doua nastere travaliul e mult mai scurt. Probabil de asta incerca sa te convinga. Imi spunea ca la primipare travaliul dureaza pana la 12 ore iar in cazul nostru ar dura cel mult jumatate.
Cum merge alaptatul?

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Neata mamici si burtici..
Lalic, eu am avut mult timp sa ma machiez, sa imi fac parul, etc, sa stau pe net si tot asa, tu de ce nu ai reusit??

Ionela
, daca eu fiind primipara am avut travaliu de 4-5 ore, inseamna ca a doua oara nasc in 2 ore??Cee binee ar fi.

Si inca ceva ce e cu screeningul metabolic ??Sjuta la ceva sau e doar sa iti mai ia niste bani,gen recoltare celule?

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Mergi la inceput