Nasterea la Arcadia - Iasi (18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Lena, merci pentru carte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

DADA, eu le ziceam la fete ca se coloreaza pielea de la sucul de morocv..poate asta vrea Lena sa obtina, un brozn natural fara expunere

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Bula ajunge la scoala, Alinuta ii arunca in cap o hartie mototolita strigand: HEAD SHOT !!!... Bula ia cartea si ii plezneste una peste fata: FACE BOOK !!!

Lena - 35+

!!! AMR un pic !!!

asta-i pentru mine??...m-a amuzat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madline82

Fetelor nu vreau sa ziceti ca eu tin cu lupul, vorba lui copiloi,si eu cand am fost la primul consult la Arcadia, tot cu dr Cacicovschi mi-a zis ca nu sunt dureri usoare la nastere, adica "destul de mari" citez.Iar asistenta, o dna muca de statura, blonda, cu parul prins in jur la 45-50 ani mi-a zis ca mai bine fac cezariana si scap!!!Dar dupa vizita asta , la celelalte vazandu-ma f motivata nu mi-au mai "pus bete-n roate" ca sa zic asa. Important e sa fii bine determinata, realista si sa ai incredere in echipa medicala!

mai pe cuvant daca mai intekleg ceva..pe de o parte isi fac atat reclama cu tehnica Lamaze, ca maternitatea Arcadia incurajeaza nasterea naturala, pe de alta parte te descurajeaza si te fac sa te gandesc de 10 ori inainte...ce Dumnezeu nu mai nasc femeile natural...eu sunt fixata pe nastere naturala si asa vreau sa razbesc...sunt convinsa ca e greu da nu imposibil dupa cum mai ziceam..de asemenea dr.cacicovschi mi-a zis ca in mod cert prima nastere e mai grea iar a doua va fi mai usoara...ma rog...voiam sa mentionez ca nasa mea a nascut un bebeloi de 5000 gr, acu 18 ani e drept da ea nu a vrut in ruptul capului cezariana si n-o murit....nu-i inteleg pe astia cu atata tehnologie avansata si mult mai bine pregatiti profesional, dc te descurajeaza asa de tare...si inca ceva...i-am zis dr.cacicovschi ca mama a nascut 3 iar bunicile 6 respectiv 7 toate natural...DECI???SE POATE...UOFFF...s-auzim de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Citat:
citat din mesajul lui madline82

DADA, eu le ziceam la fete ca se coloreaza pielea de la sucul de morocv..

M-am prins acum
iulia_iulia prin suc se asimileaza mai bine vitaminele, enzimele, mineralele, pigmentii, etc. pe care le contine morcovul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Alinuta84, spune-ne la ce dr esti, cand ai DNP si ce astepti, fetita, baiat sau gemeni, si care e numele? Poti scrie cate un mesaj separat, unul cu numele,unul cu dr, etc, ca dupa abia 10 mesaje iti apar postarile in timp real, primele 10 postari sunt moderate!

Mergi la inceput

ok sa traiti

Mergi la inceput

sunt incrisa de curand la dr.Cacicovschi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Dada, Madline, multumesc la amandoua .

Oana, cu mare placere

Alinuta, sper ca nu te-a suparat bancul meu . Nu conteaza actorii, mie mi s-a parut funny partea cu FB . Un pupic sa treaca suparararea

Alinuta, legat de nasterea naturala si medicii, daca ai sa vezi acest documentar: "The Business of Being Born", ai sa intelegi. Eu l-am vazut acu cateva luni... Bine, e facut in USA, dar cred ca se aplica si la noi. In esenta ce spun ei acolo este ca medicul invata la facultate sa faca operatia de cezariana; sunt studenti la medicina care nici nu asista la o nastere naturala (repet, nu stiu daca se aplica si in Ro). Deci ei sunt interesati si le este mai usor sa faca o cezariana. Decat sa asiste la travaliul unei femei si apoi la expulzie.

Important la sucul de morcovi:
Sucul este mult mai concentrat decat fructul; Trebuie baut cu inghitituri mici si incet.

Si apropo de ce zicea DadaIna -> http://www.cristelageorgescu.ro/?p=121

Lena - 35+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput

DPN 11 oct 2011...da sper sa fie mai repede ca nu prea mai pot...greutatea si picioarele umflate ma termina...

Mergi la inceput