Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(75)
Raspunsuri - Pagina 8
roxx26 spune:
Neata!
LA MULTI ANI MARII SI MARIOARE!
CARMEN, cum merge cu no-cry sleep solution? am citit si eu jumatate si fac log-uri de ieri E promitator, dar e nevoie de ceva rabdare, mai ales noaptea cand sunt rupta de somn...
ZUMZU, la Medlife din cate stiu e 500 lei pe noapte (copil + insotitor) daca ai trimitere de la MF. Fara trimitere e mai mult, 700 sau 800. Intra mancare pt amandoi, tratamente, analize etc.
CURSURI: eu m-as pune la punct cu 2-3 limbaje de programare, singura e greu, n-am timp, nici tragere de inima. Tot trag de niste cursuri online, dar fara prea mare spor.
Inca una si ma duc - adica trec la alte subiecte, promit
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
mirela2 spune:
neata
multi ani Mariilor
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
florintunde spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi..Marii si Marioare
Neata!galuscuta mea are nasuc infundat iarasi..ieri sufla vantul ..acu e rece..
bebelusi spune:
Neata fetelor, ieri i-am dat mamaliguta Irinei, si dupa ce a mancat cat a vrut, i-am varsat mamaliguta pe masuta ei, si a inceput sa manance singura si cu mana drewapta si cu cea stanga,era mortala, i-am facut poza, o sa v-o arat.
Hai sa va mai arat ce am mai bijuteriit, ca nu v-am mai aratat de mult
http://cutiutacubijuuri.blogspot.com
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Lorich spune:
Neata!!
Azi ne imbatam tare aici si ne crestem glicemia!!!
la multi ani sarbatoritilor zilei de azi, pitici, mamic, tatici, bunici!!!
Raluca-RMBBC fierul hausman, am auzit eu "pe surse" de la doctorii din Belgia e fff concentrat; daca puiul nu are nevoie nu stiu ce se intampla, banuiesc ca se elimina, habar nu am, insa la Robert mi-a dat pediatra s 5 pic/zi, introduse treptat, cate o pic in fiecare zi, azi 1, maine 2, poimane 3 si tot asa; s-a constipat Robert intr-un hal fara de hal. Nu o fi valabil la toti copiii (ba chiar pe unii in "laxeaza"), dar avand in vedere ca pe Ana banala sfecla rosie a constipat-o rau...nu risc cu fierul concentrat. Nu fara analize.
M-a innebunit pediatra cu a lei "e cam palida", in schimb a zis ca nu are nevoie de calciu, de nimic, vigantol 2 pic, s-a uitat la picioare, cap, burta pasarica...i-a facut un control f amannuntit.
Tunde ai reusit???
Va pup, ma duc sa mesteresc asta pt manine
florintunde spune:
Lori;daaaaa am reusit..nu stiu la ce te referi
mai am stomacul beton!din cand in cand..vopseaua mi s-a dus de pe frunte..de la perna cred..ca azi dimineata n-am mai avut!
Carmen;dac faci bube..te dai cu ceva unguent antibiotic..dupa care trebuie scos firul de par..altfel iti face probleme!Eu-s patita de n ori
pufoasalaura spune:
noua MF ne-a dat ptr.ilinca ferrum haussman cate 10pic/zi.i-am zis domne esti dus...ea e constipata de la mama natura,daca-i dau 10 o pun pe butuci.cica 2luni sa-i dau.i-am dat 5pic *1luna1/2,mai mult nu am rezistat psihic,deoarece este mai rau ca inainte in ceea ce priveste constipatia.
si cand te gandesti ca mi le-a dat fara nici o analiza in prealabil, nimic.cica de la 5luni,copiii pierd fff.mult fier.asa o fi,dar eu prefer sa-i dau carne...
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich Neata!! Azi ne imbatam tare aici si ne crestem glicemia!!! la multi ani sarbatoritilor zilei de azi, pitici, mamic, tatici, bunici!!! Raluca-RMBBC fierul hausman, am auzit eu "pe surse" de la doctorii din Belgia e fff concentrat; daca puiul nu are nevoie nu stiu ce se intampla, banuiesc ca se elimina, habar nu am, insa la Robert mi-a dat pediatra s 5 pic/zi, introduse treptat, cate o pic in fiecare zi, azi 1, maine 2, poimane 3 si tot asa; s-a constipat Robert intr-un hal fara de hal. Nu o fi valabil la toti copiii (ba chiar pe unii in "laxeaza"), dar avand in vedere ca pe Ana banala sfecla rosie a constipat-o rau...nu risc cu fierul concentrat. Nu fara analize. M-a innebunit pediatra cu a lei "e cam palida", in schimb a zis ca nu are nevoie de calciu, de nimic, vigantol 2 pic, s-a uitat la picioare, cap, burta pasarica...i-a facut un control f amannuntit. Tunde ai reusit??? Va pup, ma duc sa mesteresc asta pt manine Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
bebelu86 spune:
Neata!!
sarbatoritilor de azi si in special pt fetita mea, sa traiasca!!!
Patricia felicitari pt rabdare si pt minunatiile ce ies din manutele tale. sunt superbe
Lori si mie imi era frica de fier la inceput, ea fiind deja constipata inainte sa incep sa ii dau si mi-era teama ca se constipa de tot. a fost mai greu primele 2sapt si acu numai are probl.in fiecare dim cum se trezeste,faca kk singurica. in pilaf poti sa ii pui carnita, vita, curcan, pui, verdeata ca ii mai da gust. eu i-am facut sapt trecuta dupa ce a halit un borcan intreg de vita orez si legume si a iesit cam k ala.ca apapat tot. am pus legumele un pic la fiert sa isilase zeama cu o lingurita de ulei de masline si dupa am pus orezul si carnea (fiarta inainte separat) dupa care am bagatla blender cu o mana de patrunjel si marar si a iesit super bun
cu plecatu inafara, nu as pleca, mi-e tare greu sa ma acomodez in locuri straine si am o teama de nou. nici sotu nu ar pleca pt ca e ff legat de familia lui.
cu scolile...mi se pare ca se face ff multa carte. prea multe informatii dintr-o data, unele degeaba.nici pana in ziua de azi nu le-am gasit rostul. mi-ar placea o scoala unde in primii ani sa studieze mai multe domenii si dupa sa isi aleaga fiecare ce vrea si ii place si sa mearga pe specializarea respectiva. iar acolo sa aprofundeze. sunt deacord cu lasatul copilului sa isi spuna parerea, sa comenteze, sa i se puna mintea sa lucreze. nu totu sa i se dea de-a gata si el decat sa toceasca iar dupa o zi sa nu mai stie nimic.
si eu ma intimidez ff rau cand e vb sa prezint ceva, sa fiu in fata unor oameni si sa vb liber. ma pierd, tremur toata, nu imi mai gasesc cuvintele.stiu ca nu ma mananca nimeni si nu se intampla nimic.pana la urma suntem oameni si putem gresi, dar nu ma pot concentra. asta e..mereu am avut teama asta cand a fost vorba sa vb deschis.
Tunde ma bucur ca Sonia e mai bine cu manuta.o sa-si revina repede
Simo sa stapaniti sanatosi noua casuta si sa aveti parte numai de mom frumoase in ea.
hai k mai vroiam sa zic multe, dar nu mai stiu ce
sunt chioara de somn.nati a adormit la 8 seara sis-a trezit abia la 2.30dim, a papat si somn iar panala 7. dar s-a foit,invartit, era cumine in ditai patu si tot nu-i ajungea
acu a adormit iar(adicala 9.30) s-a ridicat in cur si a cazut cu capu in fata si doarme asa
aaa si noi papam brocoli si conopida. super buna.
conopida o fac cu branzica si uneori si cu dovlecel. sau terci de toate legumele.
bai nene..nu ne mai ies dintisorii aia de sus k m-au capiat. calgelu e apa de ploaie.dar ii dau panadol dimsi seara si e ok. dar cum aseara a adormit prea dvrm nu i-am mai dat si dedim caraia si tremura de durere
ma duc sa pregatesc fructele si revin.
Mayane spune:
LA MULTI ANI! pentru
Maria Sofia de CODRUTA84
Alexia Maria de MVB
Maria Clara de FLUTURAS2010
Alexandra Maria de SUNSHINE_ROX
Natalia Maria de BEBELU86
Diana Maria de BLUE_NIGHT
Eva Maria de LUCIACT
Karina Maria de CRISSIA
Marie Lorelei de MAIMUTICA10
Sara Maria de CATA_LINA10
Maria Sofia de OCSANICA80
Ilinca Maria de GABIVALCEANU
Anais Maria de WUDY
Maria Raysa de ALINUSHALI
Anastasia Maria de ROXY_S
Daria Ana-Maria de DJLAURA01
Maia Rebecca de RALUKARA (?)
Florin Mario de FLORINTUNDE
MARIAG
CARMEN_MARIETA(?)
ANKA_MARIA(?)
... si celorlate Marii, Marioare, Marini, Mariani si cine isi mai sarbatoreste azi numele si sta undercover, fie ca sunt bebei, mamici, tatici sau bunici.
Si de la mine ... la alegere
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
loutzy spune:
Neatza fetele.
Raportez succes cu reteta de "ciulama". I-a placut. Azi vreau sa-i dau peste.
Ieri ne-am plimbat cu tati si tataie pana in Pipera sa radiem o masina. Obosiitor e sa stai degeaba.
Irina LA MULTI ANI lui Patrick. Sa fie sanatos si sa creasca mare si voinic. AM uitat ieri, spre rusinea mea.
Rmbbc smantana eu i-am bagat deja in alimentatie. Adica am de la 8 luni. Pe graficul dupa care ma orientez eu zice ca de la 9 luni. De exemplu am incercat sa-i bag lui Stef untul. Nu vrea si pace. O sa incerc din nou. Poti incerca si vezi cum reactioneaza. Mai ales ca mai are un pic si face 9 luni.
Zumzu febra asa mare poate fi si de la vreo boala de asta de a copilariei(o rujeola, rubeola, varsat de vant, etc) Chiar nu faci o plimbare pana in Moghioros?
Adryii fetita ta accepta laptele praf? Daca nu sigue e alergica la unul din componeti. Eu ii dau cereale fara lapte Milupa bio 7 cereale.
Iaurtul din comert contine lapte praf asa e reteta, dar contine o cantitate mica(5kg la 1000kg lapte). Asa ca nu va mai stresati ca ar contine sau nu lapte praf. Ideea e sa evitati produsele care contin fructe. Nici unul din produsele de pe piata nu are fructe natural, ci gemuri sau geluri (care contii o multine de chimicale). Eu una am avut o dicutie cu o tipa merchendiser de la Muller incerca sa ma faca sa cumpar produsul ei zicandu-mi ca Muller-ul e facut tot de Tnuva.. Eu una cumpar numai produse Tnuva. Am lucrat in fabrica si stiu cum merge treaba.
Legat plecatul in strainatate si pe noi ne tenteaza in testam piata sa vedem. Oricum vrem sa plecam cat mai departe. Mie imi place printre straini ma simt mai libera. Nu sunt constransa de ideea ce ar zice x sau y.
LA MULTI ANI!!!!Maria si persoanelor care au nume derivate di Maria.
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
He's a little bit of sunshine, he's a smile to light your days,
he will steal your heart and keep it with his charming little ways-
He's yoar precious baby boy, he's a gift from up above
who will fill your years with laughter and your lives with lots of love.