Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (46)
Raspunsuri - Pagina 4
roxy_s spune:
desi cred ca iese mai buna cu calciu, nu? cred ca ies sa iau calciu totusi ca am citit cateva pareri despre branzica cu lamaie si cica n-ar iesi asa buna.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
anda sa va fie de bine crestinarea, ma bucur ca a iesit bine si v-ati simtit bine.
bb_yasmi ce faci? numai atat?
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
pisucmic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra strumph, azi la noi am simtit ca incepe toamna. A plouat toata noaptea si de dimineata a fost racoare. Acum si-au revenit temp, dar se vede ca nu mai are asa putere soarele. Ploaia a fost taman buna ca m-a scutit de udat gradina Fetele, babana se da de la 8 luni, nu? Mama nu a stiut si i-a dat Catalinai intr-o zi cat a fost la ea. Nu a patit nimic Cata, dar ma gandeam daca tot i-a dat mama sa continui si eu cu banana..sau sa mai astept? Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
Madutza, stai linistita ca nu exista regula ptr banana - cf moasei mele si cf unor tari in care obiceiul este ca banana sa fie primul aliment in diversificare! Deci nu e nicio problema, dovada ca nici nu s-a intamplat nimic cu Catalina ta!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
pisucmic spune:
Am venit si noi din parc, apoi papa si in timp ce el isi face digestia eu v-am citit.
Petru aseara a adormit la 8 si nu s-a mai trezit decat la 4.30 dimineata (cred ca ptr ca mancase doar la un san la 7.30, si doar de inca 3 ori ieri), si apoi a adormit direct pana la 10 dimineata!!! boierie nene!
Strumphi, o sa-i placa sigur lui Nick, suntmulte carti in engleza, albume de toate felurile si alte feluri de carti, filme, muzica inclusiv opera si clasica... e o librarie minunata (preferata noastra ca atmosfera, si au si o gradina super in spate, daca e vreme buna)
Roxy nu stiu de branzica, eu cred ca totusi voi lua din magazin, au la Megaimage unele micute, se vand cate 6 sau 8 parca in pachetele tip iaurt, se cheama Branzica de vaci / Petits suisses - nu e mai simplu asa? Ca oricum daca incep de la lapte din comert tot aia e, nu e mai bio sau mai putin bio cred.
Yvyana, o sa treaca perioada asta, toate trec! si pentru Lalely, eu cred si am citit ca felul cum dorm si papa copiii tine mult de temperament, nu e neaparat meritul sau vina parintilor; cunosc parinti calmi, iubitori, bine organizati care n-au reusit somn complet la bebei, si altii la care a mers...
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
madutza_bra spune:
pisuc atunci am sa ii mai dau si banana. imi pare rau ca nu mai tin minte cum am facut la baiat..dar oricum i-am dat si fructe "interzise" si a fost ok. De ex i-am dat pepene galbeg si de curand am citit ca nu se da in primul an , ii mai puneam si 4-5 zmeurici si a fost ok.
Azi i-am bagat Catalinei carnea de vita si pare sa ii placa mai mult decat gaina de tara..pe care cred ca o uraste cu tot sufletelul ei . Ea a mancat extraordinar de bine legumele pana am bagat carnea de pui (de fapt gaina de la mama)
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
AllyLaur spune:
Ne-am intors de la pediatru cu vesti! Edi cantareste 7.950 kg si in lungime are 70 cm ...L-a controlat pe toate partile posibile si totul este bine,sanatos. Ne-a spus sa schimbam laptele praf de la Nr 1 la Nr 2 si ne-a dat o schema a diversificarii .
Supa de legume: fierb 1 cartof cu tot cu,coaja, 1 morcov si 1 dovlecel intr-un litru de apa de la robinet.Scot legumele si ii dau doar zeama 1/zi.Pentru inceput cateva ligurite si treptat cand ajung la 150 ml pot pune ori o lingurita de parmegiano,ori cateva picaturi de ulei de masline extra virgin,ori crema de orez sau carne alba :pui,curcan,miel sau iepure.
Si ne-a mai spus la fiecare sticluta de lapte sa punem cate o cupa de praf de biscuiti. Cam asta a fost recomandarea(+cateva idei de papa la borcanel).
Edi bea pe zi 300 ml de apa si am intrebat-o daca este mult ca parca ma simteam vinovata ca ii dau de cate ori cere si a sp ca la ce calduri au fost este foarte bine ca a acceptat apa atat de bine fata de alti copilasi si ca de acum o sa scada cantitatea pt ca si temperatura de afara este tot mai mica, cica a venit toamna. In schimb am uitat sa o intreb cand pot sa incep sa ii dau avocado si cum sa il prepar. Stiu ca este fructul cel mai sanatos si ca se prepara ori simplu(pisat) sau in diverse combinatii(pt inceput doar cu mar) dar vroiam parerea ei. Voi ati dat micutilor avocado? Nu am fost prea coerenta dar, nu ma lasa Duracell nici sa scriu, eu il pun intr-un col si el in 2 secunde si 3 miscari este peste mine calare sa tasteza putin.
Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)
bb_yasmi spune:
roxy doar atat ca ma lua somnul lamaie pui cu picaturile pana se branzeste laptele cate clocoteste.
mada, eu i-am fdat banana de la inceput.
ally da, papam si avocado! felicitari pt evolutia super a edutului!! parmegiano am auzit si eu ca se recomanda in IT la inceputul diversif.. am si eu in casa si ma gandeam sa ii dau putin in piure dar mi se pare cam sarat...
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
AllyLaur spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi roxy doar atat ca ma lua somnul lamaie pui cu picaturile pana se branzeste laptele cate clocoteste. mada, eu i-am fdat banana de la inceput. ally da, papam si avocado! felicitari pt evolutia super a edutului!! mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
bb_yasmi spune:
ally nu mai retin exact cand am inceput sa ii dau...5 luni jumatate sau 6...scuze dar nu mai retin....ii pun cate un sfert sau jumatate in piureul de fructe sau legume. este ff sanatos pt copilasi si este acceptat usor pt ca nu prea are gust. da o consistenta super cremoasaa
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
AllyLaur spune:
Da Lavinia, aici este foarte recomandat parmegiano si grana padano si explicatia pediatrei mele a fost ca ajuta foarte mult la intarirea oaselor.Ea a spus sa pun o lingurita de parmegiano in 150 ml supa ca si exemplu.Acum voi deja sunteti foarte avansati deci, poti baga linistita pt ca Luca papa mai mult de 150 ml.