Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

yasmi nici eu nu am pus niciodata lapte prafd in mancarea de legume
nu am amestecat chiar atata de tare gusturile

madaaaaaaaaa
cum a fost la nunta?????????
asa e ca e frumos sa fii nasa?
am citit ce ai scris
dar poze?
nu ai nici una??????????

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

cami a fost frumos dar inca nu am poze. In week-end-ul viitor sunt gata. duminica scoatem finutii la biserica si cred ca atunci luam pozele. Ei sunt a doua pereche de fini si s-ar putea sa mai avem in viitor inca o pereche Acum ne dorim sa si botezam

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Fetele, am nevoie de ajutor , pleaaaaaaasssseeeeeeeeee

Am 2 intrebari, parca aveam mai multe da numa 2 imi mai aduc aminte acum

1. Am auzit ca si mirii trebuie sa plateasca preotului ceva la cununie, in afara de ce platesc nasii? aveti idee cat si cum? sau depinde de la bisrica la biserica? Eu oricum ii cer chitanta daca ma pune sa platesc ceva si nu se multumesc cu ce dau nasii La fel se procedeaza si la botez ? si parinii trebuie sa plateasca sau doar nasii ?

2. Stiti un restaurant bun cu meniu romanesc in Bucuresti unde se mananca bine ? Vreau sa imi duc socrii luni la masa, nu ca nu or sa se sature de romaneste cat or sa stea o saptamana in ro dar sa vada si ei ce si cum mancam noi, oricum le-a placut tot ce le-am gatit eu pana acum romaneste si abia asteapta cica sa incerce si mai multe

Ahhh..mi-am adus aminte si a 3 a intrebare Ce trebuie sa duca mirii la cununie la biserica? sau numai la botez trebuie sa ducem ceva? si daca da ce sa dau comanda la mama sa se pregateasca sau daca pot iau eu de aici dar parca nu as mai cara tot de aici ca deja ma gandesc ca nu-mi ajung 3 valize a cate 23 kg fiecare

Va multumesc anticipat de raspunsuri, ma duc ca s-a trezit piscoata si sa o schimb si sa ii dau un pic mai devreme sa pape ca trebuie sa ies sa caut ceva pentru sora-mea ca a dat comanda speciala sa ii aduc de la London

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

1. Mirii nu platesc nimic!
2. La mama sau la Potcoava(daca nu ma insel).
3. bomboane,verghete...si nu mai stiu ce .

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Buna dimineata la cafea!

Mai este si pentru mine da ?

Eu pe fuga , da mare nu asa si cred ca tot asa os a fiu de azi inainte vreo cateva saptamani deja sunt chiauna , sa vedem cum mi-o fi de aici inainte ... planuri, listute, rezervari, cumparaturi, zboruri...si cate si mai cate

O sa raspund pe fuga strict numai la cine m-a intrebat ceva, restul scuze, sper ca sunt iertata

Madutza, pai ne intoarcem pe 24 pentru ca luni pe 26 sept Nick incepe un alt job, a fost avansat in functie si cu mai multa responsabilitate si trebuie neaparat sa fie la munca pe 26, ar avea ei nevoie de el mai devreme dar deja concediul era programat din primavara si nu au avut ce face, il asteapta pana pe 26, dar daca am fi zburat pe 25 ar fi fost mult prea obositor pentru ca avionul aterizeaza atrziu in Londra si de la aeroport pana la noi acasa cu masina facem pe putin o ora si ceva si ajungeam dupa miezul noptii acasa si ma gandesc ca dupa 2 sapt de plimbari si drumuri in ro oricum o sa fie obosit, deci am schimbat cu o zi revenirea acasa ca sa aiba si el o zi sa se odihneasca si sa inceapa noul job plin de energie Imi pare rau ca nu mai poti veni cu amandoi copilasii, poate data viitoare il prind si pe Cristi vorbaretul

Pisuc, mie imi convine ora , dar nus tiu daca si celorlate fete, dar dupa cum se vede treaba s-a micsorat considerabil listuta cu fetele care veneau si imi pare tare rau Simona nu, Viss nu eu as putea sa ma vad si sambata dimineata cu voi daca asta ar presupune sa vina mai multa lume, dar nu stiu cum sa fac si la ce ora , poate sambata dimi la 10-11 ca noi la 2 trebuie sa plecam spre aeroport, deci ar fi sa pot sa stau nu mai mult de o ora jumate 2 maxim... si eu as vrea sa stau mai mult Voi ce spuneti? care varianta suna mai bine si mai acceptabil??

Fetele care nu mai puteti veni la intalnire imi pare tare rau, dar am vorbit cu Nick si cica isi ia el revansa la anul si mergme in Ro la Paste 2 saptamani, atunci sper sa prind un weekend si sa ne vedem mai multe cand si copilasii or fi de 1 anisor

Raluka, sper sa apuc luni dar atunci o sa fiu cu socrii si deja Nick a facut planul pe unde sa ii ducem sa le aratam Bucurestiul, deja m-a pus sa caut programul de vizitare la muzee si unde sa mergem la restaurante sa papam si cate si mai cate, imi explodeaza capul daca nu apuc luni, joi seara pe 22 sept o sa fii acasa inca sau deja plecata la constanta? sau vineri seara pe 23 ? oricum trimite-mi Pm cu nr tau de telefon sa il bag in agenda tel cu nr de ro sa il am sa vorbim cand ajung Felicitari pentru alegerea cu bona , sa ii fie bine lui Vladut

Cam atat imi aduc aminte acum, daca e ceva mai revin mai tarziu, acum trebuie sa ma apuc de ale mele, si in juma de ora trebuie sa ies si afara e mohorat si urat si numa as dormi pe o asa vreme

O zi buna si ne auzim mai tarziu

_

Daca sambata dimineata poate veni mai multa lume, ar fi si mai bine, chiar daca mai scurt ; si eu ma gandeam, dar nu stiam la ce ora e avionul...
La ce restaurante ii duci in Bucuresti?
Vezi sa nu ratezi centrul vechi (arata incomparabil cu acum cativa ani); ptr culoarea locala mergeti la Caru cu Bere sau la Hanul Berarilor (tot in apropiere); pentru un meniu bun si un resto fin mergeti la Chez Marie in spate la Patria (patroana a fost bucatareasa Ambasadei UK multi multi ani)... mai vrei idei?
Pupaturi

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Fetele, am nevoie de ajutor , pleaaaaaaasssseeeeeeeeee

Am 2 intrebari, parca aveam mai multe da numa 2 imi mai aduc aminte acum

1. Am auzit ca si mirii trebuie sa plateasca preotului ceva la cununie, in afara de ce platesc nasii? aveti idee cat si cum? sau depinde de la bisrica la biserica? Eu oricum ii cer chitanta daca ma pune sa platesc ceva si nu se multumesc cu ce dau nasii La fel se procedeaza si la botez ? si parinii trebuie sa plateasca sau doar nasii ? [:-@}

Ahhh..mi-am adus aminte si a 3 a intrebare Ce trebuie sa duca mirii la cununie la biserica? sau numai la botez trebuie sa ducem ceva? si daca da ce sa dau comanda la mama sa se pregateasca sau daca pot iau eu de aici dar parca nu as mai cara tot de aici ca deja ma gandesc ca nu-mi ajung 3 valize a cate 23 kg fiecare

Va multumesc anticipat de raspunsuri, ma duc ca s-a trezit piscoata si sa o schimb si sa ii dau un pic mai devreme sa pape ca trebuie sa ies sa caut ceva pentru sora-mea ca a dat comanda speciala sa ii aduc de la London

_

strumph, mirii achita taxa de cununie, la noi a fost 100 lei, la viitorii fini a fost 50 lei, depinde de biserica.
voi la biserica trebuie sa duceti certificatul de casatorie,o sticla de vin si piscoturi(asa ne-a cerut noua), bomboane sa serviti lumea, verighetele... altceva nu-mi trece prin cap...
pentru botez va trebuie certificatul de nastere al copilului si atat parca...
sper ca am fost de folos

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

yasmi arati superb
si bebicii tai sunt minunati
lucas e de-a dreptul fermecator
ahahahha
parca ieri nasteai
si acum sta deja in fundulet

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

multumim frumos!!
daaa trece timpul asta...

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mada cand pui carnita in piure se mai poate pune si laptic??????

nu stiu..n-am pus niciodata lapte in piure la nici unul din copii. Cred ca se poate. Eu mai puneam o lingurita de iaurt sau smantana.

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

eu am pus in special cand ii dadeam doar legume fara ou sau carne.

Mergi la inceput

am facut astazi o varza dulce cu afumatura si de la amiaza tot mananc cred ac am mancat vreo 3-4 portii deja

eu i-am dat lui piciulica sa pape singur , in manute covrig, colt de paine si biscuiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

Strumph, nu stiu sa iti raspund la restul de intrebari, am uitat complet, dar pentru restaurante si eu am exact aceleasi recomandari ca si Pisuc. Foarte putini din cunoscutii mei cunosc Chez Marie-ul. Pontul meu, daca ajungeti in zona sa nu ratezi patiseria Fadel de pe Jean Louis Calderon 56 (este o patiserie arabeasca, nu romaneasca, dar nu o sa regretati Face arabul asta niste prajituri ).
Daca vrei culoare locala probabil ca cel mai indicat este www.carucubere.ro/en/homepage" target="_blank">Caru' cu Bere si va faceti si plimbarea de dupa prin centrul istoric in aceeasi seara. Aici trebuie facuta programare. Nu iesim noi prea des la restaurant dar cand iesim tot la astea mergem.
Pentru intalnire o sa iti trimit PM. Acum fac bagaje. Drum bun! Have a nice flight

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Hai ca am terminat de citit si eu!
Ma apuc de raspunsuri (Petru doarme )
In primul rand La multi ani Mariilor!!!

Alexina - ce casa de la Green City ati ales? Si noi eram la un moment dat curiosi, dar ni s-a parut totusi prea departe de oras, si mai ales de spitalele noastre, care nu sunt catre sudul orasului... In plus, eu am o teorie legata de locuitul in afara Bucurestiului, confirmata de multi prieteni: e complicat cu copiii, cu scoala (alegi ceva langa casa, nu prea bun, sau ceva in oras si e complicat cu transportul...), cu activitatile extrascolare, cu iesitul cu prietenii, cu bonele etc etc. Dar unora le place f mult si reusesc sa rezolve toate astea... Noi am ales sa ramanem in centru.
Scrish sa stii ca vad mereu ca parintii dau gustarile in parc, piureuri, fructe etc. Nici macar prea termoizolate din cate am vazut eu... Si eu ma gandesc cum va fi cu gatitul si parcul, dar am mare noroc cu ajutorul mamei. Iar pentru cand va ramane ea singura cu Petru, pot gati seara pentru cele 2 zile care urmeaza (am cunoscut mai multe mamici care fac asa). Intre timp eu congelez de zor fructe de sezon romanesti: piersici, pepeni galbeni, urmeaza perele...
Strumphitza: cu resto romanesc ti-am scris inainte; La Mama e cam Fast Food mai fain ca sa zic asa, nu mai prea are personalitate... Eu as opta intre Caru cu bere si Hanul berarilor, ambele sunt si foarte frumoase ca design (am impresia ca ai socrii cu bun gust) si mancarea e delicioasa; sunt langa centrul istoric si va puteti plimba si pe acolo; in orice caz sa faceti rezervare, mai ales fiind mai multi - restaurantele bucurestene bune sunt arhipline mai ales in WE . Eu stiu ca la nunta numai nasii platesc, nu si mirii. La a 3a intrebare nu mai stiu. Cu intalneala ar trebui facut un sondaj de opinie ca sa vezi care e varianta la care vine cea mai multa lume: vineri dimi, vineri dupa-amiaza sau sambata dimi (in functie si de ce iti convine tie evident, ca doar tu esti catalizatorul!). Eu pot toate cele 3 variante, in acest moment nu mi-am programat altceva.
Roxy nici eu n-am mai auzit aceasta chestie cu carnita singura
Ally te-ai apucat de dive? cu ce? Ce idee buna cu parmigiano! imi zisese si moasa si uitasem Da borcanase din astea am si eu, le folosesc si sa pastrez laptic in congelator, si sunt perfecte ptr piureuri.
Yvyana, vorba ta, noi doua si Strumphitza suntem ultimele ce emotii am Bravo pentru revenirea somnicului, e fantastic sa fii si tu odihnita!
Viss sanatate multa! Ai niste bebelusi splendizi (parca copiii nostri nici nu mai sunt doar bebelusi, au atatea "achizitii" noi fantastice!
Yasmi si in cartile mele de retete scrie ca se pune laptic (matern sau praf) in piureuri ca sa le imbogateasca nutritiv!

Apropo de discutia cu branzica - nimeni nu da branzica de vaci din comert? de ce? nu e acelasi lucru?
Si mai am o intrebare ptr cele care au diversificat la 6 luni (Roxy?) cum ati facut cu vaccin siinceput dive? N-as vrea sa coincida, si nu stiu daca sa aman vaccinul...

Pupaturi, ma bucur ca am mai ajuns si eu la zi!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput