Strumfi&prichindei iul-aug2011(3)SANATATE GABRIEL!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Si intreba cineva de Antonia...I-am dat 2 sms-uri Alinei si am si sunat mai devreme....dar nu am nici un raspuns...asa ca nu stiu ce e cu ele, sper sa fie bine!



Oana mamica super-fericita de Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Alinaoprea, important e ca ne scrii, nu cat scrii! Noi ne bucuram intotdeauna cand fetele ne scriu ce fac bebeii si mamele.Ma bucur ca sunteti bine si bebelina e bine.si sa intri de fiecare data cand poti.

Dya eu pot sa ti spun ca ochii la Imi sunt tot de un albastru inchis. A mea e un pic mai mica ca al tau, poate cei mai mari ca al tau sa si fi schimbat culoarea. Bravo ca te ai lasat de fumat. In legatura co cola, eu beam foarte rar, dar de cand am aflat ca sunt insarcinata nu am mai pus gura pe cola. Acum, de cand s a nascut Imi, am baut doar o singura data cola, doua paharele mici, dar am sa incerc sa nu mai beau deloc. Multumesc de raspunsul cu plecarea din tara, poate pana la urma o sa asteptam ori mai aproape de noiembrie sa vedem vremea si cum se comporta missy, sau pana in aprilie anul viitor.

Burtocika, balansoar pt bebe am la prietena mea, Elena. Dar ea este in romania acum. O sa se intoarca pe 1 octombrie si o sa mi l dea. Credeti ca ar fi bine de introdus balansoarul mai devreme de 2 luni? Ea abia incepe sa dea din picioare ca biciclista, la momentul actual nu prea vede toate lucrurile, nu reactioneaza la toate jucarerele pe care i le arat.

Savvy bravo ca ati scapat de colici cu infacol. Imi dai si mie sperante ca totul se va calma cand va face 2 luni si asta e in doar 2 saptamani! Ce repede trece timpul!

Ilida imi pare tare rau de manuta ta. De la ce ai atatea probleme cu maa? De la ce a pornit?Sper sa treaca repede, cu tratamentul pe care l faci.



Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

[b]LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE ISI SERBEAZA ZIUA DE NUME[/b]

ANCA MAMI DE IUSTINA(6 ANI), STEFANIA(4ANI) SI NATALIA(6AUG2011)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

Noi am avut o noapte linistita, a dormit de la 11 pana la 3 apoi a papat si a dormit iar pana la 7.La noi bebe se trezeste pe la 1-2 noaptea si mananca si san si LP deci nu ii este sete ci foame, nu am incercat sa ii dau ceai, cand nu-i va mai fi foame probabil isi va scoate singura masa de noapte, pana atunci ii voi da sa manance si noaptea.

ANCA MAMI DE IUSTINA(6 ANI), STEFANIA(4ANI) SI NATALIA(6AUG2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

Eu ii fac baie Nataliei in fiecare seara si ii fac un ceai concentrat din galbenele si musetel pe care il pun in cadita.
Ochii Nataliei au fost negri la nastere iar acum incep sa se faca caprui, dar nu au cum sa fie altfel pt ca la noi in familie toata lumea are ochii caprui.

ANCA MAMI DE IUSTINA(6 ANI), STEFANIA(4ANI) SI NATALIA(6AUG2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

La multi ani Mariilor si Mariucelor!!!


Eu sunt super super obosita ! Am avut o noapte mai agitata De la 4 s-a trezit din ora-n ora pana la 8 cand ne-am trezit sa mergem la biserica.

A dormit pe drum in sling si de cand am ajuns la biserca si pana mai devreme a tinut-o numai in urlete, smiorcaieli, vaicareli, ghemu-ieli.

Efectiv nu a stat in nici o pozitie.M-a capiat. Am venit si i-am dat niste baby drink ; vreo 30 ml a baut , iar a urlat si abia abia a tras un amarat de partz.

Acum doarme pe mine ... si eu la fel

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

astept si eu va rog mult fetelor areri daca o pot pune in marsupiu pe domnisoara ....
Mihaela nu se deschide pagina cu somnorila :(
Am vb azi cu Ramona ( Babylicious, isi cere scuze ca nu a putut vb dar nu se simtea ok ) si este mai binisor dar nu extraordinar. Nu putea vb f mult, inca este pe antibitic, calmante si spera sa scape cat mai repede de infectie .
Ochii buburuzei au fost un albastru f deschis la inceput si acum sunt tot albastrii dar mai inchis . Poate raman albastri (ca ai mei)

de buburuza Ruxandra Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui dya27

Eu m-am referit strict la faptul ca nu sunt de acord cu excesele si exagerarile de orice fel (leganat,tinut in brate,etc) ..imi pare rau ca s-a inteles cum ca mi-as lasa copilul ore in sir sa planga in patut sau ca nu mi-ar face place sa il tin in brate. Fiecare isi creste copilul cum stie mai bine, adevarat, eu doar mi-am spus parerea si am mentionat ca nu inteleg de sa ii tinem TOATA ziua in brate sau wrap. Acum fiecare a venit si a zis.."mie imi face placere sa imi tin copilul in brate" e absolut logic ca tuturor ne place lucrul asta..

Iti multumesc Doamne pentru cel mai minunat cadou Ianis-Stefan (4 iulie 2011)


Dya,stai linistita,toata lumea a inteles ce ai vrut sa spui doar ca este un pic mai greu sa spunem exact ce vrem in scris asa ca de multe ori nu ne intelegem

Mergi la inceput