Strugurasi S-O11- BV Theea ,BV Zubi!! (109)
Raspunsuri - Pagina 7
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camady Buna fetelor. Ionela a mea bebe noaptea sa spunem ca a ramas la supt la 2 ore, in schimb ziua mananca si la jum de ora, o ora, rar la 2 ore.De mai mare intervalul nici nu visez. Atipeste iar se trezeste............ Scaun n-a mai avut de duminica dupa-amiaza si mi-e frica ca-i dau prea mult sa manance.Dr. de familie e in concediu si o pediatra buna la fel.NU am fost deloc cu ea pana acum sa o vada un medic de cand am venit de la maternitate.Sunt curioasa daca ia in greutate. 24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani camady's baby |
Da-i fetei sa manance cat vrea de mult!!! Laptele matern se poate asimila excelent de bine si sa nu elimine scaun cateva zile bune.
Nu ii redu mesele ca risti sa o deshidratezi.
calm si incredere in ea, ca e mica dar stie bine ce are nevoie
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 32+ cu
LenaC spune:
Oana, esti tare !!! La 38 sapt sa faci pedichiura
Da, Kora, stiu ca e mai mult genetic... dar eu totusi cred ca a fost vina mea la sani... pentru ca eram destul de deshidratata in primavara, cam atunci au aparut
Am luat magnerot (pentru magneziu) si calciu.
De azi sunt cuminte si le beau.
Pot sa iau magneziul odata cu fierul si apoi la doua ore calciul?
Lena - 35+
marryan spune:
Buna fetelor
cu piticii mei pe creer acum am uitat sa o felicit pe Zubi felicitari mamico, si bine ai venit bebe Ayan, abia astept sa ne povestesti cum a fost marea intilnire, sa fiti sanatosi amindoi, tie mamico refacere rapida si bebe sa fie papacios si fara colici
La multi ani Bujo si Alayna sa fiti sanatoase si tot ce va doriti sa se implineasca
Mikki multumesc de intrebare, bebe Valeria parca un pikut mai bine, insa nu fr bine, tot geme de durere de burtica, aseara dupa baita iam facut masaj cu uilei de la Bubchen, si ia placut fr mult, iam dat Sabu cite 15 pic la aproape fiecare mincare insa nu vreau sa exagerezi, si ii mai pun un scutecel incalzit sub fierul de calcat pe burtica si parca se mai linisteste, insa ieri am observat ca fetita mea da gazele mai usor afara si se duce cu kk mai usor daca o pun pe genunchii mei pe burtica, uite ca invat in feicare zi cite ceva
tu cum te mai simti?
eu de cind cu bebe spre rusinea mea numai scriu nimik maicilor cu burtici, dar imi iau eu revansa, cineva se plingea ca o dureau articulatiile, pai si eu am avut dureri din luna a 8 pina am nascut dupa nastere din prima zi mia u trecut, si mam desumflat de lichid cit aveam retineri. Tot nu mai tin minte cine spunea ca in singe sa vede retinerea de apa.....nu este adevarat, retinerea de apa se vede dupa membrele inferioare si superioare, fata, si burtica cind o masoara, important tensiunea sa nu creasca mult ca altfel este risct de preclamsie.
Nu dormiti noaptea pai asa esteperioada asta, cite griji si intebari in minte apar, cum o sa va descurcati e ceva normal, eu nu am dormit cam o saptamina pina la nastere si dupa 2 saptamani nu am pus geana pe geana acum mai risc sa inchid ochii si sa dorm cit sotul o vegheaza.
inutsa frumoasa poveste ai, cit miam dorit si eu sa infiez un copil insa sotul nu a fost deacord, eu respect si le spun jos palaria celor cupluri care isi asuma asa responsabilitate sa iubeasca copii care nu sunt singe din singele lor ai sa vezi ca fetita ta va fi cea mai buna bona pu fratiourul ei abia astept sa ne povestesti despre reactia ei
Jade cum te simti, ce face bebe, stiu ca nu poti intra pe forum dar mia sdori enorm de mult sa stiu cum te simti si ce mai faci?
despre Hayat mai stie cineva ceva ce mai face saracuta de ea, cum bebe? daca nu ma gresesc Sei sau Kora o contactati mai des pe ea, ce mai face?
pupici plec ca mi sa trezit mindra
Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
My angel says: "start moving, so I can start blessing"
bujo spune:
Vaaai, ca multumesc mult de urari. Sunt emotionata de atata atentie. Sunteti niste dragute.
seidana spune:
NEatza... ce noapte frumoasa.. pitik a papat + schimbat la 11, apoi la 3.30-4.00, apoi de dimineata la 7.30, si am mai dormit ca valizele pana la 10.30 .. ...
Marryan .. ce scumpa e bucalata ta...
Matza ce matzuca cu cercelusi ... ce scumpica eee...
BUJO .........
ALAYNA .........
LA MULTI ANI FRUMOSI SI SANATOSI ...........
Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)
elly_b spune:
ALAYNA, BUJO !!!
LA MULTI ANI!!!
SA FITI SANATOASE SI SA VA BUCURATI DE MINUNILE VOASTRE!!!
mami de (30.06.2005) si 36+
elly_b spune:
‘Neata si de noi! Si un pahar mare de frappe …
Irinush …. Nici nu iti imaginezi cat te apreciez si cat de tare te respect pt ce ai facut … nimeni nu zice ca e usor, dar o sa vezi cum gasesti resurse “nebanuite” tocmai in momentul cand ti se pare ca totul se prabuseste. Probabil trebuie sa fii un pic “mai diplomata” decat cu un copil natural, pt ca numai ea stie mititica ce conexiuni face acum. In plus DD aranjeaza el lucrurile in felul lui. Incercati sa fiti cat mai relaxati si sa va bucurati de bb si de bucuria surioarei lui
Mikka multumesc … iti dai seama ca eu sunt lesinata dupa ea, ca fiecare cioara . Ea este olandeza. Iar “scoala olandeza” inseamna cursuri (adica 2 h ˝/ pe saptamana) platite de statul olandez prin ambasada pt copii care nu stau/studiaza in nl. In Bucuresti se fac la British School, iar ieri am fost pt prima oara acolo … iti da peste cap tot ce inseamna imagine si concept de invatamant.
De unde mi se parea o fitza de Pipera pana acum … m-am sucit la 180 de grade Din pacate nu este affordable …
vorba lui taica-su ieri cand copilul povestea cu entuziasm si spunea ca ea acolo vrea sa mearga la scoala, ca ea nu vrea sa mearga la alta peste 1 an. "Naspa! La asta nu ne-am gandit!"
Kora_B spune:
Irinush, nu e asa devreme ceza. Eu sunt programata pe 21sept, adica la 38sapt si 4 zile.
Si tinand cont de faptul ca tu ai cerclaj, e chiar ok ca ai dus sarcina pana acum.
Sora-mea a avut cerclaj si alte complicatii, iar la 35saptm si 3 zile (la primul baietel) i-a provocat nasterea.
Cat despre cum te vei descurca si cu al doilea copil, stai linistita, va fi bine Si eu mi-am pus aceeasi problema pana de curand, dar cred ca o sa ma descurc, ca o sa reusesc intr-un fel sau altul sa fac sa fie bine ptr copii
Curaj si ganduri optimiste sa ai
Citat: |
citat din mesajul lui irinush4u de ce vi se pare ca e asa devreme?? dnp 21 09, cezariana pe 09.09 inseamna cu 12 zile mai devreme.am cerclajul facut din saptamana 16,OE la col e deja deschis , placenta f imbatranita,si oricum maine sunt 38 de saptamani implinite.nesperat de bine pentru noi care am avut de la 28 de saptamani iminenta de nastere prematura,sarcina pierduta acum 7 ani la 26 saptamani. bebe are in jur de 2.900-3.100 kg. eu sper sa fie bine, daca mai stam riscam sa se rupa cerclajul. sa imi tineti pumnii. Irinush4u 16+ saptamani |
36+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +
andr@ spune:
buna fetelor; noi tot asa, pe baricade asteptam si iar asteptam; am dormit doar jumatate de noapte, si din pacate de atata foit nici sotul nu a pus geana pe geana noi la ora 3 noaptea ne giugiuleam vreau sa intreb mamicile noastre dragi, ce sapun de bb folositi? si inca ceva, ptr ca soacra mea ma tot seaca cu o chestie : ma sfatuieste sa nu-mi schimb bb noaptea; zice sa-l schimb la ultima masa, seara, si pana dim sa nu-l mai schimb; voi ce ziceti? si......la multi ani dragele mele bujo si alayna !!
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
AMR 3 zile!!
elly_b spune:
ionela preventiv iti adresez si eu o intrebare ca stiu cu ce m-am confruntat cu fii-mea si inca n-am aflat raspunsul ...
si ca sa profit acum de tine daca inca esti "disponibila"
in prima perioada cand sanii iti plesnesc de lapte si esti aproape de furia laptelui, teoretic pui copilul la sanul cel mai plin sau la oricare daca sunt la fel de plini, corect?
dar ce faci cand copilul nu goleste sanul nici pe jumatate?!?
fiica-mea adormea de cele mai multe ori la san, care inca plesnea iar celalalt statea sa explodeze. o mai "fortam" dandu-i cu degetul sau mamelonul pe buzite, se trezea, mai tragea de 2-3 ori si adormea la loc. intr-un final o puneam pe umar sa scoata aer si dormea linistita acolo ...
in cazul asta ce faci? 1. cu sanul din care a supt ... il mulgi sa-l golesti? ca pana la urmatoarea masa se umplea iar pana la refuz.
2. cu sanul din care nu a supt ... il mulgi? ca altfel explodeaza ...
3. la care san o pui la urmatoarea masa?!? ca practic nu goleste nici unul ...