Strugurasi S-O11- BV Theea ,BV Zubi!! (109)
Raspunsuri - Pagina 6
mikka11 spune:
Am vazut-o, e o minune mica si frumoasa!!! Si are si cercelusi, m-am topit deja. Sa fie sanatoasa si cuminte si mancacioasa , sa creasca mare si sa asculte pe mami si pe tati!
37+ cu Maria-Alexandra
May3 spune:
neatza din nou. am mi atipit si eu vreo ora jumate...
matza, sa-ti traiasca. athosik, la fel
racheel, asteptam poze cu bibi tau
irinush, de ce asa devreme cezariana?
mikka, eu am dat cu ulei din luna a -3-a. nu stiu daca a contat sau nu. sper sa nu fac vergeturi pe ultima suta de metri ca am mai auzit cazuri.
initial m-a enervat ginecoloaga. ca eu de aia venisem in ro ca sa fiu bibilita. dar apoi m-am linistit fiindca mi-a fost recomandata ca cea mai buna din oras si am o dr de familie foarte draguta care ma bibileste si se poarta cu mine ca o closca
36+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
LenaC spune:
Neata !!!
O sa incep cu niste motzate pentru burticile care mai au putin:
Hai Dananagi, Helena, Andr@, Andreea !!!
Apoi o sa felicit sarbatoritele
La multi ani Alyana si Bujo
Elly, ai dreptate
Stefy, "intarzieri in cresterea fetala", pai de asta nu crestea gaza mea???
Ma simt asa prost ca nu am luat. Dar eu sunt in saptamana 35, macar 3 saptamani sa iau sa il cresc un pic... pentru ca e cam jos. Mersic mult. asa imi trebuie daca am fost ignoranta. Sper ca nu ma cearta medicul
May3, mie ginecologul mi-a recomandat toate analizele la inceputul sarcinii (hemoleocograma, urina, biochimie, hepatite, rh, grupa sange, cmv si tozo); si in sapt 28 repetare la cmv si toxo. Restul le-am facut eu de capul meu... adica o data pe luna cam mergeam la medicul de familie si ii spuneam sa imi dea trimitere pt analize. Medicului ii trimiteam rezultatele pe email ca sa le interpreteze si sa imi spuna ce sa iau.
Kora, de acord cu tine. Fiecare ia decizia pentru el. Ideea este sa ii dai posibilitatea sa aleaga. Eu nu sunt de parerea ca trebuie sa obligi o mama sa nasca natural daca nu vrea, si nici viceversa. Oricum, aici e un forum, e democratie, deci nu cred ca arunca cineva cu rosii . Fiecare are argumentele lui si trebuie sa ne respectam unei alteia deciziile. Cel mai important este sa fie bebe sanatos.
Kora, si eu merg joi la control la 13:00.
irinush4u, cu siguranta ai sa gasesti echilibrul. Daca deja iti pui problema, deja esti la jumatate de drum. Fii sigura pe tine
Matza ai o fetita tare dulce
Mikka, atunci cand o sa vina bebe nu o sa mai mergem ca zombie la baie si apoi inapoi in pat si la somn
Dupa cum spuneam mai sus, fiecare face alegerea care e mai buna pentru ea. Si dupa cum povestesti tu, cred ca asta e decizia cea mai buna pentru tine
Da, ma dau cu crema pentru ca m-am speriat cand mi-au aparut multe vergeturi pe san... ca pana mai trageam chiulul :D
Gata, cred ca am acoperit tot
Lena - 35+
MatzaRebela spune:
acum am reusit sa vad si eu bebicii noi hihi, nu-mi gaseam deloc timp si-mi cer scuze:)
foarte frumusei hihi
seidana si eu tot suport din ala am si ce simplu si usor facem baita cu el... noroc cu nasa ca i-a spus sotului sa ia hahahahha
ma pregatesc sa mergem la medicul de familie:)
pupici revin mai tarziu
Cea mai fericita mamica de Kate Rina
irinush4u spune:
de ce vi se pare ca e asa devreme??
dnp 21 09, cezariana pe 09.09 inseamna cu 12 zile mai devreme.am cerclajul facut din saptamana 16,OE la col e deja deschis , placenta f imbatranita,si oricum maine sunt 38 de saptamani implinite.nesperat de bine pentru noi care am avut de la 28 de saptamani iminenta de nastere prematura,sarcina pierduta acum 7 ani la 26 saptamani.
bebe are in jur de 2.900-3.100 kg.
eu sper sa fie bine, daca mai stam riscam sa se rupa cerclajul.
sa imi tineti pumnii.
Irinush4u 16+ saptamani
oanaiasi spune:
Neata,
la multi ani , alayna si bujo!!! Sa fiti sanatoase, fericite si implinite!!!
eu de dimineata mi am facut pedichiura.inca mai pot
maine am programare pt ctg. sa vedem daca a mai recuperat gogoasa cu crescutul. vedem si colul cum e ca deja suntem in sapt 38. Bagajul e aproape facut...incep sa am emotii...
nu am mai avut niciun fel de scurgere ..asadar nu pierd dopul.cred ca inca mai e sigiliul bun.
Oana 37+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
camady spune:
Buna fetelor.
Ionela a mea bebe noaptea sa spunem ca a ramas la supt la 2 ore, in schimb ziua mananca si la jum de ora, o ora, rar la 2 ore.De mai mare intervalul nici nu visez. Atipeste iar se trezeste............
Scaun n-a mai avut de duminica dupa-amiaza si mi-e frica ca-i dau prea mult sa manance.Dr. de familie e in concediu si o pediatra buna la fel.NU am fost deloc cu ea pana acum sa o vada un medic de cand am venit de la maternitate.Sunt curioasa daca ia in greutate.
24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani
camady's baby
Kora_B spune:
Lena, asta cu vergeturile depinde de organismul fiecaruia si de cat de bine s-a hidratat in perioada sarcinii. Si de kg luate.
Prietena mea, s-a dat zilnic cu crema pe toata perioada sarcinii, si de 2-3 ori pe zi. E plina de vergeturi si pe burta si pe coapse si pe sani.
Eu in schimb la prima sarcina nu m-am dat mai deloc cu crema, adica imi aduceam aminte sa o fac o data la nu stiu cate saptamani. Am facut ceva vergeturi pe sani doar.
Acum la a2a sarcina m-am dat aproape zilnic de 2 ori pe zi. Burtica mi-e plina de vergeturi
Dar asta e. O sa vad ce pot repara dupa ce nasc
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Da, ma dau cu crema pentru ca m-am speriat cand mi-au aparut multe vergeturi pe san... ca pana mai trageam chiulul :D Gata, cred ca am acoperit tot Lena - 35+ |
36+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +
nanna_mika spune:
Neatza fetelor,
am dormit f putin azi noapte, m-am trezit la 3 jumate si am adormit la loc pe la 8, iar la 9 a sunat ceasul . Sunt ametita, sper sa mai atipesc pe canapea pe la pranz.
cat am reusit sa dorm am visat f mult si cam urat, in plus aveam tot timpul senzatia ca imi incordez muchii de la burta, nu stiu daca asta se intampla pt ca aveam contractii sau doar grijile mele...
Acum ma doare sub burta in partea dreapta, parca simt ca este intins la maxim muschiul, abia stau in sezut.
MAY - am avut impresia ca e mica bebe la 33 sapt cu 2.200 pt ca la 31 sapt avea 1.900 deja si ma asteptam sa aiba cam 2.400. Stiu ca era in grafic, probabil din cauza ca ma asteptam eu la altceva..
KORA - daca stiam ca esti insomniaca veneam sa iti tin de urat, eu cand nu pot dormi dau drumul la tv si uneori ma ia somnul destul de repede.
Mi-am facut si salata, Kora!
IRINUSH - nu cred ca e prea devreme programarea la ceza, vei avea deja peste 38 sapt. Si eu sper sa ma programeze sapt viitoare intre 14-16 sept, deci tot la 38 si vreo 4, 5 zile.
Si eu imi fac griji de ceea ce va simti fetita mea cand vom fi super ocupati cu bebelusha, imi fac tot felul de scenarii in minte, uneori nu dorm noaptea din cauza asta. Ea este f entuziasmata ca va avea o surioara, insa nu se stie pe parcurs cum i se va parea totul. Mai ales ca voi naste cand ea va intra in clasa I si vor fi destule schimbari la care va trebui sa se adapteze, mititica.
Sa aveti o zi minunata!
mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)
37+ cu Eva Alexandra