Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 6
paula_m spune:
Andreea, imediat mergeti inapoi acasa si va reluati ritmul. Asa e in vizite. Cu dentistul ai terminat? Eu ma cert cu mama aproape zilnic, dar tot bombanind imi dau seama ca ma ajuta mult, desi nu tine cont de nimic din ce ii spun. Ce sa-i fac? Sa o impusc? Stiu ca il iubeste pe Raul si nu i-ar face nici un rau.
Dar acum degeaba il pun la colt, ca nu sta. Cum sa-i explic eu lui ca e pedepsit?Si mie mi se pare o pedeapsa ok, dar nu asa mici.
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze 1 AN
crispro spune:
Legat de pedepse -imi zicea si prietena mea din Canada ca ea foloseste metoda punerii la colt (time out)- sfatuita de pediatra. Se incepe de la 2 ani si se sta varsta copilului in minute - 2 ani=2 min, 3 ani-3 min,etc. Asa i se face si la gradi. In parc, cand deja nu mai asculta si zbura peste tot si dadea sa se catere peste alti copii- ii spunea maica-sa "daca continui asa, mergi la time-out", si se potolea. Rare erau cazurile cand trebuia sa o puna. O data a pus-o la colt la noi acasa, de ziua lui Vlad. A gasit un colt aiurea si acolo a stat, nemiscata, de nu imi venea sa cred!
Sa-l ajutam pe Alex
ooana spune:
Dragaica am vazut in Turcia la o nemtoaica cu 3 copii din care unul isteric de-a dreptul
metoda cu pusul la colt - merge de minune!
cand locuiam in Germania am vazut aceeasi metoda impusa cu succes copiilor - exclus corectiile fizice evident
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
lauri_ca spune:
Pai cred ca nu e prea devreme pt. crize de nervi si de personalitate, din moment ce majoritatea delfinasilor le au. Inseamna ca e fix perioada potrivita.
.
Si la noi e la fel, se enerveaza daca nu o las si ne cearta dar tot ca ea face si da asa din manuta "lasa-ma in pace".
Am incercat si eu sa o pun la colt o data cand i-a aruncat lui Radu cu un telefon in cap, dar nu a stat nici 2 sec., ce era sa-i fac, doar n-o s-o leg sa stea. A ramas doar cu cearta pe care nu da 2 bani.
Alice_Elena spune:
ochidut, nu stiu ma fata, ca nici eu nu sufar copiii care urla si se dau cu fundu de pamant. si a mea face. cateodata si prin casa, daca vrea ceva care e sus pe mobila tzipa. si ma enerveaza. rau. incerc sa ma abtin, ma intorc si nu o bag in seama. azi dimineatza cand a tipat iar i-am zis ca nici nu ma uit la ea daca mai urla si mi-am pus mainile la ochi. a mers..dar daca e obosita si vrea ceva, salut, nu functioneaza nici o metoda. zici ca i se blocheaza creierul 
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
20+ 
Alice_Elena spune:
paula, asa ma gandesc si eu. ca deocamdata nu are sens sa imi mananc nervii ca oricum nu pricepe mare lucru. eu ii mai si zic cateodata ca as pedepsi-o sau i-as da o palmuta la fund (desi nu stiu daca vreodata voi avea inima), dar nu pricepe. si se uita la mine si zice "da"
mara numai "da" zice. dar pe mai multe intonatii :)) si acum cand e nu doar da din cap. ah si mai nou zice "tati"
Mami de
20+ 
Alice_Elena spune:
cred ca mara ar sta la colt doar daca as avea ceva sa o leg acolo.
imi povestea un prieten de fisa, ca atunci cand o pedepsea, o punea sa stea la colt (avea acolo un covoras pe care trebuia sa stea aia mica), dar trebuia sa stea si el sa o pazeasca, ca altfel pleca :))))
Mami de
20+ 
coteasca spune:
Buna ziua!
intram si noi in clubul copiilor care se foiesc noaptea si se trezesc! la noi e mai nasol ca are un obicei tare prost si acela de a se juca in parul meu pana adoarme si uneori chiar trage cu toata puterea.
Nu stiu cum as putea sa-l dezvat de acest obicei!
Am facut tocanita de rosii, reteta made by adriana, a iesit chiar buna
, o sa-i dau si lui tudorel, asa ca adriana mai zi, ca bine zici cu retetele astea!
Nu mai stiu cine intreba, dar noi folosim lp de la Nestle, e bun si avem o stiva de cutii de aluminiu, apropo vrea cineva?![]()
ne pregatim sa mergem pe afara, mai vb
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
POZE TUDOREL
Alice_Elena spune:
azi iar am fost harnica. am spalat, culcat copil, facut mancare, spalat vase, alta tura de haine.. acum in timp ce va citeam am mancat cornuri cu finetti, ca sa fie treaba buna ![]()
apropo de mame, si eu mai tip la a mea, si e bunatatea intruchipata (cateodata ii zic ca e fraiera de buna ce e). dar ma cunoaste, stie ca asa ma manifest si apoi imi trece. se supara si ea pe moment, o inteleg dar nu ma pot abtine. acum sunt in turcia ai mei, in concediu, si e nasol ca nu am mai vbit cu ea cate o ora la telefon in fiecare zi
Mami de
22+ 
Victo spune:
ioai ce ma distrati...avandu-l pe stefan acasa..mihai e ingeras si nici nu ma gandesc la vreo pedeapsa pt el.v-a mai explicat aelita odata cum e cu domnul NU. mama il tot zapaceste de cap.
la orice varsta daca ii spui copilului sa NU faca, aia va face, chit ca te scoate din pepeni ( cd e mic). iar cd creste, va face, pe ascuns, satisfacut ca nu te-a ascultat.deci..nu merge asta, cautati altceva.
time-out ul e in fctie de varsta cop. nu poti tine un copil de 1 an 5 minute. doar 1 min..cel de 2 ani, 2 min.
tb sa incerc asta cu stefan.![]()
andreea, te inteleg..uufff..asa si eu cu mama, cu soacra, cu sotul..eu la toti le gasesc nod in papura.
andreea, hai mami, lasa emotiile, eric e baiat mare, are nevoie de activitati, copii, educatoare.la paradis mergeti?
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)