Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 5

bumblebee spune:
bumblebee spune:
 Salutare si de la noi!
Andreea (Dragaica) cum mai e acasa? Cat mai stati? Am uitat total sa intreb, cum a fost pe avion cu piticii? Poze ? Mai am si alte intrebari
? Mai am si alte intrebari .
.
Pt muci si tuse deja au spus fetele f bine (eu aprob, ca doar trebuie sa zic si eu ceva ).
).
Sanatate piticilor!
Noi mergem sa facem petaximul. Va tzuc girls! 
Alina  si
 si  Victor Andrei - 23.07.2010
 Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

paula_m spune:
paula_m spune:
 Oana jur ca eu nu mai inteleg nimic. Sunt niste puiuti mici, mici...de abia au 1 an de zile si ei testeaza limite . Ne joaca pe degete cum vor ei. Si Cosmin imi zicea zilele trecute ca tb sa vb cu el, ca si cum as vb cu un caine ( la caine conteaza efectiv tonul folosit- si nu cuvintele). Dar nu prea pot, cred ca o sa fiu o mama din aia nebuna, controlata de copii. Si inca nu a fost ce e mai rau. Uneori cand face crize din astea de personalitate, se lasa jos si daca vreau sa-l iau in brate, isi ridica mainile in sus, de nu mai am de ce sa-l apuc, e ca un sarpe...asa alunecos. Ma enerveaza la culme.
. Ne joaca pe degete cum vor ei. Si Cosmin imi zicea zilele trecute ca tb sa vb cu el, ca si cum as vb cu un caine ( la caine conteaza efectiv tonul folosit- si nu cuvintele). Dar nu prea pot, cred ca o sa fiu o mama din aia nebuna, controlata de copii. Si inca nu a fost ce e mai rau. Uneori cand face crize din astea de personalitate, se lasa jos si daca vreau sa-l iau in brate, isi ridica mainile in sus, de nu mai am de ce sa-l apuc, e ca un sarpe...asa alunecos. Ma enerveaza la culme. 
Si ca sa concluzionez : eu am gandesc ca excesele astea de nervi le putem potoli un pic mai tarziu, cand inteleg notiunea de pedeapsa...Nu?
Paula, mamica  Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
 Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze 1 AN

crispro spune:
crispro spune:
 Hello, ne p[regatim de mers la nani!
Saddie, deci asa cu mamica- s-a dus la hotel. Sa stii ca e buna ideea, ca eu sigur nu pot dormi in alta camera, sa stiu ca e Vasi cu el, ca nu il stie linisti.
Deci ce face al meu noaptea? daca nu merg langa el sau nu is langa el cand se trezeste plange. nu se opreste/linisteste decat daca stau langa el. Eu ma intorc cu spatele la el, ma fac ca dorm. El se foieste, povesteste, apoi se linisteste. Sta asa linistit 15 minute, eu is convinsa ca imediat adoarme. Si apoi iar povesteste, se foieste, se joaca cu suzeta, da cu picioarele in perete. Apoi aplauda. Ii indes suzeta. L-am intors eu uneori pe burta (ca asa doarme), dar cum pun mana pe el sa il intorc, rade. asa ca nu mai pun mana pe el, ca prea se distreaza si ii zboara somnul. incerc apa, lp. apa nu vrea deloc, lp uneori.Ii mai spun dupa o ora "culca-te", il pup. Este cand ma intorc spre el, il tin sau il mangai, dar nici asa nu adoarme. Azi noapte nici nu a fost asa rau, ca a mai adormit si el intre treziri, vreo 15-20 de min. Sau am dormit numai eu, ca nu mai stiu. Azi noapte a si plans, cred ca ceva il poate durea. Dimineata la fel a plans, desi eram langa el. E cuminte, nu e galagios, rar incearca sa fuga din pat. Dar e suficient ca nu doarme si nu pot dormi. Telefonul meu peste noapte are luminozitatea la minim, ma intorc cu spatele la el,  si pe sub plapuma mai scriu pe forum.
Gata, merg sa il culc, stau cu el 2 ore, ca altfel se trezeste dupa o juma de ora. Imi duc tel cu mine, sa va mai citesc, plus o carte. Desi as mai avea atatea de facut...
Sa-l ajutam pe Alex

bumblebee spune:
bumblebee spune:
 Nu stiu la ce varsta apare notiunea de pedeapsa.
La noi nu pot sa zic ca merg si-l las nervoasa in pat, ca probabil ar plange, dar nu urlet de razgaiat, plans de ala, cu suferinta. Inca nu vreau sa testez astea, adica nu vreau sa creada ca ramane singur daca greseste.. Dar unde nu are voie, nu are, punct, aici nu se discuta, indiferent de cat de frumos zambeste.
Cand ma scoate din minti (adica nu asculta si maraie/urla indieferent de ce-i spun) il iau de mana si il duc in camera vecina cu cea in care stau, dar las usa deschisa, si ii repet ca chiar daca plange, nu are voie  .
.
Interdictiile sunt f putine si clare, chiar si asa, de multe ori se duce la sigur, direct la priza, la cablu. Mi se pare cam devreme pt rebeliunea asta, dar, asta e..
Se tranteste si al meu, se da cu fundu' de pamant, se arcuieste si ma cearta, se zbate daca-l iau in brate din vreun loc in care vrea el sa stea, dar il ignor cu desavarsire.
Cand ii interzic ceva ii vorbesc tare, clar si raspicat, sotul uneori zice ca la inceput seamana cu un tipat, dar dup-aia ca si cum m-as tempera. Trebuie sa ma filmez, ca nu stiu cum e asta si asa de tare mi-as dori sa nu fiu o mama urlatoare .
.
Alina  si
 si  Victor Andrei - 23.07.2010
 Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

ooana spune:
ooana spune:

din instinct am mers dincolo...la primele 365 zile...dar m-am prins rapid ca ne-am mutat 
intr-un final suntem si noi acasa de ieri seara
am stat 1 noapte in Bucuresti...am fost putin la shopping  iar Matei s-a ales cu cel mai multe lucruri
 iar Matei s-a ales cu cel mai multe lucruri  eu doar un mic rasfat la Sephora
 eu doar un mic rasfat la Sephora  si cateva lucruri pentru casa de la Ikea
 si cateva lucruri pentru casa de la Ikea
sa va povestesc cum a  fost la mare...pana la urma nu am stat in acelasi hotel cu Paula dar pentru noi a fost o VACANTA MINUNATA!!!
vremea a fost superba
hotelul - un hotel de pe vremea lui Ceausesc renovat DAR ni s-a facut curat in fiecare in in camere, schimbat prosoape etc asa ca am fost multumiti luand in considerare pretul platit - mancarea a fost foarte buna si preturile rezonabile!
iar vedere din camere a fost DE VIS - direct plaja si marea  o sa va arat poze sa vedeti cum ma uitam dimineata din pat la rasarit
 o sa va arat poze sa vedeti cum ma uitam dimineata din pat la rasarit 

cel mai important am petrecut toti 3 o saptamana impreuna si a fost frumos!
acum despachetam...nu am gaz inca la bucatarie 
 si nici perdele
 si nici perdele  dar nu conteaza
 dar nu conteaza 
vedem cat putem face maine si poimaine ca apoi plecam in Irlanda
maine soseste bunica de la Arges 
azi dimineata m-am intalnit cu Raisa in parc, e atat de bronzata...arata foarte bine micuta 
Matei a reinceput sa bea LP bine, dupa ce ne intoarcem noi cred ca trecem la Topfer Junior
fug sa citesc din urma...sa vad poze si impresii de la MI...si apoi revin 
EDIT: Matei a inceput sa umble in 4 labe inainte cu 2-3 zile sa plecam la mare 

1an +
 08.07.2010
 08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

racusor2010 spune:
racusor2010 spune:
 crizele astea, bata-le vina....si andrei are dracusori deja in fundulet, culmea e ca totusi de mine asculta uneori. dar doar uneori. alteori ii zic mami, daca mai rupi florile iei nana (nu ii dau nana, dar el stie ca daca se loveste face nana la perete, podea etc)..ei, atunci Andrei face prostia si apoi vine la mine, ca oricum ia nana  si eu l-am pus in patutul de voiaj, eu langa el, doar ca pe pat. si stiti ce a facut dupa ce l-a luat bunica? a venit la mine,s-a pus in genunchi sa il mangai , asa isi cerea el iertare
 si eu l-am pus in patutul de voiaj, eu langa el, doar ca pe pat. si stiti ce a facut dupa ce l-a luat bunica? a venit la mine,s-a pus in genunchi sa il mangai , asa isi cerea el iertare 
 si apoi nu a mai rupt floarea, se ducea la ea, si imi arata ca de aia a fost pedepsit...
 si apoi nu a mai rupt floarea, se ducea la ea, si imi arata ca de aia a fost pedepsit...
in general cand e obosit face crize din astea, cu urlete, de nu te intelegi cu el, si il duc urgent la culcare. si la masa daca nu ii dau nu stiu ce, eu astept sa se linisteasca, vede ca nu ii merge cu mine, si se linisteste. dar nu il bag in seama, daca il bag in seama si incerc sa ii explic, se lasa cu urlete maxime. asa ca mai bine tac si ma uit in alta parte. 
dar si noi ne gandeam ca e cam devreme pentru crize, ne gandeam ca doar al nostru e asa de razgaiat  imi aduc aminte totusi ca am citit ca sunt la varsta cand fac rau intentionat, adica fac tot ce stiu ca nu au voie, dar in acelasi timp e varsta la care trebuie sa setam reguli. asa cum le-am impus reguli de masa, de somn, la fel trebuie sa ii indrumam si sa le spunem ce e bine si ce sa nu faca. ei inteleg, stiu prea bine ce e voie sau nu, dar acum e varsta cand fac pe dos. dar ma gandesc daca suntem perseverenti o sa treaca cu bine de varsta asta
 imi aduc aminte totusi ca am citit ca sunt la varsta cand fac rau intentionat, adica fac tot ce stiu ca nu au voie, dar in acelasi timp e varsta la care trebuie sa setam reguli. asa cum le-am impus reguli de masa, de somn, la fel trebuie sa ii indrumam si sa le spunem ce e bine si ce sa nu faca. ei inteleg, stiu prea bine ce e voie sau nu, dar acum e varsta cand fac pe dos. dar ma gandesc daca suntem perseverenti o sa treaca cu bine de varsta asta
plus ca incerc cu vorba buna si recompensa: mami, dupa ce papam, mergem afara, daca faci asta, iti da mami nu stiu ce, si apoi ii dau mereu ce am promis. asa fac mereu si mereu ii zic ca mami nu il minte. sper sa mearga si tactica asta.
va  tocmai am mancat pizza si am baut cola
 tocmai am mancat pizza si am baut cola 
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

crispro spune:
crispro spune:
 Racusor, pupam "rasfatatul" si pe tine, sa ai spor la munca.
Eladea, sa treaca raceala lui Filip. Pe Eric il dai la gradi ( adica program pana la 12)? E de stat sau privata?
Larisa, noi prin 17 sept cred ca vom fi la mare ( daca e vremea buna) si stam vreo 4 nopti. 
Dragaica, pupam ratoii sa treaca raceala. Eu oscilo i-am dat lui V de raceala. Si tantum verde spray pt rosu in gat.
Bambo, ce catarator ai! Micul explorator!
Laurika, cred ca esti rupta si tu. Sper ca pe la vreo 2 ani sa doarma copilasii bine, linistiti, sa ne odihnim si noi.
Si al meu face kk moale, iti muta nasul cu mirosul. Poate are ceva, si de asta se trezeste.. Io tot caut motive, dar trezitul noaptea nu e de azi, de ieri.
Bumblebee, bafta la vaccin.
Oana, bravo pt Matei ca merge in 4 labe! Asteptam poze de la mare!
Sa-l ajutam pe Alex

ooana spune:
ooana spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui crispro Oana, bravo pt Matei ca merge in 4 labe! Asteptam poze de la mare! Cristina , mami fericita de bebe Vlad  (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex | 
si in tarc da ture non-stop in picioare de m-a ametit de tot

am vazut pozele tale de la MI - foarte frumos

fug sa le vad si pe celelalte...
1an +
 08.07.2010
 08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mycya spune:
Mycya spune:
 salutare mamici!!
noi suntem iar plecati de acasa  nu am rezistat mult si am plecat de vreo 2 zile in vizita.
 nu am rezistat mult si am plecat de vreo 2 zile in vizita. 
nu am timp de citit dar am intrat sa multumesc pentru primire si sa va si salut 
sa aveti o sapt cat mai frumoasa 
 Mami de
 Mami de Andra Maria 02.08.2010
 Andra Maria 02.08.2010 

Dragaica spune:
Dragaica spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui bumblebee Salutare si de la noi! Andreea (Dragaica) cum mai e acasa? Cat mai stati? Am uitat total sa intreb, cum a fost pe avion cu piticii? Poze  ? Mai am si alte intrebari  . Pt muci si tuse deja au spus fetele f bine (eu aprob, ca doar trebuie sa zic si eu ceva  ). Sanatate piticilor! Noi mergem sa facem petaximul. Va tzuc girls!  Alina  si  Victor Andrei - 23.07.2010 La mare, la soare! | 
Mai stau pana pe 15, acasa e relativ bine, de ce relativ....pai pentru ca nu ma mai simt acasa, din pacate. Ma mut de colo- colo ca tiganul cu cortul, ba la mama, ba la soacra, ba la bunici. Sunt satula pana peste cap de vaicarelile neamurilor si a prietenilor. Am racit si eu si baietii, Seby are niste crize, nu stiu de ce, poate ca-l rasfata toti, sta numai in brate, vrea numai in brate, orarul de mancare e haotic, ma rog de neamuri sa nu le mai dea de mancare intre mese. Ma lupt cu morile de vant, deja m-am sicanat urat cu mama, nu cred ca v-om rezista 5 luni, sincera sa fiu nici nu stiu daca mai vreau sa o iau cu mine.
Vorbeati de pedepse, vai mama, eu sunt ajunsa la capatul rabdarilor cu Seby, parca numai e copilul meu de cand suntem aici e schimbat complet, urla non-stop se tranteste pe jos, sincer ma simt depasita de situatie. Daca va spun ce mi-a zis pediatra in privinta pedepselor o sa radeti cu hohote. Mi-a zis sa-i pun la colt, fara jucarii, sa nu-i cert, sa nu dau in ei, doar sa aleg un colt unde sa-l las 5 minutesingurel imediat dupa ce-a facut traznaia sau nu asculta. Cica asa o sa inveti ca pot aparea repercursiuni.
Am sa revin cu scrisul, acum trag copii de mine, offff.