Buburuze in actiune **22**

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Am in posesie un sac de vinete si unul de ardei capia. Deci am treaba nu gluma, dar de maine. Si cum azi e Sarbatoare, urez tuturor Mariilor LA multi ani, sanatate si multi bani!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Ei acu` am vazut si cealalta postare.....

Pai stii cu cocheteala o sa -ti revii cand incepi munca...

Eu eram manechin cand am ramas gravida,munti de haine,fiecare weekend la munte mare de trei patru ori pe an..in tara si in afara...
Am facut 110 kile in sarcina....am stat in pat,am devenit o balena umflata.....dar sotul meu mi-a fost alaturi si m-a sustinut....am purtat la hainele de dinainte...mai o burta iesita mai niste cusaturi plesnite,mai papuci cu juma de numar mai mici....far corpul perfect pe care l-am avut....ma simteam deformata si neingrijita....obisnuita sa merg la mani,pedi saptamanal,coafor odata lka doua zile....acu`.....
De exemplu am hotarat ca odata cu camera evei,pentru ea voi mai cumpara doar cate o jucarie pe saptamana,psihologul si centrul de recreere pentru copii si cheltuielile aferente ei,restul,cateva luni sa investesc bani in haine pentru mine.....intr-un weekend ma duc la epilat,intr-un weekend la coafor si manichiura,imi cumpar iar haine..azi o pereche de pantaloni,maine o bluza,poimaine o rochie....pantofi doua trei perechi...si incet incet redevin ce am fost....serviciul meu presupune eleganta obligatorie.

Asa si tu..putin cate putin vei redeveni cea dinainte..chiar cu 10 kile in plus.

Bun asa?

Hai fruntea sus si bucura-te ca nu dai banii pe consultatii scumpe si inutile sau pe medicamente.
Poti sa redevii din nou ce ai fost,doar e mai greu sa reincepi.Uite-asa.Dar poti,ai auzit?Ca daca nu vin io peste tine

Deci nu e totul pierdut..pune mana si iesi din butoi...

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Mady in primul rand discuta cu sotul,ca mie mi se pare ca de fapt acolo bati cu faptul ca stii ca nu te-ai mai ingrijit ca acum ceva timp. Apoi incepe reeducarea ta ,readucerea la ceea ce te multumeste pe tine ca femeie si sotie, cere si sprijinul lui in demersul asta,nu il indeparta pentru ca o sa se produca o ruptura ce greu sau deloc se va repara. Te-ai invatat ca numai copiii sa fie pe primul plan,au fost toate schimbarile din casa,operatia sotului tau, te-ai delasat si ai avut numai grija de altii. De acum trebuie sa faci ceva si pentru tine,si pentru sufletul tau ,altfel va pierdeti ca si cuplu si e pacat. Mobilizeaza-te ,fa un plan de la care sa te poti abate cate putin,dar la care sa nu renunti definitiv si o sa fie bine .

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

scriu, deci traiesc....traiesc, deci exist

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

multumesc pt. incurajari...
imi spun ca atunci cand voi incepe serviciul ma voi mobiliza, dar apoi imi dau seama ca atunci vom avea si mai putin timp pt. toate cate le avem de facut. am crezut ca perioada asta de stat impreuna ar trebui sa ne ajute sa comunicam, sa petrecem mai mult timp impreuna, dar m-am inselat.
intr-adevar e un incoveninent si programul asta al lui in ture, nu ai un program fix in care sa spui ca "vin la 4 acasa si merg la 5 in parc", dar pe de alta parte nici eu nu aveam un program fix de week-end sau restul saptamanii, adica eu zic ca era timpul foarte permisibil.
el se ascunde in faptul ca simte ca are un handicap in urma operatiilor la oki, ca nu suporta soarele sau lumina puternica. i-am zis sa mearga sa-si faca okelari antireflex si pt. calculator, dar tot amana de am ajuns la concluzia ca se eschiveaza ca sa aiba o scuza.
vine de la serviciu si imi povesteste de toate de pe acolo, iar eu ma enervez ca el macar are unde sa-si mai petreaca timpul, iar eu stau in casa.
sper sa se schimbe ceva cand voi merge la serviciu. pana acum am decis sa o mai las pe socrela sa se ocupe de copii mai mult, sa devin mai indiferenta de nevoile sotului si sa imi las copiii sa fie mai independenti si sa-si rezolve singuri cerintele...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaa...

haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

Se pare ca mi-ati dat de munca..

ana ce s-a intamplat de nu ai mai ajuns sa o vezi pe bebelina mica?incearca sa nu mncesti pana la epizare,da?ca ia uite ce te asteapta .Ce scump cum face el pe doctorul,fataaaaa imi vine sa-l pap.Uite ca nu am luat masina,azi pe seara iese de la vopsitorie,si maine pana in orele 12:0 sa fiu acolo sa-mi ridic mandretea de skodita.Daaaaa,are mama fetita mare care de abea asteapta sa merga sa "papam a copii,giucam acolo,dom(dorm)" iar maica-sa,adica je, moare de emotie si parca nu si-ar mai duce odorul ci l-ar tine langa ea.E tare usor de preparat pestele ala si pus pentru la iarna..probleme e pestee care trebuie curata,ca am avut 2 pungi de srot din acela mic care cu tot cu cap nu depasea 3-5 cm si mi-a luat o vesnicie pana l-am curat.Dar daca la iarna ai drum la c-ta,te astept la un peste marinat si o zacusca
lali asa imi faci o pofta de bebelina micaaaa, dar viu eu la tine sa o dragalesc oleaca pe mandra ta si o sa-mi treca.Cum sa uit sa vin fata luna? pai o sa fiu la 2 aruncaturi de bat de blocul tau..trebuie sa ma scoti din starea aia in care o sa intru ca imi las cupchilul singur acolo.Da ce fata,nu existe telefoane?cand intri pe mess sa-mi dau u buzz ca sa-ti las numarul meu si sa stii cine te suna
mady te inteleg mai bine decat crezi,asa eram si eu la un moment dat.Vorbeste cu sotul tau,spune-i ca aveti nevoie ca o zi din saptamana, sa esiti toti 4 in parc..baietii sa se joace,si voi doi sa stati pe o banca.Si asat acum,cat e inca cald afara si timpul va permite.Altmir,o sa ajungi la munca(sigur o sa-ti mai ridice un pic moralul reintrarea in colectivitate) si cand se face ora de a pleca acasa, tot aceleasi ganduri o sa-ti revina..de oom singur, de menajera pentru nevoile altora si trista.O data pe luna,rupe-te de realitate si merfi la coafor de-ti tunde un pic varfurile, sa-ti dai o nuanta la par, sau mergi la manichiura..ceva ce te face pe tine sa te simti iar ca esti o femeie fericita.
andreea vai de sufletul tau azi o sa te afumi bine de tot de la 2 saci.Spor la treaba

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Intru in viteza, ca plec la scoala. Am vrut doar sa-i spun lui Mady ca la noi comunicarea e mai buna decat inainte de a incepe eu serviciul. Am avut si noi momente proaste, mereu am simtit ca nu reusesc sa fac nimic desi stau acasa in cei 2 ani de CIC. Apoi au inceput discutiile ca sotul ar fi preferat sa stau acasa ca sa nu dam fata la cresa, comentariile la adresa serviciului meu prost platit, dar acum e muuult mai bine. Ne-am acomodat cu totii cu noua viata. Ce-i drept nu lucreaza nici unul din noi in ture, dar in timpul saptamanii mai mult petrecem timpul acasa. Dar in weekend ne straduim sa recuperam, mai o tura de parc, mai cumparaturi unde mergem obligatoriu toti trei.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Neata.....
De lunea viitoare ma intorc la munca si abia astept.Eva va ramane acasa cu bona si gata.Imi pare rau ca i s-a luat dreptul de a socializa SI DE A SE BUCURA DOAR DE PATRU PERETI SI JUMATATE DAR....ASTA E...sa speram ca va veni si vremea rea pe care o asteptam sa putem sa iesim si ziua afara.

va pup pe toate....
Bafta la gradinita Cris si ai grija.Vezi exact ce e pe acolo.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

ce cautati voi pe pagina 2 ????

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Emaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Madalina si Eva-Maria

Mergi la inceput