Buburuze in actiune **22**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaa

haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

Ce se imtampla cu voi?
Pe unde umblati?

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Neataaaaaaaaaa

Unde sunteti toate?

A venit patul Evei arata super si incap si eu in el....bun pas....

Adio scurs de pe pat noaptea....

Dau de baut.Mai trebuie sa soseasca dulapul,covorul,si noua lustra.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimi la pranz!
Noi ne-am plimbat o tura prin parc,una prin cartier...am luat prajituri si le-am halit, acum ne bagam la somnic tot familionul.

Va pupicesc pe toate , nu prea am chef de scris in ultimul timp,nu stiu ce am . Citesc tot dar ciu-ciu chef de scris.

We placut la toata lumea.

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Lali oboseala neica,oboseala.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Mergi la inceput

Nu Madalina,nu e oboseala ,te asigur,pentru ca dorm bine, nu sunt stresata de mai nimic, prin casa ma ajuta sotul,deci nici de acolo nu e. E pur si simplu lehamite si lipsa de chef.

Pentru Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaa

haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

Am masina acasa.Ieir am fost la reprezentanta si nu a plecat de acolo fara masina.Am si condus-o..manca-o-ar mama pe ea de skodita ce frumos merge.

La Multi Ani Simina si Sorilea,sa fiti sanatoase,fericite si sa fiti iubite,toate dorintele sa vi se implineasca

lali maine viu pe la tine,hai iesi din butoi

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

La multi ani Simina si Sorilea!

Eu am zacusca pe foc, ca am facut doua transe si nu am reusit sa termin aseara. In curand e gata si iesim un pic. Nu prea mult, ca Cezara are diaree de ieri, ne tratam.

O zi senina!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

La multi ani mamici frumoase si implinite Simina si Sorilea,sa aveti parte de tot ce e mai frumos pe lume,sa va creasca baietii mari si frumosi,sa va aduca numai bucurii si cate o fata frumoasa foc ,cand o fi vremea !.

Cris ma bucur tare pentru tine ca ti-ai recuperat masinuta. Exact la timp se pare . Eu las messengerul deschis azi,cand vrei imi poti trimite nr-ul tau. Oricum ,raspund oricui ma suna,ca stiu ca o sa suni tu .

Andreea de la ce diaree? sa i itreaca repede. As papa si eu zacusca,dar cu bureti,cum fac matusile mele din Iasi ....

Va pupic,revin mai tarziu.

Pentru Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salut

La multi ani Simina si Sorina, sa aveti parte de bucurii alaturi de cei dragi voua.

Simina multi pupici si petrecere frumoasa alaturi de familie.
Sorina iti doresc din tot sufletul ca ceea ce iti doresti mai mult sa ti se indeplineasca, ca nimic nu e mai important pe lumea asta decat sa ii ai pe cei dragi alaturi de tine... pe puiutul tau is pe al tau sot.

Anna, Cris multam ca v-ati uitat la poze si multam de comentarii

Mi s-a trezit fata, fug ..pupici la toate

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Multumeeeeesc din tot sufletul, sunteti niste dulci

Fac cinste

La multi ani SIMINA, sa fii sanatoasa si iubita, sa-ti cresca baiatul mare sanatos, sa va aduca numai bucurii si sa-ti de-a DD si o fetita atunci cand vei dori tu
Eu sunt bn dupa ziua de azi. Ieri am fost de m-am tuns si m-am aranjat putin mi-am facut si manechiura...azi am fost mai ceva ca o centralista am vb toata ziua la tel si muuulllt, cu toti prietenii mei, chiar si cu cei care nu i-am mai vazut si auzit de 1 an . Deci ma simt supeer. Mi-am pregatit pt maine bunatati sa-mi servesc colegii, asa ca si maine o sa fie o zi super. Apoi mai am 3 zile si plec in CO la puisorul meu cu care voi sta 10 zile. Yupiii
Va doresc o sapt placuta si multa sanatate

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput