Buburuze in actiune **22**
Raspunsuri - Pagina 4
SoriLea spune:
Salutare dragelor
Andreea primesti urari si de la intarziati? La multi multi ani cu sanatate impliniri si multa iubire
V-am citit dar nu sunt in cea mai buna pasa ca sa va raspund la fiecare in parte Imi cer mii de scuze.
Ma simt tare naspa, de fapt nici nu stiu cum ma simt , ma simt parasita (desi stiu si constientizez ca nu-i asa). Mai am aprox o luna jumate in care mai stau tot fara ingerasul meu, care imi cere zilnic sa-l aduc acasa ca nu-i mai place la mamaia (si acum cu atat mai putin nu am cum sa-l aduc pana nu vin ai mei). Cu sotul vb zilnic, dar ne e tare greu departe unul de altul (credeam ca v-a fi mai usor ca am mai trecut de cateva ori prin experienta asta - dar parca acum e cu mult mai greu ca e si Razvan la mijloc ) si el imi spune zilnic cat de dor ii e de noi
V-am citit ca va plangeati de atatea treburi casnice si ca nu iesiti nicaieri. Eu as aprecia doar ca am familia alturi si mai ales copii, sa le vad zambetul la fiecare minut, sa le aud chicotitul si sa-i vad cum fac fel si fel de prostioare (chiar daca uneori suntem obosite si stresate). Mie toate astea (pe care voi le aveti) imi lipsesc enorm si imi pare nespus de rau ca e o perioada in viata copilului meu pe core o pierd. Plang zi si noapte, dar mai al;es cand il aud cum imi vb la tel si mai ales cum imi cere sa-l aduc acasa (ca-i e dor de mn )
Sper sa nu intru in depresie (am ajuns sa fiu nervoasa si la serviciu - de multe ori din senin)
Gata, m-am plans destul (si l-a propriu si la figurat) va imbratisez cu mult drag pe toate si va doresc din tot sufletul sanatate si multe impliniri
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
eumada spune:
NEATA.....
Eva s-a trezit la 6.30 mofturoasa si ciufuta..of dintii astia....sta cu manuta in gura si zice ca o doare de nu mai poate.Cam asa ceva.
Nici nu am cu cine ma intelege...plecam acus la shopping un pic ca nu e soare,poate se linisteste.Aseara am stat in parc pana la 9.30....acasa a fot foarte nervoasa,arunca cu obiecte,tipa fara motiv,banuiesc ca o doare destul de tare si calgelul nu are efect deloc.va pup mai vin io.
O zi buna sa aveti.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaa
haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue
La Multi Ani sarbatoritilor de azi
Am gasit ieri seara rucsacel din acela cu motzunache pentru gradi. si restul de produse..asa ca aproape am terminat cu fii-mea.Trebuie azi sau maine sa merg la medicul ei si apoi la al nostru cpentru adeverinte,si sambata la laborator sa iau rezultatul si gata
sori capul sus mamiculenu mergi in weekend la baiat ca sa-i mai treaca si lui dorul de tine?EU de fel am fost asa mamoasaaaa..dar stiu ca atunci cand maica-mea pleca in afara pentru cateva zile,o puneam sa ne promita ca vine sigur la sfarsit de saptamana.Si nici nu venea bine ziua de sambata,ca deja joiam geamul de la bancon bine de tot ca sa o vedem.Chiar daca trebuia sa pleca cu sora ei in afara peste 2 zile(au incercat un bussines).In cursul saptamanii,dupa programul de la munca,iesi in mall la vizitat magazine(chiar daca nu cumperi) si asa trece timpul mai repede
Mirunel terorista
BAZAR
eumada spune:
La multi ani MARIILOR MICI SI MARI.
Si de la Mariuca mea tot ce va pofteste inima.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
anna-mama spune:
Buna,
La multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor!
Eu sunt f aglomerata zilele astea la serviciu, nu am avut timp de scris. Trebuia sa ajung si la control saptamana asta, sa o vad pe bebelina, si nu am mai ajuns sper sa se mai linisteasca apele saptamana viitoare si sa ajung.
Astazi puica mica se misca in continuu de azi de dimineata, ce o fi cu ea, ma gandesc ca ar trebui sa si doarma dar nu-i chip...offf, sper ca nu o supara ceva.
Vladut e bine, i-am cumparat aseara o trusa de doctor, este tare incantat de ea si e atat de dulce. isi pune ochelarii de doctor la ochi, stetoscopul de dupa gat si vine la noi "Eu sunt doctor. Ai buba? Esti bolnav? Stai putin, te fac bine!" si incepe "acum injectie..., acum sirop...., acum picaturi..."
Simina, am vrut sa te felicit de nu stiu cate zile pt vestea buna pe care a primit-o sora ta! ma bucur asa de tare pt ea si pt tine ca o sa fii matusica de printesa! Sa fie inttr-un ceas buna, sanatosi! Concediu placut!
Mada, abia astept sa vad si eu poze cu camera Evei Imi pare rau ca o supara iar dintii, asta-i mai lipsea acum, off, sper sa treaca repede!
Picky, am vazut pozele, ce sa mai, m-am topit dupa fete si dupa tine! Puca mica este un ingeras de revista, atat de frumoasa, are niste ochi superbi si niste "bulanase" de i le-as papa Stefi e o dulce, se vede ca e domnisoara acum, e frumoasa foc! Iar tu ai aratat fff bine, mi-a placut mult rochia ta, f frumoasa! Te-ai intors la munca? Si cu cine stau fetele? iarta-ma, dar am pierdut informatia
Cris, ai luat masina? De luni ai fetita mare, acomodare usoara cu gradinita Nu-ti mai spun ce pofta imi faci cu conservele alea de peste
Lali, multumesc, am zarit o dedicatie pt mine la un mom-dat, m-a emotionat tare Ce-ti face domnisoara cuminte si cavalerul? Sunteti bine, da?
Sorina, imi pare tare rau pt cum te simti, te inteleg f bine si nici nu stiu cum sa te linistesc...doar sa te gandesti ca toti sunt bine si sacrificiile pe care le faceti sunt tot pt voi Sper sa reusesti sa te linistesti si sa-ti gasesti niste activitati acasa care sa te relaxeze. Multi pupici
Mady, off, imi pare rau de starea de depresie in care te afli, offf, greu, dar timpul petrecut cu copiii acasa este cel mai frumos dintr-o viata de om, de serviciu, iesit in oras si altele bebeficiaza multi, dar de doi copii frumosi, destepti si sanatosi ca ai tai mai putin exista si de posibilitatea de a te bucura de progresele si zambetele lor in fiecare clipa
Andreea, felicitari pt detasare, sa fie intr-un ceas bun
Pup toate fetele, as mai scrie, dar nu-mi mai amintesc ce am mai citit zilele astea Asa ca trimit cate un pupic pt fiecare.
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 24+ cu minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Lali_mete spune:
Hello lume!!!
LA multi ani frumosi tuturor Mariilor,mari si mici ,sa fiti sanatoase si voioase viata intreaga!
Anna hai mamicule,ca ajungi tu la un moment dat si la control.Copiii sunt bine,ma topesc mai mult pe zi ce trece,ca Paul o pupa toata ziua pe crestet pe Teodora,si asta mica a inceput sa zambeasca atunci cand simte apropierea lui sau a mea si a lui Vali.
Sorilea te-am simtit asa de trista in mesajul de aseara ca mi-au dat lacrimile. Mergi si vezi baiatul daca asa simti,imbarbateaza-te cu gandul ca pentru binele lui momentan nu va intalniti,si tot momentan,sotul tau e nevoit sa stea departe de voi. Nici nu stiu ce sa iti scriu,ma gandesc ca poate scriu prostii si mai rau te supar. Hai,capul sus,acusica vine sotul inapoi,o sa luati si printisorul acasa, si o sa fiti iar toti trei.
Cris ce ma bucur ca ai gasit aproape tot pentru Miruu! Nu uiti luni sa vii la mine,da? Sa iti desenez o harta? Sa nu gresesti blocul . Sau sa te astept la gradi? Glumeam mai, dar eu oricum te astept.
Restul pe unde umblati? O sa cotizati gras ,sa stiti!
Revin mai pe seara,daca poci.
Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
madyrizi spune:
buna,
vreau sa urez si eu toate bucuriile din lume celor ce-si serbeaza onomastica azi.
in ceea ce priveste singuratatea... fiecare o percepe altfel, dar macar cand sunt 2 persoane implicate ar fi normal sa nu te simti singur... e adevarat, am copii sanatosi si frumosi, dar ei au si vor avea viata lor, iar eu nu ma pot multumi doar cu rolul de mama si menajera. mi-as fi dorit mai mult, dar nu se poate. desigur, din afara pare o situatie idilica: un cuplu cu 2 copii ok, suntem impreuna si nu ne ducem dorul. dar... asta inseamna singuratate in 2 (sau 4). nu avem prieteni, nu mergem nicaieri, iesim extrem de rar impreuna chiar si pana la coltul strazii, nu facem nimic toti 4 (doar eu cu copiii sau el cu copiii). anii trec, distanta se adanceste, iar daca nu ai grija sa cultivi relatia si sa stabilesti o comunicare, ajungi in situatia de a sta unul langa altul si sa nu stii ce poti discuta.
asta e situatia noastra idilica.
asa ca fiecare percepe altfel sentimentul de singuratate si nefericire.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
anna-mama spune:
Mady, pai asta este o problema, de ce nu petreceti timpul toti 4? Vorbesc de mers in parc, jucat, uitat la un film de desene animate....? Astea sunt activitati care nu au legatura cu banii, cu statul acasa... Noi, in wkd ca atunci suntem tot timpul acasa, sau seara in functie de timp facem activitati impreuna. Ai mei nu merg nici in parc fara mine si nici eu fara sot, daca am de facut treburi casnice se joaca ei doi cat timp le fac si iesim impreuna. Seara cand venim acasa ne jucam impreuna (toti 3) cu jucariile, sau ne uitam la desene animate impreuna... Asta legat de activitati cu toata familia. Legat de activitati in 2 nu avem, recunosc, nici nu ni le dorim prea tare ce-i drept, adica intr-un fel ne-am dori, dar suntem doi parinti nebuni care nu putem sa ne simtim bine fara copil (asta dupa 2 ani jumate de cand suntem parinti, mai tarziu cine stie ce o sa mai simtim). Prieteni avem,de familie, iesim cu ei oriunde se poate sa mergem si cu copilul, iar aici te inteleg, e destul de greu sa te izolezi total ca familie de viata sociala, macar ca iesi in parc sau te vezi la un gratar si tot mai schimbi o vorba... Intrebare (daca e indiscreta sa nu-m raspunzi): tu nu incepi serviciul cand face Mihai 2 ani? ca imi da senzatia postarea ta ca tu toata viata o sa stai sa fii doar menajera... nu stiu, cred ca o sa te ajute mult cand o sa mergi la serviciu relationarea cu ceilalti oameni si o sa uiti de gandurile depresive cu toate ca, eu dupa aproape 2 ani de stat acasa cu Vlad nu-mi venea sa ma intorc la munca, simteam ca as fi stat o viata acasa cu el , dar recunosc ca activitatile si iesirile in familie erau si in perioada aceea.
Lali, pup eu frumosii si dulcii tai cred ca e un scum Paul, nu e deloc gelos? Eu cred ca o sa-mi fie teribil de greu cu Vlad cu gelozia
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 24+ cu minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
madyrizi spune:
tocmai asta e ideea, anna.
ma intorc la serviciu pe 19 octombrie, curand... si am facut bilantul celor 2 ani de stat cu copilul. distructiv... pt. relatie, pt. mine ca om, pt. mine ca femeie. normal ar fi fost sa fi realizat multe cat am stat acasa, sa fi mers la mare sau la munte, in parcuri (sunt destule in buc.) sau cel putin la o terasa sa bem un suc sau alte activitati.
pe mihaita si alex ii las pe maini bune. socrul, soacra, sotul vor avea grija de copii cat sunt eu la serviciu. imi va fi tare dor de ei, m-am obisnuit sa stau cu ei si sa le fiu alaturi in fiecare moment, la orice cerinta.
sper sa ma redresez cu colegii, cu serviciul, dar nu e acelasi lucru. e doar un mod de a evita adevarata problema. e adevarat ca nu am mai fost cocheta, nu am mai avut grija de mine asa cum o faceam cand mergeam la serviciu si sotul era gelos pe orice privire, nu m-am mai imbracat la 4 ace si nu m-am mai coafat cu atata grija...
in fine, o sa las timpul sa decida ce va fi.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
eumada spune:
MADY bucura-te ca-s sanatosi si intregi.Conteaza enorm enorm asta ca nu stai cu grija ca lumina ii face rau....bucura-te si multumeste-i lui D-zeu..
Las` ca incepi serviciul,o sa interactionezi cu oamenii.....mai o prietena mai o vorba...
Madalina si Eva-Maria