Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(74)
Raspunsuri - Pagina 5
gabivalceanu spune:
Sal!
Eu cred ca si politia asta de oameni ar rezolva cumva. Eu aveam un vecin care facea galagie mereu, muzica, bocaneli, de-astea. Si l-am rugat cu frumosul de mii de ori. Si intr-o zi am chemat politia si gata! Ca deranjeaza, ca traim la comun, ca public etc. Si i-a dat amneda. Si l-a calmat. Sigur e lege, ca d-aia nici terasele n-au voie muzica tare dupa o ora. Trebuie cautat.
Pup,
G
roxx26 spune:
Intreba cineva (PISCOTEL?) cum se recolteaza proba de urina la bebe. Cere la farmacie, exista niste pungute speciale care se monteaza cumva pe interiorul pampersului (e greu de explicat, daca vezi o sa intelegi), astfel incat bebe sa faca pipi acolo, apoi muti continutul in recipient steril.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
gabivalceanu spune:
Sunt hartuita de reclama la ikea!! Si sunt oricum de cacao, plini de chinezisme! Nimic nu mai au de calitate, sa plece de pe monitorul meu!!
L-am trimis ieri pe sot acolo cu o mare lista dar cu restrictia de a cumpara ceva made in china. A venit cu 2 produse din 15... restul erau o replica frumoasa si chinezeasca a Ikeeei of Sweden. Deh. Ei lasa ca-mi iau eu oala de Sighisoara, email adevarat, si farfurii de Curtea de Arges, portelan elegant, nu sticla lor grosolana de prost gust. Si la Miniblue am gasit body si pijamale super bune made in Romania, de pe la Vaslui. Ietete, pai ce, eu muncesc ca fraiera si banii mei pleaca numai prin strainatatzuri? Voi ati vazut cit de putine produse romanesti consumam?
On topic: Ilinca tot mucios.
G
Mayane spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rmbbc Exista in romania? si nu cumva sunt tot una cu hingherii? |
Ieri am vazut, in fata la politia comunitara, o masina de politie pe cere scria "Am decis sa-i protejam". Faceam misto cu al meu, pe cine sa protejeze? pe hoti? Pe urma am vazut si sigla - Politia animalelor. Adicatelea, la mine in sector e, la voi nu stiu. Si nu era masina de hingheri, era masina de aia albastra, de politie comunitara, numai "actzipildul" era diferit.
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
rmbbc spune:
Multumesc Mayane. Sper sa fie si in braila... cel putin o sa intreb cand ma duc la politie sa-i fac din nou plangere la nesimtitul asta betivan. Da de ce sa planga copilul meu!, mai bine sa planga el.
missmj spune:
Buna fetelor !
Am scapat si eu de invitati intr-un final , am spalat un mormaaaaaaaan de vase , am spalat putin pe jos si am intrat sa va citesc.
Avem 3 dintisori si al 4-lea e pe drum, s-a crapat gingiuta. Ziua e totul frumos, cand se lasa seara incepe maraiala si noaptea pana pe la 2 se trezeste din 40 in 40 min . de la 2 doarme pana la 9-10 cu o trezire...e totusi bine. dar mi-e tare mila de el, il doare tare. azi-noapte la 1 ma jucam cu el cu luminile aprinse , cu televizorul pe muzica...ca sa mai uite de durere.
camilia s-a terminat si mi se pare ca nu prea a dat randament. orajel mi-a adus o prietena din state , dar nu l-am folosit decat de vreo 2 ori...acum o sa ii dau mai des ca nu mai tine...dar mai mult de 3 zile cica nu e bine. panadol, nurofen, apa de ploaie, nici nu ii mai dau...bag degeaba in el medicamente.
de mancat mananca foart bine. papam dimineata fructe,la pranz legume cu carnita , ou sau simple , si gustarea pe la 17-18, iaurt, cereale sau branzica in diverse combinatii.
il bag la somn pe la 20, ca cica doarme mai mult si mai bine daca e culcat pe la 19-20 ... eu inainte il bagam la somn la 22. acum nu imi dau seama daca funcioneaza, ca e cu dintii...vom vedea.
ii dau completare LP inainte de somn, sunt bucuroasa ca intr-un final a acceptat bibe...papa cu foarte mare pofta si foarte repede aprox 170 ml , ai vostri care papa si LM cat LP baga ?
gabiv ce donsoara mare ai, merge la scoala....felicitari si multa bafta ! offf ce povestesti tu acolo de cazaturile Ioanei...horror frate , si cate ai tras si tu cu ea ... cand povesteai cum plangea dupa titi..parca il vedeam pe andrei pe la 9- 10 luni cand o sa il intarc...ii e tare drag de titi si mi-e ciuda rau de tot ca trebuie sa i-o iau. cu organixul, cam tarziu iti raspund, dar cica sunt bio, dar nu sunt gustosi, asa imi zicea o mamica in real, ca nici ea nu ar manca , d'apoi bebe ... ma rog, nu toti bebeii au gusturi la fel, asa ca sa imi zici si mie ce parere are ilinca de ei.
tunde vaaaaaaaai de mine , pupa mami fifi fracturata !!! mititica de ea, bine ca nu a cazut in cap...Doamne fereste ! mama ei de scoica, ai grija, sa o legi de'acuma...si tu , parca nu ai mai crescut unul, stii doar ca ei una doua sar . nu ca tu ai fi vrut sa cada...te cert si eu putin imaginandu-mi fifica bandajata !
irinuka noi nu avem cojite si de stat singurel, sta. mai ales dimineata cand e bine dicpus si odihnit...sta aprox o ora. si pe parcursul zilei sta de cateva ori cate 30 min singurel. mai are si zile cand in 5 min incepe maraiala, dar nu prea des.
gabiu bine ca nu a fost mai grav si ca ai inca ochiul !sanatate
aditza te imbratisez cu drag, sunt cu gandul la tine, imi imaginez cat esti de trista...al meu a avut o enterocolita usoara si am fost cu nervii la pamant, trista si necajita ! d'apoi cate probleme are mihai, si nici macar nu stii sigur ce are...offfffffff...multa putere si rabdare !pup
piscotel bafta lui tati cu jobul afara !
anca concediu placut !
mayane LMA tatalui tau ... cu intarziere ...la fel ca tine
bai ce de retete de dulciuri....mmmmmmmmmm...si eu mananc intr-una praji si inghetata...nu stiu cum mai am doar 1 kg din sarcina...cred ca sportul si-a pus bine amprenta.
welcome back Simo
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
missmj spune:
aaaaaaaaa vroiam sa mai zic...roxx bafta cu testele , poate nu are chiar intoleranta la lactoza...o fi fost vreo alergie mica...zic si eu...
mai doloress pe unde umbla ? a zis ca nu mai intra o vreme si nu am vazut eu ?
ziki doar pe FB ai revenit ?
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
madalina_m spune:
Buna seara! Buna seara!
Am revenit si noi de pe la mari. Mi-a luat o gramada sa va citesc, ceea ce e de bine. Imi place cand e forumul animat.
Simo - Welcome back!
Ziki - te asteptam cu impresii din lunga voastra vacanta.
Sanatate multa puiutilor bolnaviori - Mihai, Sonia si Ilincuta cea mucioasa.
Si noi (si eu si Razvan) suntem inca muciosi. Noi eram raciti cobza cand am plecat la mare si acum ne-au ramas doar mucii.
Doloress zicea ca pleaca dar nu mai stiu daca o saptamana sau 2.
Si eu am luat niste biscuiti sa ii mai dau din cand in cand sa rontaie. Am luat de la Hipp, cica bio. Au si zahar si gluten. Acu eu m-am gandit cat zahar pot sa aiba??? Iar la gluten eu am dat liber. Toata sapt trecuta l-am hranit numai cu borcanele Babylove si toate cele cu fructe de peste 6 luni aveau gluten ca au tot felul de cereale in ele. E baiat mare acum.
madalina_m spune:
Acum ma duc la nanel. Maine am de facut o mega-curatenie si de spalat vreo 5 masini. Si idioata mea de masina de spalat nu stiu ce i s-a infundat si nu isi mai ia balsamul. Ma ienerveaza!
madalina_m spune:
Mda, eu ca de obicei. Inca una si ma duc:
Ralu bine ai venit si pe F B. Ai niste poze de la nunte dementiale. Acu de, conteaza si modelul ...
Raluca bine ai venit la buburuze!
GabiR noi avem 3 mese solide: branza cu fructe, legume cu / fara carne / ou, iaurt cu fructe.
Irinuka, Razvan e pe toane cu jucatul singur. Poate sta 30 sec sau 30 minute.
Mai eu cu datul copilului in brate la altii (familie,'prieteni - evident) sunt invers fata de voi. Ma bucur cand se ofera cineva sa il ia in brate. Mai ales daca e marait si plangacios. Si de cele mai multe ori se cuminteste la altcineva. Probabil de rusine.
Gata, acu am plecat ca maine e deja azi.