Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(74)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Tunde draga de tine, imi amintesc ca intrebam eu , c ape o glunma aia cu sedafiful...mai, fiind homeopat, eu zic ca merge, citeste si prospectul. Te pup mami incercat!!

Doloress mi-a fost dor de voi, tot nemancaciosi?? Eu sunt fff fericita ca am reusit sa fiu zen, nu ma mai afecteaza daca nu papa, incerc, nu vrea pa. Am langa mine un centru Medlife, peste cateva luni o sa-i fac analize din deget (asta daca tot grevista ramane) si cu asta basta. Are nevoie de o mama sanatoasa la cap! (desi, cum ar zice proprioul domn B...e deja prea tarziu pentru asta!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

ROXX iesi afara!!! E superb, e un aer ..zici ca a plaout pe camp asa...hai, afara, fuguta!!! Nu e toamna, cica se incalzeste iar !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Neata si de la mine

ziki,doloress welcome back !!!
madalina si eu ii dau lui Andrei brocoli si conopida ... inr-adevar face caca mai moale decat de obicei, dar nu-i bai ! da-i cu incredere, au multe vitamine. nu mai am link-ul care ni l-a dat roxx despre blocol...ala m-a convins !
tunde te cred mamico ca iti faci griji pt Mario...spune-ti oful,ca d'asta suntem aici ! stai linistita ca o sa fie bine baiatul, doar e super-Mario , nu ?
gabrielaromt care e sursa ta asa sigura ca primesti stimulentul daca te intorci cu 2-3 zile inainte sa implineasca 1 an ?
In legatura cu tarisoara noastra draga eu am aceleasi sentimente ca madalina, nu ma vad traind in alta tara fara familionul meu ! dar , vorba sotului, pentru copilul meu m-as risca...sa traiasca si el intr-o tara mai civilizata cu mai multe posibilitati !
gabiv vroiam sa te intreb...nu-i asa ca ce invata copiii nostri la sfarsitul gimnaziului sau inceputul liceului, invata copiii din strainatate la facultate ?

Despre noi ...
Andrei e ragusit, asa s-a trezit ieri, are o voce ciudata ! ce o fi ? ca nu l-am lasat sa planga, frig nu i-a fost , ca doarme cu mine de 2 nopti ... mi-e mila de el, cu dintii astia, mai are unul de iesit, si iese asa de greeeeeeeeu , si el se trezest edin ora in ora urland .

Mai nene, unde gasesc si eu tetina avent 6+ pt lichide mai groase ? am cautat in toate farmaciile si in toate supermarketurile si nu au decat 3+ ! vreau sa ii pun si eu cereale in lapte seara !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

SAL!
Pe fuga, ca ma freaca Ilinca la ridiche, nu poate respira deloc de la muci si nu doarmeeeeeeeee!

TUNDE, niciun sedativ! Trebuie sa fii constienta, lucida si cu mintea limpede! Mario e bine, durerile de cap n-au neaparat legatura, si pe mine ma durea crunt capul in copilarie, si pe Ioana o doare f des de cind avea 4 ani. Mergi la doctori buni de tot, cere 2-3 pareri, fa un RMN (nu e asa invaziv, mie voiau sa-mi faca si in sarcina, am deja vreo 4 la activ, vreo 5 tomografe si nenumarae alte dubiosenii). Iete la ea! Mami, fii barbata! Nu-i asa grav. In plus, exista medicamente! Sunt atitea boli rele fara tratament pe lume... Stiu ca nu-i usor, dar vezi partea plina a paharului, te roooog! Si mergi la un masaj de relaxare, pimba-te, bea un vin bun...

ROXX, IRINUKA, Ioana a avut primul dintoc la 10-11 luni. Se zice ca daca apar mai tirziu, vor avea dantura buna. Pina acum, la Ioana asa e. N-are decit o maselutza tratata si (shhh, sa nu ma spuneti: n-am spalat-o pe dinti mai deloc, ba de lene, ba ca nu-mi convine mie sa inghita pasta c-am citit niste chestii. De la 6 ani trebuia sa se spele singurica, deci am lasat-o si va imaginati... Asa ca.) Ilinca , in schimb, e dintoasa de la 5 luni...

Mai voiam, dar am uitat...
A! MIRELA, nu s-or foi de la usturoi?!
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza fetele.
Sunteti cu chef de vb si eu un pachet de nervi ca iar m-am rufa de copilul meu sa pape.
Carmen de ce nu-i dai cu lingurita seara cerealele. Din ce scrie pe cutii asa se recomanda. Eu una asa ii dau si papa fara probleme. E innebunit dupa ele. Dar nu am vazut nici o ameliorare in somnul lui. Nu doarme mai mult fara intreruperi.

Pupici si o zi cat mai placuta. Ca a mea sigur e de rahat azi. Urla copilul asta de zici ca il taie careva.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
He's a little bit of sunshine, he's a smile to light your days,
he will steal your heart and keep it with his charming little ways-
He's yoar precious baby boy, he's a gift from up above
who will fill your years with laughter and your lives with lots of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Neatza si de la mine

Missmj, pana mi-a gasit al meu tetina nr 3 (avent avem noi) de lichide groase am folosit o tetina nr 1 ciupita putin cu foarfeca.

Bebelusi, aveam o curiozitate... Mai ai timp sa bijuteresti?

Doloress, eu, cand eram mica, de cate ori mergeam in vacante la Suceava ma umpleam de bubulite. De la apa, de la schimbat aerul. Daca stateam mai mult pe acolo imi treceau. Imi apareau din nou cand ma intorceam la Bucuresti...

Si Darius e tot fara dinti. E adevarat ca Patric e cu doua luni mai mare si Catalina cu o luna, dar nepotelului meu cel mare i-au dat primii dinti pe la noua luni. Si daca alaptati inca, unde va grabiti?

Tunde, think pink. cupilasi bolnaviori sa treaca repede.

Ma imbrac sa iesim la plimbare, ca imi face Darius creierii permanent. Sta in patut, roade o bucata de velkro (partea cu arici) si miorlaie. Daca il iau in brate, se intinde inapoi spre patut.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

LORICH pai tot nemancaciosi, desi la munte am observat o ameliorare. Lactate mananca insa bine, oricand si oricum. Mananca un iaurt din ala acru de-ti sare palaria, n-are nici o treaba. Dar totusi nu-i pot da numai lactate. Oricum, nu m-am stressat deloc, suntem in vacanta, am zile intregi in care papa o fructa doua si o jumate de iaurt, in rest tzitzi la greu. Am hotarat ca acasa sa incepem o diversificare mai organizata pentru ca aici nu gasesc bio pe nicaieri, nu prea e varietate asa ca o lasam si noi mai moale pana luna viitoare.

EDIT- vorbeati de brocoli si conopida, eu conopida n-am incercat dar brocoli i-am tot dat, ii place, una din putinele legume pe care le papa, asa ca ii tot dau. Al meu insa oricum face kk la 3-4 zile, deci e binevenit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

LORICH, pai tu ai ditai fata acolo! La cit zici ca nu papa...

MISSMJ, nu stiu exact cum e. Din ce-am vazut, asa e, la noi elevii primesc mai multa informatie. Dar, zic eu, nu e bine: invatam istorie, chimie, anatomie etc. in detaliu, foarte in detaliu - ca sa uitam tot peste 1 luna, hai cu extensie 1 an... In plus, ne bazam mult (si prost!) pe memorare: eu dictez, tu tocesti si miine-mi spui. Daca pui un roman linga un francez, e posibil ca romanul sa stie mult mai multe la o materie... Dar daca-i pui fatza in fatza dupa 5 ani, francezul inca stie picul acela pe care-l stia si atunci, romanul a uitat tot (acesta a fost un experiment pe mai multi elevi din diverse tari: romanii pareau cei mai tari si dupa 5 ani aceiasi elevi romani olimpici au iesit pe ultimul loc, pt ca li s-au dat teorii si exercitii de acum 5 ani, ori ei erau full cu exercitii noi, din generatia noua) .
Apoi, daca elevul doar memoreaza ce-am zis eu (ehe, chestii de academie!), nu e nicio evolutie... batem pasul pe loc. Eu trebuie sa-l invat sa gindeasca, sa faca asociatii, rationamente si, plecind de la informatiile date de mine, sa ajunga el insusi sa creeze... Ei bine, pina la o virsta, cei din strainatate memoreaza mai putin, DAR invata sa gindeasca, sa foloseasca informatiile, sa le recombine etc. , in timp ce ai nostri repeta si repeta si apoi turuie papagaliceste si, mama, ce buni suntem!
Alt experiment, dar modific mult, ca sa zic pe scurt: au luat mai multe echipe de elevi din diverse tari: unde e Irak-ul? Romanii stiau cel mai bine. Citi locuitori? Romanii stiau primii! Ce economie? Ce probleme? In ce consta criza? Pina aici romanii pe primul loc, iilalti google, se uitau in carti (aveau voie!), nu stiu ce. Apoi: aveti jumatate de ora sa expuneti ce-ati face voi daca ati fi presedinte sa rezolvati criza din Irak. Romanii - stop joc. Aveau voie cu cartile... dar ei le stiau pe dinafara doar. Si doar atit! In primul rind pt ca noi la scoala nu-i lasam sa dezbata, sa contrazica, sa expuna, sa aiba idei - si in al doilea rind pentru ca nu stiu sa gideasca, sa creeze, ca noi nu-i invatam asta.
Si m-am referit doar la cei 2-3 dintr-o clasa care invata... Restul, mai un copiat, mai o cafelutza, mai o floricica...

Gata, nu ma mai stirni, c-am zis ca tac.

G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata si de la mine
merci Simo de cafea..si bine ai revenit
nici eu nu prea am scris dar am mai citit din cand in cand...mi-e draga odiseea asta
o zi minunata sa aveti!!!!!!!!!!!!

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Carmen eu am gasit tetine 6+ la carrefour..sunt 2 la set de la avent

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput