Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(74)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

A, DOLORESS, daca maninca iaurt acru, ai incercat sa-i dai ciorba/legumele acrite cu lamiie? Ca aveam o vecinica dragutza care a terorizat-o pe ma-sa cu masa... pina s-a prins ca-i place acru... si apoi sa vezi ce bobina ciorba ff acra... Incerca!
Ilinca ar mai minca legume (da, Irinuka, tot la 5 legume suntem...), dar fructe... adica mar fiert/copt sau banana... nu prea! Laptele, iaurtul, brinzica pica din start, ca deocamdata e alergica... Cerealele asisderea... ca mai toate au fie gluten, fie lapte... Tzitzi sa traiasca!
G

G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

GABIV, sunt alea integrale bio de la topfer, care nu contin nici gluten, nici lapte. Noi d-astea consumam din cand in cand.
La biscuiti am renuntat inainte sa cumpar...mai toti contin minuni. O sa ma inarmez cu fainuri de diverse cereale si o sa-i fac eu. Dar dupa salariu. ca acu suntem in pana de bani si o vizita la plafar(unde-s toate scumpe ca la balamuc) mai lipseste...

Ia ca ma trezesc si eu acum, sunt sigura ca s-a mai discutat dar informatiile sunt haotice in capul meu - GABIV, Ilinca e alergica zici. la ce anume? Cum ai stabilit? ADRYIII? Tu parca ai facut analize, nu?
Ca eu m-am gandit asa - intoleranta la lactoza n-are cum sa fie, pt ca LM contine mai multa lactoza decat laptele de vaca. Si aici suntem ok. M-am gandit la proteina bovina, dar am incercat si de capra si e si mai rau. (dar carne de vita tot n-am avut curaj inca...) Atunci la ce mama naibii e alergia asta? Cazeina? Ma duc si eu la dr diseara, poate ma lamuresc, sau poate vin cu nervii pusi pe bigudiuri, cine stie...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

roxx app de plafar, tu de care mei ai luat? ca eu am fost si aveau doar bobite, nu faiina, bobite de alea intregi, ca pt canari, chiar cu poza cu canarul pe ele...

Gabi da, Ana e f bine, chiar am observat ca sa grasunit, insa doar pe LM. Ca altele..vai noi! iaurt, ca la Doloress, cereale un pic asa...si-n rest haotic. Acum, de ex am vrut sa-i dau borcanel organix cirese+mere, nu a vrut, in schimb a mancat singura o pruna, aproape intraga (s-a si inecat rau, ca m-am cam inmu.i.a.t eu).. si vreo 2-3 guri d enectarina, tot asa,singura.
Pt pranz avem meniu orez integral cu dovelei, aripi...

cu zeama de lamaie am incercat si eu, sa-i acresc, nu a mers deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

LORI, am luat faina de mei. Dar nu de la plafarul asta distrus din cartier. De la ala din Carrefour.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Doloress...la desene am auzit urm conversatie :
o fetita - vai,am vazut-o pe mama ta,intr-un restaurant,se saruta cu cineva.
A doua fetita - vaaai,mama mea a devenit o flushturatica!!

era sa cad de pe scaun cand am auzit,Cami radea..noi stupefiati!

Am dat decret : in casa nu se mai uita nimeni la desene animate,sambata ne vom uita la filme animate,sau desenele pe care le vedeam noi de mult.

Brocolli si conopida papam si noi in orice combinatie,ne plac si sunt sanatoase. nu am obs nici o reactie negativa la Edi,ii plac chiar foarte mult,facute sufleu la cuptor.

fac capitol

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

LORI, am luat faina de mei. Dar nu de la plafarul asta distrus din cartier. De la ala din Carrefour.

si eu tot la marele Plafar am intrebat, in cartier aoclo nici n-am mai ajuns.

Mergi la inceput
Mergi la inceput