Fiv la Sibiu(32)
Raspunsuri - Pagina 21
maria81 spune:
lelu felicitari, ma bucur tare mult ca ai reusit sa fii mamica. Doamne ajuta sa fie totul bine pana la final
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
aristica spune:
maria o floare de "toamna" special pentru tine
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
adya spune:
felicitari gravidutelor, sarcina usoara si bebici sanatosi! Va multumim ca ne sustineti si ne incurajati
printe, mai asteptam vesti de la tine, trebuie sa ne tii la curent
maria, normal ca o sa iasa bine analizele. Apropo, cam cat te-au costat? Ca sa stiu la ce sa ma astept
toate fetele
maria81 spune:
aristica
te rog lamureste-ma si pe mine cu innohepul asta? nu este acelasi lucru cu clexane.
ca eu sunt tare derutata. cred ca inainte sa incep stimularea o sa mai merg la dr. Uscatescu, desi dr Albu mi-a zis ca pt mutatiile mele treb sa fac clexane 0.4.
Acum daca tu zici ca nu se mai gaseste nu mai stiu cum sa procedez
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
maria81 spune:
aristica multumesc pt floare,esti o scumpa ca de obicei
adya ce sa zic astazi am dat 291 lei pe doar o parte dintre ele si anume:glicemie, examen secretie vaginala, culturi cervicale, chlamydia, Mycoplasma si Ureaplasma, VDRL, HIV, Ag HBs, Ac anti-HCV si eu mi-am facut si calciu seric pt ca in mai mi-a iesit sub limita.
mai am de facut: estradiol, LH, prolactina, TSH si Testosteron care or sa ma mai coste vreo 173 lei.
si sotu trebuie sa faca si el:VDRL, HIV, Ag HBs, Ac anti-HCV care costa 80 lei.
in rest le avem facute ca altfel mai costau o groaza si celelalte.
aristica spune:
Pai nu prea am cum sa te lamuresc. Intra pe google si cauta prospectele de la fraxiparina, innohep, clexane si fragmin. Vei vedea ca toate fac aceeasi chestie, ca-s toate anticoagulante, dar fragminul n-a fost suficient testat in sarcina.
Clexanele se gaseste greu de putin timp. Ca acum 2 saptamani mi-a schimbat si mie Albu fragminul in clexane, ca era pe piata. De saptamana trecuta, de cand am fost la farmacia Tei, am observat ca e greu de gasit. Eu aseara am facut prima injectie, ca aseara am inceput si stimularea si a alergat consortul meu prin farmacii toata ziulica (bine a alergat si intre doctori: Albu ne-a dat scrisoare medicala, cu aia s-a dus consortul la medicul de familie care i-a dat reteta compensata, apoi a inceput cautarea prin farmacii...in plus, am uitat penul de puregon - astia de la medlife iti dau pen-ul mocca, da-l restitui cand termini cu el)
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
maria81 spune:
off grea problema cred ca trebuie sa ma apuc de provizii
ca eu deocamdata mai am cel putin o luna pana o sa incep stimularea
maria81 spune:
aristica sa fie intr-un ceas bun cu injectarea si productie mare de oute
aristica spune:
Nu chiar, ca nu esti veverita sa hibernezi cu scorbura plina Intri pe site la farmaciile mari ca helpnet, dona, sensiblu. Vezi care-s farmaciile care au pe stoc si te apuci de sunat. Iti trebuie doar net si telefon fix. Si cand gasesti pe stoc, faci rezervare prin telefon si-ti trimiti sotul cu reteta compensata in brate.
later - si sar'na de urare, am vreo 11-12 foliculi antrali. Eu tot timpul am sperat la vreo 4 embrioni de grad 1. Si de data asta, la fel sper.
maria81 spune:
stai f bine....sigur o sa ai cel putin 4 embrioni de gr 1 si de data asta si lipiciosi. doar e "toamna" mult visata