Fiv la Sibiu(32)
Raspunsuri - Pagina 21
maria81 spune:
lelu felicitari, ma bucur tare mult ca ai reusit sa fii mamica. Doamne ajuta sa fie totul bine pana la final
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
aristica spune:
maria o floare de "toamna" special pentru tine
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
adya spune:
felicitari gravidutelor, sarcina usoara si bebici sanatosi! Va multumim ca ne sustineti si ne incurajati

printe, mai asteptam vesti de la tine, trebuie sa ne tii la curent![]()
maria
, normal ca o sa iasa bine analizele. Apropo, cam cat te-au costat? Ca sa stiu la ce sa ma astept![]()

toate fetele
maria81 spune:
aristica 
te rog lamureste-ma si pe mine cu innohepul asta? nu este acelasi lucru cu clexane.
ca eu sunt tare derutata. cred ca inainte sa incep stimularea o sa mai merg la dr. Uscatescu, desi dr Albu mi-a zis ca pt mutatiile mele treb sa fac clexane 0.4.
Acum daca tu zici ca nu se mai gaseste nu mai stiu cum sa procedez
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
maria81 spune:
aristica
multumesc pt floare,esti o scumpa ca de obicei
adya ce sa zic astazi am dat 291 lei pe doar o parte dintre ele si anume:glicemie, examen secretie vaginala, culturi cervicale, chlamydia, Mycoplasma si Ureaplasma, VDRL, HIV, Ag HBs, Ac anti-HCV si eu mi-am facut si calciu seric pt ca in mai mi-a iesit sub limita.
mai am de facut: estradiol, LH, prolactina, TSH si Testosteron care or sa ma mai coste vreo 173 lei.
si sotu trebuie sa faca si el:VDRL, HIV, Ag HBs, Ac anti-HCV care costa 80 lei.
in rest le avem facute ca altfel mai costau o groaza si celelalte.
aristica spune:
Pai nu prea am cum sa te lamuresc. Intra pe google si cauta prospectele de la fraxiparina, innohep, clexane si fragmin. Vei vedea ca toate fac aceeasi chestie, ca-s toate anticoagulante, dar fragminul n-a fost suficient testat in sarcina.
Clexanele se gaseste greu de putin timp. Ca acum 2 saptamani mi-a schimbat si mie Albu fragminul in clexane, ca era pe piata. De saptamana trecuta, de cand am fost la farmacia Tei, am observat ca e greu de gasit. Eu aseara am facut prima injectie, ca aseara am inceput si stimularea si a alergat consortul meu prin farmacii toata ziulica (bine a alergat si intre doctori: Albu ne-a dat scrisoare medicala, cu aia s-a dus consortul la medicul de familie care i-a dat reteta compensata, apoi a inceput cautarea prin farmacii...in plus, am uitat penul de puregon - astia de la medlife iti dau pen-ul mocca, da-l restitui cand termini cu el)
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
maria81 spune:
off grea problema cred ca trebuie sa ma apuc de provizii
ca eu deocamdata mai am cel putin o luna pana o sa incep stimularea
maria81 spune:
aristica
sa fie intr-un ceas bun cu injectarea si productie mare de oute
aristica spune:
Nu chiar, ca nu esti veverita sa hibernezi cu scorbura plina
Intri pe site la farmaciile mari ca helpnet, dona, sensiblu. Vezi care-s farmaciile care au pe stoc si te apuci de sunat. Iti trebuie doar net si telefon fix. Si cand gasesti pe stoc, faci rezervare prin telefon si-ti trimiti sotul cu reteta compensata in brate.
later - si sar'na de urare, am vreo 11-12 foliculi antrali. Eu tot timpul am sperat la vreo 4 embrioni de grad 1. Si de data asta, la fel sper.
maria81 spune:
stai f bine....sigur o sa ai cel putin 4 embrioni de gr 1 si de data asta si lipiciosi. doar e "toamna" mult visata