Fiv la Sibiu(32)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

legat de clexane cand m-oi duce la sibiu o sa ii cer reteta dr. pt clexane...ca sa mai economisesc si eu ceva banuti

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

nu doar reteta, ci si scrisoare medicala, cu parafa. Cu astea doua te duci la medicul de familie. eu am economisit ieri 157 lei (si-am luat manacare pentru caini)

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

sarut mana, mi-am notat, ca eu ii ceream doar reteta,sunt isteata

ai economisit ceva bani, eu mi-as fi luat de banii astia ceva de imbracat.....dar.....NO COMMENT
sa te iei de mana cu sotul meu, noroc ca noi avem decat unu.... si tot mi se pare ca da bani multi pe mancare.....sa nu mai vb calciu,vaccinuri si accesorii

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

aristica, la caini le mai zici si 'lighioane'? ca uneori mentionezi in postarile tale '4 lighioane' si nu stiu despre cine e vorba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printe spune:

aristica, sa fie intr-un ceas bun. O sa mergem cam in paralel :D
Felicitari pentru foliculi! Astia antrali sunt cei de inainte de stimulare?
nu mai retin toate intrebarile tale, dar:
mutatiile sunt trecute la semnatura
innohep-ul mi-a zis sa-l incep sambata dupa prima eco(adica in z9 de stimulare).
progestoron nu stiu cat imi va da, o sa-ti zic cand imi prescrie
homocisteina e in limite, adica val mea era ceva de genu 10.3 si mximul 12 parca.

lelu, felicitari pentru sarcina!
Va stiu in mare povestile la toate, am cititr acest topic de la cap 1 si dupa ce am terminam am postat si eu. Recunosc ca am mai sarit peste amanunte ca-mi lua 1 an sa termin, dar in mare stiu pvestile!

maria, va tin la curent, normal.

mie mi-a dat numai scrisoare medicala, dar pentru ca nu ajung la medicul de familie decat abia dupa ET am luat innohep-ul cu pret intreg. Din cate am vazut nici innohep nu se gaseste , eu fiind din provincie n-am vazut la nici po farmacie pe stoc, dar am inteles ca se poate face comanda. Sper sa reusesc sa gasesc.

Mergi la inceput

maine o asteptam pe aristica cu noutati si sambata pe tine printe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adya spune:

da, da...asteptam doar vesti minunate de la voi!

Mergi la inceput

va tin la curent , nu va faceti griji!

maria, bafta la analize, sa iasa bune!

Mergi la inceput

printe Doamne ajuta

Mergi la inceput

Doamne ajuta , maria, sa reusim toate!

Mergi la inceput