Fiv la Sibiu(32)
Raspunsuri - Pagina 20
printe spune:
evanences, mult succes! Ai intrat in hora deja.
Ai fix acelasi tratament ca si al meu. Eu nu am avut nici un fel de efect advers, deja am facut 6 injectii de gonal si n-am nici un simptom, nimic.
Si la noi e tot cazul de ICSI, problema fiind la sot.
Mult succes in continuare, sa ne tii la curent!
gabriela_tutuianu spune:
succes printe si multumesc pentru informatii . parca era primul tau fiv ?! sper ca si ultimul pentru ca dupa asta iti doresc sa fii
si eu tot isci ar trebui sa fac dar astept sa imi povestiti voi cum a fost . m-am hotarat pentru sibiu
adya spune:
printe iti tin pumnii !
gabriela, bine ca te-ai hotarat! Ce urmeaza mai departe? Iti depui dosarul?
maria
toate fetele
SimonneL spune:
Buna fetelor,
Eu am facut de doua ori FIV la Sibiu, a doua oara cu reusita. Daca vreti amanunte va stau la dispozitie. Prima data am avut protocol cu marvelon inhibare si gonal si orgalutran stimulare, a doua oara cu diphereline de 0.1 vreo 14 injectii parca si stimulare cu menopur.
Nu am avut nici o reactie adversa, decat usoare dureri de cap prima data si normal ovarele aveau un aspect specific dupa stimulare si punctie.
Prima data am avut 6-7 ovocite si 4 embrioni, a doua oara 11 ovocite si la fel 4 embrioni.
Orice ati vrea sa stiti despre cum decurge orice acolo sau alte intrebari va raspund cu placere. Citind ce scrieti voi aici imi amintiti de emotiile pe care le-am avut si eu anul trecut si acesta si vreau sa va fiu alaturi si sa va port noroc!
Succes si nu uitati ca daca va doriti cu adevarat Dumnezeu o sa va dea copilasul pana la urma!
Eu imi simt fetita cum misca chiar acum cand va scriu si va doresc din toata inima sa incercati aceleasi sentimente ca si mine!
maria81 spune:
eva si printe sunteti primele asa ca trebuie sa veniticu beta mareeeeeeeee ca sa prindem si noi curaj cele care va vom urma.
adya astazi ma duc sa imi fac toate analizele in afara de cele de ziua a 3-a
SimonneL felicitari pt sarcina in primul rand si in al 2-lea rand iti multumim ca te-ai oferit sa ne fii alaturi, conteaza f mult sa avem sustinere
gabriela deci ne inmultim
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
printe spune:
gabriela, adya, simonel multumesc mult!
Gabriela, da, e primul FIV si sper si ultimul, Doamne ajuta!
Ma bucur ca te-ai hotarat, sa fie cu noroc. Ce urmeaza? Iti depui dosarul?
Simonel, felicitari pentru mogaldeata, sa creasca mare si sa fie sanatoasa. Multumim de sustinere si speram sa ne porti noroc!
maria, Doamne ajuta! Trebuie sa avem incredere si sa speram ca totul va fi bine!
lelu spune:
Buna nu am mai scris de ceva vreme, dar vad ca sunt fete noi paciente la Polisano, va doresc multa bafta, mergeti cu incredere si fara stres sigur a-ti ales bine clinica potrivita
Am si eu o veste extraordinara am facut FIV la Polisano Sibiu, la Dr. Ispasoiu ... pe care am ajuns sa il ador ... , i-mi e asa de drag ca ma facut mamica ca nu o sa-l uit toata viata
Dupa 2 operatii laparo, endometrioza gradul 3-4, tratamentul cu diphe 6 luni, trompe nefunctionale, AMH-ul care m-a dat gata 0,4 , multe rugaciuni,... Dumnezeu m-a trimis la Sibiu unde mi-am vazut visul cu ochii, nu mai aveam nici o sansa decat FIV-ul si iata ca a fost unul reusit. Ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine pana la final
Numai bine!
maria81 spune:
printe
Eu am un feeling ca va fi bine
am facut toate analizele astazi, fara cele de ziua 3. Sper sa iasa bine
Doamne ajuta
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
aristica spune:
printre n-ai primit clexane, deoarece iar se gaseste greu prin farmacii. Eu am gasit ieri in Bucuresti doar in 2 locuri. Uscateasca a optat pentru innohep si pentru ca fragminul nu e foarte mult testat in sarcina, iar fraxiparina mi se pare ca nu-i compensata la gravide...dar de partea cu fraxiparina nu-s foarte sigura (poti verifica in lista de la CNAS, cea cu subventii). Oricum, e bine ca ai primit tratament.
Ce mutatii ai?
Cum e homocisteina?
De cand faci anticoagulantul?
Sti cumva cat progesteron vei avea dupa et?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"