Fiv la Sibiu(32)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimonneL spune:

Buna Lyette!
Nici eu nu mai iau acid folic, de prin saptamana 16 parca, si nici utrogestan, singurul medicament pe care mi l-a prescris doctorita este Centrum Femina. Auzisem ca in perioada asta nu mai necesar acidul folic, dar ca ar trebui sa luam fier sau asa ceva, daca e cazul. Eu sunt in 22 saptamani si 3 zile.
Am observat ca mi se intareste burta , de fapt chiar doctorita m-a intrebat daca nu mi se intampla faza asta. A zis ca e normal, sunt asa numitele contractii Braxton Hicks, nedureroase, dar care duc la intarirea burtii. Mi-a zis ca pot lua nos-pa si sta linistita, dar ca in rest nu am ce face, nu sunt periculoase.
Ai facut morfologia de trimiestrul II ?
Fetelor care incepti acum FIV, mult succes si sa aveti incredere deplina in oamenii de la Sibiu, sunt profesionisti adevarati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns johanas spune:

Salutari la fete si succes va doresc.Bitzy ,tu esti singura care ma cunosti ,ca de foarte multa vreme n-am mai intrat.Eu sunt mamica lui Albert Cristian ,un baietel tare reusit care deja are 9 luni.Am nascut prematur la 34 de saptamani ca am avut probleme mari ,dar dupa nastere a fost totul bine multumita lui Dumnezeu.Va pup.

32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns johanas spune:

Scuzati semnatura,dar de cand aveam 32 de saptamani n-am mai intrat si am uitat sa o schimb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printe spune:

Buna,

Scuzati absenta, dar am motive intemeiate :D (am fost numai pe drumuri).
La Uscatescu am fost sambata la Medsana, nu i-au placut carentele de fier, mi-a mai dat o serie de analize sa fac si astept rezultatul pe care il voi comunica dansei pe mail. Mi-a dat scrisoare medicala pentru Innohep 3500 pe care il incep sambata dupa prima eco cand vedem foliculii. Mi-a zis ca orice vreau sa o intreb sa-i trimit rapid mail. Innohep-ul l-am luat cu pret intreg acum pt ca nu mai ajung cu scriosoarea medicala la medicul de familie decat cand se termina totul. Mi-am luat din bucuresti 20 de injectii sa-mi ajunga, ca am vazut ca se gasestte greu si tb dat comanda. Din cate am inteles de la ea intrerup cu 2 zile inainte si 2 ile dupa punctie, in rest fac incontinuu, dar mai continuam discutia pe mail.

Cu trat hormonal merge bine, sotul s-a descurcta de la inceput, deja sunt la a-6a injectie :d. M-am speriat un pic cu pen-ul, care e Gonal 900 si doza e de 225 unitati, iar eu credeam ca dintr-un pen fac 4 injectii, dar dupa 4 mi-a mai ramas solutie in pen si credeam ca nu le-am facut bine. Dar am sunat asistenta la polisano si a zis ca e normal sa ramana, si sa aduc pen-ul sambata iar urm inkjectie o fac din celalalt pen. De acum stau si ma odihnesc, alte noutati nu mai am, doar sambata dupa eco, cand mergeme sa numaram outele. Sper sa fie multeee si bune :d
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

printe
Doamne ajuta sa ai cat mai multe oute si embrioni de cea mai buna calitate

zi-mi si mie te rog cat costa consultatia la Medsana la d-na dr. Uscatescu.
si de ce ti-a dat innohep si nu clexane?

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

multumesc maria, la fel!
Cosultatia e 120 ron+ analizele care ti le da. Pe mine m-a ajuns in total 360 ron.
Nu stiu sa-ti zic de ce mi-a dat innohep si nu clexane, doar atat mi-a zis ca a facut ceva schimbari in schemele de tratament.
Din cate am inteles e aceeasi substanta, alta marie cu alta palarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claris spune:

Mult succes Printe ,sa ai foliculi multi si frumosi !

Mergi la inceput

claris, multumesc din suflet!
Cum a fost sambata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

buna fetele,succes printe ,sa ai cat mai multi foliculi !
vad ca majoritatea dintre voi deja ati inceput cu stimularea,eu am fost ieri cu analizele si am primit sa fac 1 injectie de DIPHERELINE sapt asta in z 21 a cm ,apoi din oct incep stimularea,am primit reteta pt 2 Pen Gonal de 900 Ui si o sa fac tot 225/zi

sunt un pic speriata ca mie cam frica de toti hormonii astia,sa ma astept la ceva reactii dupa injectia de diphe? ati reactionat bine la ea?

oricum sunt asa intr-o stare ciudata,una pt ca nu ma asteptam sa incep asa de repede tratamentul,nu imi vine sa cred ca luna viitoare deja voi face FIV...

am reusit sa fac si comanda pt gonal pt ca nu era pe stoc la nicio farmacie,dar sambata se pare il primesc la Tm la Sensiblu,este extrem de scump dar asta e,suntem foarte recunoscatori ca o sa facem fiv cu subventie de fapt la noi e cazul de ICSI a si spus clar Dr ca sigur facem ICSI.

"Sa nu uitam sa ne bucuram de Viata"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crudiutalida spune:

Felicitari Raisa!

Mergi la inceput