Fiv la Sibiu(32)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

slava domnului nu am facut fiv acolo. si nici inseminare pt ca eu, de la un aumit moment, am fost direct caz de fiv. la mine a fost bajbaiala si apoi verdict fiv. toata bajbaiala am facut-o cu omini.
dar efectiv...de fiecare data cand am fost am dat bani degeaba. si taraganare totala. nimeni sa se uite atent la problema....
am fost inclusiv nevoita sa ascult sfaturi despre cum se face sex. atunci m-am enervat cel mai tare. si cu detalii din astea: sa nu faci baie dupa si altele.
n-am fost de prea multe ori. dar mi s-a parut ca exista degeaba. tot de acolo am primit singurul sfat de a face histeroscopie neaparat pt ca nicaieri in strainatate nu ma primeste la fiv cu polipul ala.
in conditiile in care eu intram la fiv peste 3 zile in ungaria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printe spune:

Cu toate ca mi-ar fi fost mai usor la Omini, eu fiind din iasi, nici eu nu am optat pentru ei. Am preferat sa cheltui mai multi bani pe drum pana la Sibiu, dar macar sa am o sansa mai reala. Nu zic ca Polisano e mai perfecta, si ei cer 3000 ron, nush pt ce excat pana la urma. Dar sper macar sa merite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adya spune:

printe, ai si tu un drum lung de facut de la Iasi. Cum vei face pe timpul monitorizarii? Faci naveta sau iti cauti cazare la Sibiu?

Mergi la inceput

eu o sa stau la nasii de cununie in Deva. O sa fac naveta Deva-Sibiu, dar macar o sa platesc doar benzina, iar cazarea o s-o scutesc. De la Iasi mi-e practic imposibil sa fac naveta.
Dar incep administrarea tratamentului in iasi si plec spre Sibiu cand imi zice ca tb sa ma prezint la prima monitorizare, apoi raman in Deva pana dupa ET.

Mergi la inceput

Foarte bine gandit!
Cand incepi tratamentul?

Mergi la inceput

am inceput deja protocolul, adica pe 1 sept am facut injectia cu diphereline 3.75. Maine ar tb sa-mi vina menstra, dupa ce se termina merg la un eco si apoi il sunt pe dr Ispasoiu. Atunci imi va counica cu ce doze incep cu Gonalul, pe care m-a pus deja sa mi-l procur. Deci pe sapt viitoare, dar nu stiu 100% sigur ziua. Depinde de menstra mea si de ecografie.

Mergi la inceput

printe,din Baia Mare sunt .
Multa multa bafta! Iti tin pumnii sa fie bine pana la capat. Cred ca tu esti prima care va trebui sa raporteze de la fata faptei
Gonalul nu-l incepi din ziua 2 de CM?
La eco mergi in Iasi si apoi il suni pe dr. I, am inteles bine, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

succes printe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecori spune:

printe, stai linistita ca menstra vine cand vrea ea...mie dupa diphe mi-a venit dupa vreo 10 zile, nu in z28 cum ar fi fost normal,totul e sa nu te impacientezi ca nu vine (cum am facut eu:d)
teoretic dupa diphe de 3.75 stimularea se incepe cam in a 7.a zi a cm, uneori mai tarziu

bafta multa va doresc si sa va vad pe toate la gravidute!

29+

Mergi la inceput

Multumesc alecoria, adya, gabriela pentru sustinere.

Adya, si tu ai oleaca ce mers pana la Sibiu. Dar important e finalul, distanta o strabatem noi. :)

Da, ai inteles bine, dupa ce trece menstra merg la un eco in iasi si apoi il sun pe dr I. Atunci probabil imi zice cand incep si cu ce doza, si cand incep monitorizarile. Din cate am citit si eu despre protoclul care mi l-a ales, nu se incepe trat hormonal imediat dupa ce vine menstra. Si din indicatiile dorctorului cel mai probabil asa e, daca mi-a zis sa fac eco dupa ce trece menstra si apoi sa-l sun.

Oficial declar z1 :D. A venit la fix, cum am calculat, in z14 dupa ovulatie asa cum vine deobicei. Deci, a venit ceas :))).Sa dea Domnu sa fie ultima mea menstruatie pentru cel putin urmatoarele 9 luni :d

Mi-am facut prograare la eco pt miercuri (14 sept). Pe 17 tb sa fiu la Bucuresti la dr Uscatescu sa-mi dea tratamentul cu innohep si scrisoarea medicala. Si cel mai probabil dupa plec direct la Deva, chiar daca nu voi incepe monitorizarile de luni. O sa -mi iau concediu si n-are rost sa a fatai prin toata tara si asa am drumuri lungi de strabatut.

Mergi la inceput