Fiv la Sibiu(32)
Raspunsuri - Pagina 9
printe spune:
buna adya
ma bucur ca ti-a placut de d-nul doctor. Si mie mi-a facut o impresie buna la prima vizita. Sper sa se mentina. Nu ti-a zis excat ce intra in astia 3000 ron nu? Asa mi-a insirat si mie, dar la telefon. Ai mai intrebat treaba cu anestezia?
Voi aveti nevoie de ICSI?
Sa fie intr-un ceas bun depunerea dosarului, si sa se aprobe ! Mult succes.
aristica spune:
Succesccu dosarul! sa stii ca e foarte importanta impresia pe care ti-o creaza doctorul ce se va ocupa de voi, caci, practic, incercati sa faceti un copil in trei
Deci se mentine suma de 3.000 lei pe langa subventie.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
adya spune:
Da, se mentine suma de 3000 de lei. Am incercat sa aflu mai detaliat ce intra in aceasta suma si am insirat eu ...monitorizare, analize...anestezie...iar dansul ne-a spus...da, tot ce implica procesul FIV pana la punctie.N-am mai insistat pe acest subiect. Mi-a spus doar ca nu se fac alte analize in timpul tratamentului, ca nu ne mai inteapa sa nu ne streseze.![]()
Daca vom face sau nu ICSI se va decide atunci, in laborator...depinde de situatie.

printe spune:
am inteles adya
asa mi-a insirat si mie asistenta, dar a turuit prea repede, si am retinut numai ce am enumerat aici.
Intrebat de ICSI, pt ca de ex in cazul nostru e obligatoriu, problema fiind la sot(are OATS severa) si la prima intalnire am intrebat daca ICSI se plateste in plus, iar el mi-a zis ca nu, tot ce se desfasoara in laborator intra in suma de la stat. Am mai intrebat si asistenta o data la tel, si la fel mi-a zis, aceeasi expresie: "tot ce se desfasoara in lab este acoperit de stat".
Dar vroiam sa stiu daca si altor fete le-a zis la fel, ca de exemplu la Omini Iasi s-a specificat clar ca ICSI costa in plus 1000 ron. Cred ca fiecare clinica a speculat si interpretat legea cum a vrut.
adya spune:
printe, la fel mi-au spus si mie..."tot ce se intampla in laborator e acoperit de stat".
Am vazut si eu ca la Iasi se cere 1000 de lei pt. ICSI, si 2950 lei pentru monitorizare si celelalte. ![]()

5ab1na spune:
dar Omini au intrat in programul fiv?
stiam ca nu intrase nimeni din Iasi.
mai ce chestie...in programul asta s-a intrat pe rezultate? sau pe vreo declaratie privind dotarile?![]()
ca eu una...nu cred ca la omini se intampla ceva bun pe partea de fiv.
aadina spune:
Au intrat si cei de la Omini in program cu intarziere. Cat despre reusite ei spun ca au vreo 6 copii nascuti, si altii pe drum.
Nu e corect sa ceara bani pt icsi. Din ce ziceau fetele ajunge in plus cam 4000 lei (1500 monitorizari, 1500 anestezie+spitaliazarea in ziua punctiei si 1000 ICSI),cam mult dupa parerea mea