Fiv la Sibiu(32)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns printe spune:

buna adya

ma bucur ca ti-a placut de d-nul doctor. Si mie mi-a facut o impresie buna la prima vizita. Sper sa se mentina. Nu ti-a zis excat ce intra in astia 3000 ron nu? Asa mi-a insirat si mie, dar la telefon. Ai mai intrebat treaba cu anestezia?

Voi aveti nevoie de ICSI?

Sa fie intr-un ceas bun depunerea dosarului, si sa se aprobe ! Mult succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Succesccu dosarul! sa stii ca e foarte importanta impresia pe care ti-o creaza doctorul ce se va ocupa de voi, caci, practic, incercati sa faceti un copil in trei Deci se mentine suma de 3.000 lei pe langa subventie.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adya spune:

Da, se mentine suma de 3000 de lei. Am incercat sa aflu mai detaliat ce intra in aceasta suma si am insirat eu ...monitorizare, analize...anestezie...iar dansul ne-a spus...da, tot ce implica procesul FIV pana la punctie.N-am mai insistat pe acest subiect. Mi-a spus doar ca nu se fac alte analize in timpul tratamentului, ca nu ne mai inteapa sa nu ne streseze.

Daca vom face sau nu ICSI se va decide atunci, in laborator...depinde de situatie.

Mergi la inceput

am inteles adya

asa mi-a insirat si mie asistenta, dar a turuit prea repede, si am retinut numai ce am enumerat aici.
Intrebat de ICSI, pt ca de ex in cazul nostru e obligatoriu, problema fiind la sot(are OATS severa) si la prima intalnire am intrebat daca ICSI se plateste in plus, iar el mi-a zis ca nu, tot ce se desfasoara in laborator intra in suma de la stat. Am mai intrebat si asistenta o data la tel, si la fel mi-a zis, aceeasi expresie: "tot ce se desfasoara in lab este acoperit de stat".
Dar vroiam sa stiu daca si altor fete le-a zis la fel, ca de exemplu la Omini Iasi s-a specificat clar ca ICSI costa in plus 1000 ron. Cred ca fiecare clinica a speculat si interpretat legea cum a vrut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adya spune:

printe, la fel mi-au spus si mie..."tot ce se intampla in laborator e acoperit de stat".
Am vazut si eu ca la Iasi se cere 1000 de lei pt. ICSI, si 2950 lei pentru monitorizare si celelalte.

Mergi la inceput

adya, inseamna ca asa o fi. :D
Macar bine ca nu mai cer in plus pt ICSI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

dar Omini au intrat in programul fiv?
stiam ca nu intrase nimeni din Iasi.
mai ce chestie...in programul asta s-a intrat pe rezultate? sau pe vreo declaratie privind dotarile?
ca eu una...nu cred ca la omini se intampla ceva bun pe partea de fiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Au intrat si cei de la Omini in program cu intarziere. Cat despre reusite ei spun ca au vreo 6 copii nascuti, si altii pe drum.
Nu e corect sa ceara bani pt icsi. Din ce ziceau fetele ajunge in plus cam 4000 lei (1500 monitorizari, 1500 anestezie+spitaliazarea in ziua punctiei si 1000 ICSI),cam mult dupa parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

omini...ma rog....era bine daca nu intrau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Sabina,Ai avut experiente urate cu ei?

Mergi la inceput