Fiv la Sibiu(32)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isa_miha spune:

Buna. Mie mi-au mai ramas 7 fiole de Menopur pentru stimulare ovariana pt. FIV. Din pacate nu pot sa le dau gratis fiindca sunt destul de scumpe, eu am dat 85 de lei pe fiola, dar il vand cu 60 de lei fiola sau 400 de lei toate 7.
Sunt din Iasi. Tel 0744 436504.
Succes tuturor
!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_alin spune:

buna seara fetelor,
aristica, am observat ca te confrunti si tu cu candida...tu ce tratament faci pt asta?
eu am facut tratament, dupa care mi-am facut papa nicolau si secretie si la rezultat surpriza:am candida prezenta
pe 7.09 am fost la sibiu sa ma pregatesc pt a 3-a inseminare, iar dr.I mi-a spus sa fac o fungigrama, sa ma tratez de candida, mai intai, lasam pt octombrie IA3, am mai pierdut 1 luna, ca pe langa cei 10 ani ce mai conteaza.....?!
mi-a motivat aceasta amanare, prin faprul ca daca voi ramane insarcinata in urma inseminarii, ma va supara ff tare candida, nici nu stiu ce sa mai cred, sunt tare debusolata
macar voi sa aveti bafta
salutari tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

important este sa tratezi candica si sa fii sanatoasa si bine pentru a duce sarcina fara complicatii la termen . succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

adya bafta multa in aprobarea dosarului

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

am si eu o intrebare cat costa o laparoscopie la Polisano?

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

acum am primit gynofort (e o doza unica-o crema), dar o am tocmai, ca sa nu recidiveze candida pe care am avut-o in luna mai (atunci am avut tratament cu canesten ovule - si sotul a avut unguent canesten), and "no sex"

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

maria suntem alaturi de tine. doamne ajuta.un pup mare.

30+
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crudiutalida spune:

Mult succes fetelor cce urmeaza FIV la Polisano!!! Aveti incredere in DR. si in D-zeu si o sa reusiti!!!!
Mona ce mai faci?

cea mai fericita mamica de Maria Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_alin spune:

multumesc pt raspuns aristica, eu am avut prima data tot in mai, am luat si eu canesten, iar in iulie a recidivat, am facut tratament amandoi cu omicral 3 zile, eu clotimazol si amandoi nizoral, dupa acest tratament se pare ca este prezenta aceasta candida.
multumesc pt incurajari gabriela_tutianu

toate sibiencele

Mergi la inceput

inna08 Doamne ce mari v-ati facut! mai ai putin si iti tii minunea in brate. Ma bucur tare mult. Iti doresc sa ai nastere usoara. Unde o sa nasti?

aristica tinem pumnii

Mergi la inceput