Strumfii de iul-aug 2007 au crescut! (1)
Raspunsuri - Pagina 8
Kariris spune:
pai Vivela, daca te-ai gandit la inot eu am un tip fost campion olimpic, din familie de poloisti care toti sunt acum antrenori si face inot cu copii undeva in Tancabesti, nu e chiar departe de noi si nici de voi. Eu sper din tot sufletul sa se poata adapta fetele la programul edstul de greu cu gradinita din Bucuresti cu program 8-12 si fara mancare. Adica obligatoriu va trebui sa gatesc eu la 2 zile maxim.
Noi am fost la FTK la summer camp, nu la programul FTK deci nu iti pot spune prea multe. Pe noi ne-a costat program 8-13,30 cu masa inclusa (de pranz doar) 520 lei/saptamana (pentru ambele fete). Luni aveau inot, marti excursie, miercuri tenis, joi inot, vineri dans si, in fiecare zi o ora engleza.
Daca vrei mai multe informatii iti dau pe PM nr fetei din floreasca unde le-am avut eu si iti da ea mai multe informatii. E receptionera sau secretara sau cam asa ceva. Cert e ca ea stie tot.
Kariris spune:
eu am senzatia ca voi ati taiat-o deja pe FB! ca prea slaba miscare e pe aici! cred ca ar fi bine sa ne instruiti si pe noi cele mai nepricepute in fb in utilizarea acelui cont atat de privat si de cald si confortabil! ca io una as vrea sa va mai vizitez si pe acolo, dar abia imi vizitez propriul cont! habar nu am cum sa comunic cu oamenii. Si chiar nu mi se pare privat si intim, ci din contra am senzatia ca pot vedea toti "prietenii" ce se scrie pe acolo.
Clar am nevoie de un trening.
violetan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kariris (...) Si chiar nu mi se pare privat si intim, ci din contra am senzatia ca pot vedea toti "prietenii" ce se scrie pe acolo. Clar am nevoie de un trening. |
Vezi sa-ti iei de-ala cu vipuska ca e-n trend.
Glumeeeeeesc cu tine, sa nu ma-njuri.
Mdeah, si mie mi se pare miscarea cam slaba.
Pe fb o fi cum o fi, da' io nu sunt as deloc in social media si mi-e greu sa urmaresc conversatiile. Bah, si scriu fetile-alea-ntr-o veselie, sa nu le fie de deochi!
Ia sa arunc un ochi, ca tot veni vorba!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Kariris spune:
Buna dimineata!
Am dus fetele la gradinita si am venit la birou. Mai bine nu le mai duceam ca azi, cica, e zi scurta, la 10,30-11 tre sa merg deja dupa ele.
Si aici ma enervez ca a ramas cineva logat pe fb si eu nu pot intra sa ma loghez. Habar nu am cum. cum deschid fb imi intra contul colegului meu.
O prima zi de gradi frumoasa si fara lacrimi va doresc!
lulu77 spune:
mneatza,
Kari, si la noi la fel azi, cica zi scurta, dar nu l-am dus pe Luca si nu il duc toata saptamana.este asa cald si frumos afara, il las sa profite de vreme. a si plekat la plaja cu bunica-sa.
putiu, pustiu, toata lumea pe FB?
mychydutza spune:
neatza......din obisnuinta (si placere) tot aici am intrat.
Kariris, pai trebuie sa il deconectezi pe coleg. te duci in bara cu HOME -PROFILE -----SI LA "ACCOUNT" dai clic si log off!
"Munca in exces dezumanizeaza si de aceea e imperativ sa vedem munca cel mult ca pe un rau necesar, ce trebuie evitat sau scurtat ori de cate ori avem ocazia, daca vrem sa ne pastram integritatea fizica si sanatatea mintala. !"
ioanaiub spune:
buna dimineata, asa mai tarzior
am avut program incarcat in dimineata asta, am dus-o pe Mara la gradinita, i-a cam pierit vocea cand am lasat-o acolo , dupa ce a impartit flori la toata lumea
am fost si cu David la scoala, i-a placut in prima zi, il descos eu dupa-masa cand ajung acasa
monicabo spune:
Buna!!
A inceput gradinita, gata ati dus copiii? Eu chiar am un sentiment ciudat, caci dupa 4 ani de stat cu un coil sau 2, la diverse varste si in diverse etape, acum sunt singura, singura, nu se aude nimic...
Am de lucru, sau de umblat (de serv.) insa azi am zi libera si chiar fac ce vreau eu prima data dupa 4 ani... ce mult a trecut!
Mychy, cum a fost Andrei la gradi astazi? nu ne zici nimic??
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
stefania_97 spune:
Buna fetele,
Vivela eu am inscris-o pe Catarina la gimnastica. Incepe miercuri, o data pe saptamana. Sa vad daca ii place.
Si eu as fi vrut inot dar aici unul din parinti trebuie sa fie cu ei in apa. Mai tarziu pe la 7 ani pot fi singuri in apa.
sandrinutza spune:
Buna dupa amiaza!
Stiu ca nu am mai scris de f mult timp dar sunt la zi cu cititul atat aici cat si pe facebook.
Am intrat pt a raspunde Vivelei. A mea scorpiuta face deja al doilea an de inot si i-a venit de minune.Ea este tare subtirica,mereu ma plangeam de greutatea ei.In acest an s-a dezvoltat f bine.Aici cursurile de inot incep cu 3 ani si copiii merg singuri,adica sunt 6 copii intr-o grupa si au un profesor.Fac jumatate de ora de 2 ori pe saptamana.De cand cu inotul este muult mai puternica desi tot slabuta dar puternica,eu vad o mare evolutie.Acest an trece la nivelul 1,anul trecut facand nivelul 0.Au ajuns sa inoate chiar fara niciun sprijin.Suntem tare multumiti,nu mai are frica de apa deloc,ea care facea mare scandal la baie mereu.Acum se baga singura cu capul sub apa,iar la mare nu am reusit sa o mais cot din apa cu orele.
Deci un mare ok pt inot.
Gata,am completat si eu cu ceva la acel unic capitol de intrat in cartea recordurilor aici pe DC...
Sa aveti mult succes cu scolile si gradinitele!!!