Strumfii de iul-aug 2007 au crescut! (1)
Raspunsuri - Pagina 9
mychydutza spune:
monica, maine il duc!
"Munca in exces dezumanizeaza si de aceea e imperativ sa vedem munca cel mult ca pe un rau necesar, ce trebuie evitat sau scurtat ori de cate ori avem ocazia, daca vrem sa ne pastram integritatea fizica si sanatatea mintala. !"
loredana_76 spune:
Buna.
raportam si noi prima zi de gradi cu plansete si jale mare de dimineata cu 'mama,mama nu ma lasa aici" se agata de mine in disperare si cu impresii de la pranz:e foarte frumos la gradinita mama,mi-a placut foarte mult,am mancat tot tot,am fost afara,la sala de sport si am primit bulina ca am fost f cuminte.Nu m-a batut nici un copil Era traumatizat ca nu are compas si nu mai merge la gradinita mai bine,daca tot nu are si daca pe el il bate vreun copil el ce face,cui ii zice.
Concluzie:mai vrea si maine.
Hai Miky sa ne povestesti maine ce a facut Andrei.
violetan spune:
Vreti recorudri, ha? Pai sa va zic io recorduri atunci: va amintiti, probabil, recordul laurashului de a se imbolnavi chiar de ziua lui- 15 august (varsa, o fi fost ceva de la haleala). Al doilea record inregistrat in acelasi stil: a racit chiar de ziua lui (8 sept- Sfanta Maria) si era cu mucii-n brau si putin, f putin febril, deci ratare maxima prima zi de gradi ever. So...saptamana viitoare gradi, daca ne ajuta Dumnezeu. Oricum ma lasa nervisorii-n avans cu gradinita asta...nu stiu ce sa zic, sunt taaaaare prapastioasa.
Am inceput-o bine, ce sa zic?
Hai noroc si sa fim sanatosi!
Mult succes puilor in primele zile de gradi si/sau de scoala.
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
violetan spune:
A, uitasem sa zic ca am racit si eu de la laur, probabil, cred ca am vreo 3-4 ani de cand n-am mai racit...asta e, se-ntampla si la case mai mari.
Si daca tot scriu ca-nnecata hai sa va redau cele mai recente perlutze powered by Laur-balaur:
In masina, o ducem pe Tanti Nuti acasa. Laur infuleca cu pofta un colt de paine proaspata.
Tanti Nuti: Aoleo, Laur, tu ai mai pus mana pe caini dupa ce te-am spalat eu pe maini?
Laur: Nuuuuuu, doar i-am mangaiit!
Mami: Laur, ce-ai visat ieri noapte de radeai in hohote?
Laur: Nu stiu...Mami, zi tu ce-am visat???
Mami: Laur, ce bine ar fi sa nu mai faci tu atatea fite si figuri!
Laur: Asta ar fi bine la tine, sa nu mai faci tu figuri!
Laur: Mami, hai sus sa luam sucul. Cine ia sucul castiga!
Alearga pe scari si ajunge primul la suc.
Mami: Bravo, Laur, ai castigat!
Laur: Cine ia sucul te iubeste pe tine.
Ma topesc si il pup.
Laur (revine): Daca il iei tu, te iubesti tu pe tine.
Laur arunca pantoful din picior care trece razant pe langa capul meu si aterizeaza pe canapea.
Ma sesizez din oficiu: Laur, de ce arunci cu pantofii? Puteai sa ma lovesti pe mine.
Laur: Puteam sa ma lovesc pe mine!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
musso17 spune:
Buna ziua
Vio..sper sa treceti repede peste muci si sa incepeti gradinita...laurasul tau e super,bravo pentru replici.
Mychy,ce ati fcut la gradi?cum a reactionat andrei?
mychydutza spune:
violeta, si noi ne-am imbolnavit odata cu inceperea gradinitei. a fost o zi si a doua ne-au napadit mucii. era o raceala dusa pe picioare de cateva zile , n-a luat nimic de la gradi. azi e mai bine, maine incerc sa-l duc din nou sa vad cum reactioneaza.
"Munca in exces dezumanizeaza si de aceea e imperativ sa vedem munca cel mult ca pe un rau necesar, ce trebuie evitat sau scurtat ori de cate ori avem ocazia, daca vrem sa ne pastram integritatea fizica si sanatatea mintala. !"
olguttza spune:
ziua buna, fetele cochetele!
sa ne traiasca strumfii si sa fie sanatosi! - mai ales Andrei de mychydutza
n-am mai intrat de un car de ani, am mai citit, sporadic pe aici, cu drag si nostalgie...
vreau sa felicit proaspetele mamici si gravidutele, mai ales pe curajoasa Vivela si pe Simo!
acu am venit sa ma laud si eu
succes micilor gradinari si multa rabdare mamicilor!
io cu feisbuku nu prea le am, asa ca o sa mai intru pe aici din cand in cand.
mami de Olga Cristiana (5.07.07) si +18
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
Simo78 spune:
heyyyyyyy! felicitari!
ai face bine sa te pui la punct cu feisbucu ca acolo-i toata treaba ;). sa ne anunti cand te hotarasti pentru ca trebuie sa te invite una dintre noi, eventual sa trimiti un PM cu contul tau pe FB.
abia astep sa ne mai povestesti de olguta...
mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si23+ cu Youssef Gabriel
monicabo spune:
Olguta, felicitari! Ce este bebe2, baietel, fetita? In orice caz, sarcina usoara si sanatate multa!
Olguta ce face? Asteptam amanunte...
Mychy, sanatate si bafta maine!
Lulu, daca mai trecem vreun wk pe la mare, asa cum am vrea noi, atunci te sun, si mai incercam o data sa ne vedem
Bafta tuturor la scoli (frati/surori mai mari ai strumfilor), gradinite, crese si alte forme de invatamant!
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria