Strumfii de iul-aug 2007 au crescut! (1)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

mneatza,

mai si mie imi place FB-ul dar nu mai tare ca DC-ul si DC-ul e prima mea dragoste, asa ca eu vreau sa nu parasim casutza asta, nu acum, la majorat poate....

abia azi pot spune ca ma simt mai bine, si ca raceala da semne ca ma paraseste, in schimb s-a instalat bine mersi la Luca- era de asteptat, toata ziua bot in bot noi doi.

pup, si va astept si pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Nici eu nu vreau sa parasim DC_ul... Mi-ar parea rau..
Imi place si Fb, cu toate ca-mi cam prind urechile pe acolo, nu ma pricep asa bine... Doar am vazut ca pe FB au aparut fete care nu au mai scris aici de fff mult timp

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

Neatza
Probabil ca e chestia de nou cu fb si fetele vor reveni.E am o nedumerire,de ce e mai usor sa scrii pe fb decat aici.
Alina,sanatate multa lui luca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata

cafeluta? ... aici sau pe fb?

ieri am fost la "shopping", una-alta pentru scoala, Marei i-a cam sarit randul, acum a fost David in prim plan, s-a lungit in vara asta si a trebuit sa reinnoim stocul de pantaloni .
de dimineata am reusit si eu sa duc "probe" pentru analize, ca riscam sa nu ma primeasca in prima zi la gradinita
au mai ramas doar rechizitele, inca nu le-am cumparat, dar nu ne trebuie in prima zi
maine avem o zi libera, probabil vom sarbatori prin munca (zacusca, muraturi asortate )

Mergi la inceput

geo, multam', trec si mucii, nu-i bai, nu ma strsez ca la cati muci a avut si anul trecut la gradi , ii curat nasul, ii dau ceva homeopate, il duc seara pe malul marii si cam atat.

ioana, si eu sunt in febra pregatirilor de toamna, dar nu reusesc sa fac tot ce vreau, din lipsa de timp.
zacusca clar nu fac, nu am timp si spatiu de depozitare, dar mancam destula

Mergi la inceput

zacusca face soacra-mea dar vrem sa o ajutam, sa-i coacem ardeii, gogosarii, vinetele i le-am copt deja
cu muraturile asortate e responsabil sotul, pune in bidon tot felul: gogonele, conopida, castraveti, morcovi, ardei, dovlecei ... lui ii plac si rosiile murate, o sa mai punem si varza ... nu stiu cine va manca atatea muraturi dar na, sa fie, daca tot avem materia prima

Mergi la inceput

n-am mai editat, scrui al mesaj

sanatate lui Luca

Mergi la inceput

si eu ador rosiile murate, si pepenii.
muraturile le pun si eu tot in bidoanase, amestecate, in saramura si atat. mult hrean si usturoi

Mergi la inceput

da da, doar cu saramura, desi mie imi plac si alea dulci-acrisoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaiub

buna dimineata

cafeluta? ... aici sau pe fb?

ieri am fost la "shopping", una-alta pentru scoala, Marei i-a cam sarit randul, acum a fost David in prim plan, s-a lungit in vara asta si a trebuit sa reinnoim stocul de pantaloni .
de dimineata am reusit si eu sa duc "probe" pentru analize, ca riscam sa nu ma primeasca in prima zi la gradinita
au mai ramas doar rechizitele, inca nu le-am cumparat, dar nu ne trebuie in prima zi
maine avem o zi libera, probabil vom sarbatori prin munca (zacusca, muraturi asortate )

Mamica de D&M
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Of Ioana vorbesti de bunatati de toamana si pe mine ma apuca nervii ca n-am putut sa iau muraturi, suc de rosii si gem (demential de bun) de caise de la mama :(((

Mergi la inceput