Strumfii de iul-aug 2007 au crescut! (1)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo78

As face un grup pe facebook...cred ca ar fi mult mai usor unora sa ma tina legatura cu noi si am mai vedea cum cresc strumfii

Pareri?

mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si22+ cu Youssef Gabriel

votez PRO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata
va astept la cafeluta

copiii profita de ultimele zile de vacanta, de luni intram la program ... ma ia groaza, inca n-am pregatit nimic pentru scoala, parca n-am nici o tragere
Mara e putin dezamagita, anul asta va merge singura la gradinita, nu-l mai are pe David ca sprijin, la nevoie.

cat despre grupul de pe facebook: am observat in ultima vreme ca mai multe grupuri formate aici pe DC au "migrat" pe facebook, nu stiu, e mai multa intimitate acolo sau se comunica mai usor ... n-am nimic impotriva sa ne "intalnim" si acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

Neatza
Da gabi,cred ca eu trebuie sa ma matuizez emotional cu privire la mihnea caci va trebui sa i dau aripi..ufff

Eu cred ca daca facem un grup pa facebook aici se va rari si mai mult prezenta insa daca decideti asa e ok si pentru mine.

Ieri i am facut vaccinul lui mihnea a fost bine,a urlat pret de cateva secunde apoi gata insa azi dimineata a facut un kk moale,coincidenta sau nu,vedem.tot azi am fost de i s luat proba pentru exudate.

Zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Bine v-am regasit!
Ne-am intors si noi acasa dupa doua saptamani de vacanta in Ro.

La multi anisori sarbatoritilor din ultimele saptamani, multi pupici Catarinei si lui David.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna!
Gata, vacanta e pe sfarsite...
Cu facebook-ul, sa-mi dati si mie linkul daca faceti grup. Eu nu ma pricep prea bine in "manuirea"lui... Insa asta sigur asta va insemna o activitate mult scazuta aici la strumfi, cum s-a intamplat si la alte odisei... Mi-ar parea rau asta...

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

salutare

gata, l-am inscris pe D la gradinita din sat. aici lucrurile sunt mult mai relaxate, m-am dus azi cu sotul sa-l cautam pe dom' director si l-am gasit, m-a intrebat daca am la mine copie de pe certif de nastere al strumfului, ne-a facut noua copie de pe CI, am completat o hartiuta de 2 randuri si aia a fost tot. cica ne vedem pe 12 sept pe la 8 jumate. 7,5lei/zi, masa in regim de catering (asta e bine si nu prea, dar cica o pregateste o firma din codrii vlasiei, sau cam asa ceva, din resurse proprii, adicatelea mai bio asa...)
sper sa fie ok, gradinita e noua de 1 an...cica in jur de 20 de copii in grupa, doamnele educatoare cu experienta, bla-bla. am ceva emotii, ma lamuresc eu rapid.

in legatura cu FB, acelasi lucru s-a intamplat la odiseea lui damian, acum suntem dincolo. au mai ramas aici doar cateva persoane, discutiile sunt cam sterile... pe de-o parte imi pare rau, pe de alta pe FB e mult mai usor de urmarit o discutie strict punctuala. pe mine nu ma deranjeaza sa facem acolo grup, e inchis, nu mai vede toata lumea ce scriem... oricum, eu aici intru pt voi , asa ca daca va gasesc pe FB mie mi-e bine oricum.

deci Simo, ai si acceptul meu daca vrei sa deschizi grupul.
tie de ce ti-e rau? ca ziceai ca greturi nema (ce bine o fi, mie de vreo saptamana imi vine sa ma arunc de pe bloc de greata - noroc ca nu-mi iese nimic in cale, ca aici sunt doar eu cu campul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Am avut eu asa o stralucire de moment si am realizat ca anul asta pe la Craciun o sa avem 3 proaspete mamici: Carla, Mada si Simo. Ce coincidenta. Se spune ca intr-un anumit grup de femei cu cat stai mai mult timp impreuna se tinde sa ajunga toate in acelasi timp la ciclu.
Eu iar il am pe Eric cu mucisori si febra 38.5. Nu i-am dat nimic decat la febra paracetamol. E a doua zi. Sper din tot sufletul sa nu evolueze. Ii dau si cei doi incisivi laterali de sus si e asa de marait ca nu pot face nimic. Daria m-a zapacit cu decupatul la hartie si lipit. Eric se duce mereu si-i trage de hartii, ii imprastie creioanele. e un haos total. Abia astept sa aibe iar camera ei Dariuca sa se poata desfasura si ea. I-a cam acaparat spatiul Eric.
Eu am luat niste dovlecei si ardei gras si tot ma chinui sa-i toc sa-i pun la pungulite in congelador pentru la iarna sa nu mai cumpar atunci de-aia hormonati insa nu reusesc mare lucru. Plus ca teancul de rufe de calcat se strange mereu. Vreau la mamaaaaaaaa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Gabi sa fie cu succes noua gradinita!

Eu is lesinata din mai multe motive: tensiune miiica, puls mare (ajung si la 7-7,5 cu un 3-4 si pulsul nu se poate numara), contractiile imi taie rasuflarea, iar tratamentul ma face drogatica vreo 2 ore dupa ce iau pastiluta. La care mai nou am adaugat arsurile si reflux esofagian si dimineata sunt o minunatie dupa ce iau vitaminele si mi se intoarce suc din ala cu gust de medicament.

Da nu ma plang . Am noroc ca Matei ma intelege in momentele alea de drogy si se joaca in camera lui si cel mai mare plus Gabriel e bine merci, in grafic, miscacios (desi nu m-ar deranja foarte rau daca nu ar mai dansa pe vezica si si-ar schimba un pic pozitia).

Incerc faza cu FB. Sper sa-mi reuseasca. Cred ca o sa iasa mai mult pe plus, tinand cont ca vad fete active acolo si care aici nu mai scriu. Macar mai vedem si noi o pozica ceva. Si e si foarte privat. O sa-l fac secret, deci nu o sa iasa nici la cautari si sa vad daca reusesc sa fac pe toata lumea Admin, sa nu astepte nimeni accepturi. Deci daca mai tineti legatura cu fete si nu le vedeti in grup va rog sa le invitati.

mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si22+ cu Youssef Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Vreau sa fiu eu ultimul Mohican

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

beeeai, n-am inteles! adik nu mai scriem aici? pai abia ne-a facut casuta noua vivela si-o tulim?
io protestez. nu vreau sa plec de aici!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput