Strumfii de iul-aug 2007 au crescut! (1)
Raspunsuri - Pagina 4
Antoanela23 spune:
Deci buna dimineata,
Alina, Vio, sunteti mortale .
Claucia, felicitari pt masina si s-o stapaniti sanatosi.
La Multi Ani Elisei, multa sanatate si fericire.
Vivela, mersi pentru mutat, mie mi se pare foarte frumoasa introducerea, esti maiastra La Multi Ani pentru David, sanatate si iubire.
Alina, cand plecati in Germania? Ce frumos ca te-ai vazut cu Cristina si fetele, sunt aproape invidioasa .
Cristina26, e supeeerba Ingrid si scoala lor arata f bine.
Deeci, sa ma laud, am baiat in Clasa 1, scoala primara. Ce emotii am avut, nu pot sa va spun. A inceput pe 1 septembrie si a schimbat scoala, nu mai e in acelasi loc cu Sonia. In prima zi am fost cu totii acolo si cand l-am lasat in clasa lui a inceput Sonia sa planga "eu nu o sa-l mai vad pe Victor la scoala mea, si-l iubeam asa de muult", jale mare.
Si Victor e cam trist, mi-a zis ca i-am ales scoala gresit ca aici nu are prieteni. Dar o sa-i treaca, repede, sper, nu a fost decat 2 zile.
Weekend placut,
violetan spune:
Alina si claucia, ce-am mai ras! chiar e super haios ce ati povestit, ca ma gandeam ca de f multe ori pe mine ma apuca criza de ras isteric de la absolut nimic haios, pur si simplu o tampenie, pe care daca o povestestesc cu siguranta nu rade nimeni. Da' faza cu mangaiatu' copiilor pe cap e belea!!! Si aia cu interviul, doamne, ce cumplit! Eu am zis ca sigur n-as putea lucra in tv ca reporter sau prezentator de stiri. Nici macar la radio. Cred ca ar iesi panarama mare.
La multi ani, papusicii elisa, sa creasca mare si sanatoasa!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Simo78 spune:
La Multi Ani Elisa si petrecre frumoasa!
Anto succes lui Victor in "cariera" de elev.
Am o stare oribila, ma duc sa ma gandesc la nimic.
mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si22+ cu Youssef Gabriel
Kariris spune:
La multi ani David! Sa cresti mare, sanatos si sa ai parte de mult noroc! Vivela, scuze pt intarziere
La multi ani Elisa! Sa ai parte numai de bucurii si multa sanatate!
ioanaiub spune:
buna seara
ne-am intors din mica excursie, la tusnad, am petrecut frumos, mancare, bautura, alea-alea, am mai intinerit cu un an ... "ie grele" treburile astea
multumesc pentru urari, si de aici si de pe facebook, sunteti niste dragute
La multi ani, David! ... suntem "deodata" (adica nascuti in aceeasi zi )
La multi ani, Elisa!
a, uitasem ... vad ca ne-am mutat in casa noua
sa fie intr-un ceas bun!!!! ... au crescut strumfii nostri!!
madabout2003 spune:
Buna dimineata!
Vivela multumim pt casuta! La multi ani lui David! Sa creasca mare si frumos ca si pana acum! (im cer scuze de intarziere).
Noi azi am inceput scoala, suntem grupa mijlocie... E fata mare, s'a gatit, nu stia cum sa'si aranjeze parul, cu ce sa se imbrace...nici de mancare n'avea chef ...
O zi minunata va doresc!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 24+
lulu77 spune:
olaaaa dragele mele in casuta noua
am revenit si noi din plimbare, a fost un cincediu frumos dar scurt
eu sunt racita, nu stiu cum naiba m-am pricopsit cu muci, dar abia respir si ieri am avut si febra
de azi pe baricade, la munca, desi mai imi erau necesare cateva zile....sa termin si eu curatenia, de umplut congelatorul ptr iarna, etc.
ma duc sa citesc in urma, revin
Vivela spune:
na ziua.
va multumesc mult pentru urarile la adresa lui david, si aici, si pe FB...n-am primit atatea urari niciodata .
sarbatoritul si-a ales din magazin o carte cu literele mici (aia din colectia Disney school sau cam asa ceva) si mesterul ceasornicar (fac reclama la tv si hop si el...). a stat cu tac-su sa-l monteze vreo ora, clar nu era pt copii de 4 ani, ci de 34 .
felicitari celor care incep scoala astazi (sau zilele astea), parca vad ca nici n-o sa ne dezmeticim bine si ne trezim si noi cu scolarei.
Georgi, si pe mine ma apuca niste sentimente cand vad ca nu mai am loc in pat cu david. numai ca nu stiu daca e chiar nostalgie...noi avem pat de 2x2,5 m si bag seama ca si de ar fi fost de 2 kmp tot ingramaditi am fi dormit, ca strumfii mei au o placere sa doarma pe mine calare .
azinoapte am inceput trainingul pt dezvatat de san pe timpul noptii...greu, dom'le, greu. ma podidise si plansul la un moment dat, ca incepuse asa sa urle a disperare cum nu l-am auzit niciodata. a sfarsit tot la mine in brate, dar s-a foit toata noaptea (deci sunt cam varza).
nma spune:
Salutare stumfarie
Va cautam la scutece .
La multi ani strumfilor sarbatoriti !
La multi ani David!
La multi ani Elisa!
La multi ani Ioana!
Cristina e frumoasa tare strumfita. Mi-a placut mult si gradinita. Am reusit sa vad azi pozele (sunt acasa pe motiv de strumf bolnavior).
Din pacate nu mai pot sa vad nici poze de la birou. Au blocat astia tot .
Anto bafta multa lui Victor la scoala.
Asteptam sa incepem si noi noul an scolar. Ne-am echipat deja cu ghiozdan si rechizite.
Andra nu mai vrea la gradinita, vrea direct la scoala .
Claudia felicitari pt masina. sa o stapaniti sanatosi.
Alina sanatate multa sotului . Nu ma mai vazut de mult poze cu Eli .
Stumfii mei au fost in vacanta la bunici o luna jumate'. tare greu a fost fara ei. Prea multa ordine/curatenie in casa. Prea multa liniste. Pt ei vacanta a fost foarte frumoasa, s-au tot plimbat.
Vivela pana la urma ce ai facut cu catelul? Stiu ca am citit la un alt subiect ca a devenit agresiv. Pufy al nostru a inceput sa maraie la copiii mai mici. Nu ii place sa fie stresat prea tare dar cum e mic si pufos copiii nu ii dau pace. Cu ai mei nu sunt probleme dar avem mereu prieteni in vizita.
poze
Simo78 spune:
As face un grup pe facebook...cred ca ar fi mult mai usor unora sa ma tina legatura cu noi si am mai vedea cum cresc strumfii
Pareri?
mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si22+ cu Youssef Gabriel