Strumfii de iul-aug 2007 au crescut! (1)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

La fel a facut si Daria la mare cu un clovn. Erau f multi si fiecare se lega de ea doar doar i-o vinde un balon. ea satula de atata "cum te cheama...bla, bla" ii zice direct unuia ca nu vrea balon ca nu are mama bani Minciuna, ca doar nu-i spusesem nimic in sensul asta la mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

noi unuia ca asta i-am zis ca nu vorbim cu strainii, asa ca sa ne lase in pace!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

gabi,glumeam,scuze..n-am auzit dar zilele astea sunt cam capcauna sau cum s-o zice cand esti cu capul dar am vazut trambitele de la scutece,saru'mana..esti faina,ce vrei io's mai melancolica asa,ma uit seara la el si cand vad ca nu mai incap inpat de el ma cam ia cu fiori,nu reci,de bine,naaa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Vivela, vroiam sa-ti spun ca, desi sigur ca-ti cam da fiori o asa intrebare venita de la copilas iti jur ca am ras cu lacrimi. Si de felul cum spui tu (esti super haioasa) dar si de intrebarea in sine. Abia ma intorsesem de la ploiesti la birou, am deschis logic DC-ul si am ras cumplit. Mi-ai facut ziua!

Am fost azi la Ploiesti la doua audituri la nite furnizori cu inca trei colege, din care una super nebuna pe care o iubesc de mor (f desteapta, extrem de creativa si ffff haioasa). La primul a fost cum a fost, dar la al doilea, unde aveam intalnire cu dir general si cu al tehnic ne-au pus oamenii pe masa fructe confiate, alune, migdale etc. Eu m-am aruncat pe primul platou si am inceput sa halesc curmale si smochine (preferatele mele). Timid, m-au urmat si alte doua colege finutz ashea, ca doua vrabiute. Observ ca nebunica se uita la noi si ii fac semn din ochi daca vrea si ea si vad ca o buseste rasul. Toata lumea f serioasa. Imi vine si mie sa rad, dar incerc sa ma abtin, deh- intalnire serioasa. Problema a aparut cand am vazut-o ca statea cu capul in piept si hohotea icnit, in plina criza. Atunci m-a podidit si pe mine o criza de ras isteric, tot in barbie sa nu ma vada lumea, doar ca imi dadusera lacrimile si ma clatinam, efectiv. Mi-am amintit brusc cum la o astfel de faza m-a dat profa de mate afara din amfiteatru, la facultate si m-a apucat mai rau.
Doamne, ingrozitor, va dati seama cum e ? Ati fost in situatia in care, in mod absolut penibil sa nu va puteti opri din ras? Teoretic as fi iesit din sala, dar nu puteam, pentru ca eram sigura ca as fi izbucnit si mai zgomotos si nu cred ca as fi iesit demn.
M-a scos tot Dorina (colega de ras isteric) cand a izbucnit efectiv: "Nu mai pooooooooooooooooooooot!" Si printre hohote si suspine de ras, de se uitau toti partial amuzati, partial siderati, a continuat Dorina, de data asta spre noi :"Ma, v-au pus oamenii pe masa sa gustati, nu sa va saturati!" Moment in care toata audienta era pe jos de ras, asa ca ne-am scos. Ne-a mai apucat o data in fabrica, dar acolo ne-am ascuns dupa o grinda si stateam una cu capul pe umarul aleilalte si urlam de ras. Jur! Am crezut ca nu ma mai opresc!

Ce ziceti? Simteam nevoia sa va impartasesc asta.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

Ce sa zic iti dau muuulte like-uri am patit-o si eu am o poveste despre sot,defapt cea patit el odata,lesin de ras cand povestesc si acum iar m-a apucat,ca m-am adus aminte,va pove maine ca trebuie sa o culc pe eli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

hei, neata!

alinaaa, te astept cu povestea, abia astept sa aud!
fetili, trezirea?!!!soarele e sus, pa cer, si voi?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata,

Violeta super tare povestea, si tu povestesti asa de frumos, parca va si vedeam.

Stiu cum este sa razi isteric, am patit-o si eu acum multi ani,vreo 10, trebuia sa ii traduc cuiva un interviu si omul din fata noastra avea porumbei. Cu asta se ocupa cu porumbei dar nu mai tin minte daca ii folosea pentru corespondenta sau ce facea cu ei.
Si el serios ne spunea ca are o crescatorie de porumbei, ca are activitati multe cu ei, ca face gimnastica...moment in care s-a taiat filmul si nu mai puteam sa ma abtin, imi imaginam porumbeii cu fac sport, cu aripile sus jos, orizontal, 1,2,3, nu am mai putut si am iesit din interviu, afara am ras cu lacrimi, incotrolabil

Jadi multumesc pentru urari, astazi implineste micuta mea mica 2 ani, petrecem cu tort si gratare daca nu ne uda ploaia, si cu Radu, il mai tineti minte, de AndreeaC si cu surioara lui de 2 anisori. Cu confeti si baloane, sper sa fie vreme buna.

Ddanagh si eu mi-am scos o aluna mare de pe trunchi, mai jos de subrat, venea chiar pe linia sutienului. Cica era perfect rotunda desi mare, si nu prezenta pericol, dar mereu eram stresata sa nu o ating/agat, si eu am scos-o dar cu bisturiu si 3 fire ca sa iasa toata. Nimic nu am simtit, nimic nimic, nici dupa, locul in sine nu il misti prea des, nu prea folosesti zona asa ca s-a vindecat fara sa stiu cand si cum.
Si eu as merge la dermatolog sa vada asa in general ce mai este si pe unde, imi facusem si programare dar m-am luat cu altele si am renuntat. Si cu papanicolau sunt restanta, ultimul a fost aum 2 ani...
Las ca vine toamna si ne mai apucam si de chestii serioase.
Tu unde ai scos alunitele Dana?

Mergi la inceput

Si nu uitati de un ecograf ,o scanare amdomeno-pelvina.odata pe an. Nu mancati nimic inainte cu 3 ore,nu beti nimic gazos,nici macar cu o zi inainte.asa ii oferiti medicului posibilitatea sa va examineze corect.si vezica urinara plina!

Deci sotul meu,manager de profesie deci si diplomat, se intalneste cu niste prieteni vechi pe care nu-i mai vazuse de peste 5 ani la metro la rand cand sa pui produsele pe banda.stia ca au doi copii mici. Care intre timp vorba aia au crescut.si ii intreaba ce mai faceti cum sunteti,vede in spatele lui doi copii si zice oauu ce mari sunt incepe sa-i mangaie pe cap si sa le strice freza... Prietenii nostri sa lesine de ras al meu blocat nu stia de ce pana nu apare o namila de om in spate " de ce pui ba mana pe copiii mei" ...erau ai alui...al meu nu stia sa rada sau ce sa faca, taticul era fff serios, prietenii nostri hohoteau de numa,in fine eu am crezut ca lesin de ras cand mi-a povestit....

Mergi la inceput

Si nu in ultimul rand la multi ani elisa!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui X-ray

Si nu uitati de un ecograf ,o scanare amdomeno-pelvina.odata pe an. Nu mancati nimic inainte cu 3 ore,nu beti nimic gazos,nici macar cu o zi inainte.asa ii oferiti medicului posibilitatea sa va examineze corect.si vezica urinara plina!

A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mey, aici nu-ti face nimeni o eco fara trimitere de la dr de familie, care nu-ti face trimitere daca nu te doare ceva. Ginecologul imi face eco anual dar pe "felia" lui. Uf...

Mergi la inceput