Strumfii de iul-aug 2007 au crescut! (1)
Raspunsuri - Pagina 20
lulu77 spune:
cum adik ce soacra? pai nu o sa fiu si eu soacra...peste ceva ani? ma pregatesc intens de acum...sa ma obisnuiesc cu gandul.
eu frumoase ratzuste i-as pregatii astfel de surprize: o ciorba acra cu taitei de casa, multi si lungi si varza calita si eventual putin pilaf cu legume. din apa in care fierbe mai poti congela putin si mai faci o tura de supa cu galuste sau taitei.
SOACRA MARE
nma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lulu77 cum adik ce soacra? pai nu o sa fiu si eu soacra...peste ceva ani? ma pregatesc intens de acum...sa ma obisnuiesc cu gandul. |
scuze, dar esti tare simpatica.
La o ciorbita ma gandeam si eu si am mai gasit pe net o tochitura. Ai mei sunt tare mofturosi, imi e si groaza sa o fac. Cu varza le-am facut anul trecut si nu le-a placut. Nu stiu ei ce e bun .
Sigur o sa congelez din ciorbita.
Miky sanatate multa puiului drag . Sper ca este mai bine acum. Cine sta cu el?
Poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=20" target="_blank">nm1 si nm1
lulu77 spune:
mneatza,
nico, zau ca "ma stresez"...daca nu o sa fiu o soacra buna si o sa imi terorizez nora? asa ca, incep din timp sa ma obisnuiesc cu gandul, sa studiez, cercetez. nu vreau peste ceva ani sa intru pe DC si sa citesc un subiect de gen "soacra mare, poama acra" si sa realizez ca eu sunt personajul din subiect
va doresc o zi frumoasa, calduroasa. aici e frumos, soareeee cu dinti, dare o zi superba.
SOACRA MARE
nma spune:
Daca tot sunt acasa am facut o portie mare de .
Lulu, cine stie peste cati ani vom deveni soacre.
Alex acum e la faza cu biletele pe sub banca. Mi-a spus invatatoarea ca la prins cu unul plin de inimioare. Smecherul spune ca e al colegului de banca dar cum destinatara era chiar fata de care ii place sunt convinsa ca el l-a scris. Cand vine vorba de fete e tare secretos.
ca sa mai aflu si eu cate ceva i-am sugerat sa tina un jurnal. Din pacate e ascuns bine .
Si aici e un soare cu dinti. Nu stiu cate grade sunt dar gradina e plina de bruma. Sotul a dus copiii la scoala/gradinita, eu am stat la caldurica.
Poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=20" target="_blank">nm1 si nm1
monicabo spune:
Neata!
Cum nu dau si eu cateva zile pe aici, pac, activitate!! Eu ma bucur ca ati mai scris si pe aici, chiar nu ma asteptam, si cum nu prea am avut timp, recunosc din start ca nu am intrat la strumfi
Nico, sanatate multa iti doresc! Bine ca ai tai copii nu au luat nimic?! Sun rezistenti inseamna. Merci pt urari, Ana Maria a implinit 3 ani. Am sarbatarit-o la un loc de joaca, impreuna cu cativa copii.
In rest, fetele sunt bine, cresc, se joaca non stop daca s-ar putea, fac tot felul de prostioare impreuna, se mai si cearta, se impaca repede... Mai iesim si pe afara, cand mai permite vremea, ne mai intalnim si in parcul de langa noi cu colegi de la gradi, trag o joaca mica... IN rest, eu cu serviciul, cu activitatile mele... timpul trece f repede...
O sa ma mobilizez sa pun si poze cat de curand
Michy, sanatate lui Andrei! Cum mai sunteti?
Lulu, e bine ca te antrenezi de pe acum, pentru cand o sa fi soacra mare . Cred insa, ca noi, generatia asta vom fi mai deschisi, decat generatiile trecute (parintii nostri, bunicii, etc), s-a mai modernizat lumea, nu mai sunt aceleasi conceptii de viata de acum 100 de ani, acel tipar de familie de pe vremuri, pe care l-au mai prins si parintii nostri, deci o generatie in urma noastra
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
lulu77 spune:
monica,
io nu garantez ptr mineadik baiatul meu.....ufff, crescut in puf hahahaha, ce poama acra sunt deja
recunosc, sunt fff selectiva, fff pretentioasa, si parca ma si vad ca o critic ca nu e curat, ca nu gateste, ca nu..., ca nu...sunt nebuna dar ma trataez, am destui ani ptr tratament
SOACRA MARE
monicabo spune:
Lulu, vezi nu "lasa" doar pe umerii ei treburile gospodaresti, mai trebuie sa participe si al tau baiat
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
lulu77 spune:
moni, al meu participa de acum la treburile casnice, ca asa vede la taicasu' si asa am decis sa il cresc...de aici nebunia mea...am in jurul meu multe adolescente, fete cu vartsa intre 20-25 de ani, si ma sperie...habar nu au nimik si mai sunt si indignate daca consideri ca ar trebui sa stie sa tina un polonic in mana nu numai rujul.
sau poate sunt eu totusi prea pretentioasa.imi place masura in toate
pana ajung eu soacra mare, vor gatii si face curatenie robotii.
SOACRA MARE
monicabo spune:
Hahahaaaa, asta a fost tare, cu robotii... cine stie ce-o mai aparea pe lumea asta, si noi o sa fim depasiti?
Generatia asta de fetite ma da si pe mine gata, in sens negativ... cand citesc/aud de chestii de genul nebuniei de la liceul "Jean Monnet" mi se face parul maciuca
Felicitari pt cum il cresti pe Luca, asa gandesc si eu, si pt acum si pt mai tarziu, fie ca suntem parinti de baieti, fie de fete, trebuie sa-i educam pe copiii nostri sa cunoasca ce-s alea responsabilitati, nu trebuie doar sa ceara, ci si sa ofere...
Cand ma refeream la cliseele de pe vremuri, este aia ca o fata se marita si din clipa aceea, pac, are numai indatoriri in casa: spala, calca, gateste, face curat, are grija de barbat, de copil/copii, isi asculta barbatul intrutotul, iar el, barbatul, in afara de a aduce banii acasa (daca ii aduce pe toti), nu mai trebuie sa faca nimic, sa puna mana pe nimic, si alta indatorire el nu mai are. Si eventual exista si o soacra mare, care nu are pentru nora decat critici, nu o considera suficient de buna, nu face suficient de multe lucruri pentru ca baiatul ei sa fie odihnit, linistit si fericit. Invers nici nu se pune problema, ca si fata aia sa fie respectata, iubita, fericita.
Din pacate am trecut si eu, in zilele noastre, prin niste faze de genul asta, ca deeehhh, diverse reministente si chiar nu sunt genul de fata care sa stea ia mall-uri la shopping, la solar, in cluburi si prin te miri ce locuri.
Citat: |
citat din mesajul lui lulu77 [pana ajung eu soacra mare, vor gatii si face curatenie robotii. SOACRA MARE |