Mamici si Gravidute Italia (107)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Tot io
Dati-mi si mie, va rog, retete de paste, asa cum le faceti voi. Vreau sa mai imbogatesc meniul

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

salutare fetelor!!!
in primul rand MSILVY(cred k nu am gresit)bine ai venit printre noi,felicitari pt.baietel,si in sfarsit cineva din BRASOV..de unde esti din BV.??
ai grija de tine si de burtica mai ales de acum inainte.este primul copil??(scz daca am pus prea multe intrebari)

kemsy--inca nu conduc sunt abia la teorie pe 25 sper sa dau examenul daca au locuri daca nu in noiembrie la inceput....si mie o frica de morrrrrrrrrr.
nafi cum se descurca piticul la asilo??
pupiki
danangie--ce fac prichindeii le-a trecut raceala??
cred k ne paste pe noi cel putin pe mine sigur..
ANNE--voi cum sunteti??

In rest ce sa mai zic noi suntem binisor aseara am facut noapte alba din cauza dintisorilor care nu mai vor sa iasa odataEDY nici macar nu ma lasa sa-l dau cu gel la cat de tare il durea.
sper ca nu am uitat pe nimeni..
pupiki si o zi buna

Mergi la inceput

tot eu ...am ''uitat''de ADINA daca nu gresesc cum esti??ce face burtica...
fetelor voua nu va e dor de burtica??
mie mie asa de dor sa mai merg ca o ratusca si sa mai simt cum se misca un omulet in burticaabia ast sa mai vina barza odata...peste vreo 3 ani.....

pupiki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Ciao fetelor!

Aici se doarme dupa asilo!

KEMSY; COSTY Merci de intrebare...merge bine la asilo. mai plange el cate un pic dar se lasa mangaiat si alintat de catre educatoare asa ca ii trece si se intoarce la joaca. maine mergem mai devreme un pic, de la 9 in loc de 9.30.

KEMSY - i-am dat nurofen ptr ca ala cica e si ptr durere. si cum l-am vazut ca se tot batea cu mana peste cap , m-am gandit ca poate il doare capul ca na...cand racesc si pe mine ma ia durerea de cap si iau ceva de durere...asa ca i-am dat ca sa doarma mai linistit.

Asta noapte a dormit pana pe la 3 am si pe urma s-a trezit tusind si de la cataro a vomat de la 4 am stateam sa schimb lenjeria de la patutz

Pe urma a dormit intre mine si marito . s-a foit o gramada ,ne-a dat cu picioarele in cap si a sfornait pe nas de n-am inchis un ochi. macar a dormit el un pic mai mult!

COSTY - bafta cu examenul ptr permis. nici eu nu sunt vreo mare soferita ( ba contrariul mai degraba) dar daca iti pasterzi calmul si te concentrezi la ce ai de facut...o faci si pe asta! ca doar nu-ti cere nimeni sa sofezi ca la formula 1

A..burta mie nu-mi lipseste , bag abdomene cat pot ca sa-si revina cat de cat si asa sa ramana. probabil imi lipseste mio vreo doaga...cred ca de asta mi-a si dat Dzeu copil fara sa-l fi planificat! Stia probabil ca daca era dupa mine...nu m-as mai fi decis niciodata

Opaaa..tuseste musiu asa ca trimit sa pot fi pe faza in caz ca se trezeste si trecem la faza a doua de somn ( aia in care doarme pe picioarele mele!)

O saptamana buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

buna costyhunny,

am copilarit in cartierul tractorul iar de 15 ani stam in racadau langa liceul de arta cred ca se chiama acum .
asteptam primul copil ( care s-a cam lasat asteptat ...)
de-abia asteptam sa-l cunoastem ..

felicitari pentru printisorul tau ! sper sa-i iasa dintisorii repede si sa scapati de durere .

ma bucur ca e cineva din bv . pupici si pe curand .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata,

Mi-am pus cica ceasul sa sune la 5.00 ca sa fac bucataria ca ieri nu am mai avut timp. Dar de aseara daca am apucat sa dorm 45 min e bine. Ciudat dar Marco a plans pana nu i-sm dat Lapte. :(
am incercat sa-l amagesc cu apa, niente da fare . O ora de plans si foit. I-am dat Lapte si in 2 secunde a adormit.
Mai nou e ca eu de Ceva nopti sufar de insomnie sau mai exact daca ma trezesc sa ma duc la Baieti, adios somn . Imi stric sommul si nu mai reusesc sa inchid un ochi ore ore. :(((((

NAFI sper ca musiu sa FIE bine cu raceala. Sa nu sottovalutezi tusea. Din experienta iti spun , din pacate, daca tusea persista mergi la pediatru. Eu acum lui Marco am reusit sa-i linistesc tusea cu aerosol ( fiziologica, clenil si broncovales) . A fost minunat sa vad ca-si face efectul si nu mai tuseste. Ca si musiu saracul Marco de la tuse vomita. In 10 min mi-z vomitat de 4 ori. Brrrr

COSTY tin pumnii ptr sala . Eu cand am dat examenjl final am avut un noroc chior!!! Nu m-a pus sa fac parcari!! Eram un dezastru!! Sper sa ai si tu un noroc del genere. :))

Baietii sunt bine.... ca sa zic asa..... Doar ca ieri dupa amiaza Ale si Mattia parca se luau la intrecere cine tuseste mai mult!! Dupa cateva zile de stat bine... acu' asteptam sa vedem care-i treaba...

Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (1 an si 11 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (8 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina nicole spune:

Buna fetelor! Nu am mai intrat zilele astea, din cauza unei raceli care efectiv m-a terminat, avand in vedere faptul ca nu am putut sa iau nimic. Dar acum e mai bine, mai am un pic nasul infundat dar e mult mai bine.
Costy multumesc ca ai intrebat de noi. Burtica e bine creste,dar eu sunt un pic in butoi. Miercurea trecuta am fost la eco, sunt toate bune dar mi-a zis ca are circumferinta abdomenului mai mica. Adica nu corespundea la 30w ci la 28w. Cica ar avea un pic de retard de credtere intrauterina. O sa mai merg la alta eco pe 24, sa ii urmareasca cresterea. Eu sper sa fie totul bine. Trimit si revin...

Mergi la inceput

neatza fetelor
in primul rand vreau sa-i spun ADINEI sa stea cat mai linistita si sa nu bagi chiar fff mult in seama aceste masuratori iti zic din proprie experienta ca la mine mereu imi spuneau ca este cu 2 sapt.mai inainte si ca o sa fie fff mare si mai ales ca la ultima ecografie inainte cu 2-3 sapt.sa nasc imi spusese chiar ca are 4-4.2kg deja si ca trebuie sa vb.cu doct.sa-l nasc ca sa nu ma lase sa ajung la termen la 40 de sapt.eu fiind pe la 35 cred ca o sa ajunga peste 5kg.si normal k eu cand am auzit si am fost internata in spital la 37 sapt.k au inceput contractiile mai repede dar nu vroia sa iasa ma certam cu doct. sa-mi faca cezariana ca o sa fac un copil de 5kg.si ei imi ziceau ca nu o sa fac un copil asa mare.si prin urmare am nascut la 38 de sapt.si a avut 3635kg deci nici macar 4 kg si dupaia toti ma luau la misto si ma intrebau unde e bebele de 5 kg.
asa ca deasta iti spun sa nu te iei foarte mult dupa aceste masuratori,si sa mergi pe premiza fie cum o fi sa fie sanatos si sa ajungi cat mai aproape de termen fara probleme.
cred ca te-am zapacit

Mergi la inceput

NAFI-- mersi de incurajari;iti dai seama ca o sa merg ca la formula 1 dar asa cum merg babalacii
MYSILVI--eu sunt din NOUA unde este gradina zoologica;dar acum nu mai stau in BV sta doar tatal si fratele meu pt.ca eu sunt maritata cu un brailean si o sa stam la braila..scuza-ma cate sapt.ziceai ca ai??
DANAGIE--mersi pt.pumnii stransi chiar ca ai avut noroc...
ce fac baietii mai tusesc?pup]
NAFI-- o sa se obisnuiasca el si nu o sa mai planga
KEMSY--voi cum sunteti?daca vrei iti dau un site de unde sa vezi retete de paste dar nu stiu daca pot sa-l scriu aici.spuneti-mi si daca e eu il scriu.
Vad ca numa mie mie dor de burtica
puppiki la toate si o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Neata, fetelor!
Va salutam si noi.
Eu sunt tot pe graba, din pacate, dar cum imi pun ordine in timpul asta putin, o sa revin sa va scriu despre noi.
Va pupam.
O zi superba sa aveti!

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput