Mamici si Gravidute Italia (107)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ciao!!!
anne45, felicitari pentru progresul lui Giuli, De acum sa te tii viteza,Loris acum era aici acum era la 10 m.
costyhunny, cum e la condus, ai emotii?

Va multumesc pentru urari!! Loris s-a simtit bine la petrecere, a primit multe cadouri. Pana la urma au venit mai putini decat calculasem eu, mi-au ramas multe neatinse, de mancare...dar asta e. La anul va fi si mai frumos

Somn usor!

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna ziua fetelor!

Cu ce va mai laudati?
Noi ne-am intors de la asilo acum 40 de minute si Ricky a adormit de cum am intrat pe usa Sper sa doarma si el mai mult nu cum face de obicei o ora singurel in pat si inca o ora la mami pe picioare

Azi l-am lasat singurel la asilo 1 ora si a plans , s-a jucat, iar a plans , iar s-a jucat...oricum a fost destul de bine. pe urma am stat cu el acolo inca vreo ora timp in care a si papat. minestra cu paste si piftelutze de peste cu cartofi. se bateau turcii la gura lui!

Luni vom avea acelasi program de azi si pe urma mai vedem ce zice educatoarea. oricum, cat inca nu lucrez il voi duce la asilo in jur de ora 8.30 - 9 si il iau pe la 12- 12.15 ca sa doarma acasa.

Azi s-a stricat vremea, a plouat toata dimineata asa ca astazi nu vom merge in parc caci e tot un noroi imi inchipui.

In rest nimic nou, doar ca mai avem un canin care iese si ne da batai de cap.

DANANGIE - sper ca si-au revenit flacaii tai. spor la nenumaratele munci pe care le faci non stop. sa-ti dea Dzeu putere sa le faci pe toate.

KEMSY - ma bucur ca a iesit bine. cu siguranta anul viitor va fi si mai bine caci acum inca nu prea inteleg ei mare lucru.

Ma duc sa ma odihnesc un pic sa fiu pregatita ptr runda a 2 a cand s-o trezi Ricky. Azi marito e la Roma in vizita la amicii nostrii care sunt proaspat parinti de gemeni, baiat si fata! "distractie" mare
acolo va inchipuiti!

Un weekend placut va doresc tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

BUNA FETELOR

DE LA NOI TOATE BUNE
SE PARE CA AVEM O PERIOADA DE TREGUA DACA SE POATE SPUNE ASA...DURERILE DE DINTISORI NE-AU LASAT UN PIC SA RESPIRAM .
TERAPIA MERGE BINE SE PARE CA LA SFARSITUL ACESTUI CICLU NE VOR DA GHETUTELE ORTOPEDICE SI VOM RENUNTA LA TUTOR PE TIMP DE NOAPTE.

M-AM CAM PLICTISIT SA STAU ACASA , AS VREA SA-MI GASESC SI EU CEVA DE MUNCA , PE DE O PARTE PANA CAND GIULIANO NU V-A FI CAT DE CAT INDEPENDENT NU AM SA POT SA-MI CAUT SERVICIU. SE V-A DESCHIDE SI LA NOI ASILO-NIDO DAR ABIA ANUL VIITOR IN TOAMNA , ASA CA MAI AM DE STAT IN CASA.MACAR DACA AS GASI SA FAC CEVA ACASA , NU MAI STIU NICI EU ...
CAM ATAT DE LA NOI , VREMEA ESTE DESTUL DE BUNA , CAM INNORAT DAR TEMPERATURI DESTUL DE RIDICATE.

NUMAI BINE!!

mami fericita de Giuliano
https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/02Settembre2011ProtezaGiuli
sunt baiat mare

Mergi la inceput

Ciao fetelee!

Care incotro...pe aici nu mai dati!
las' ca dau eu daca tot n-am ce face
De facut am o groaza dar imi lipseste cheful... Ma enerveaza ca e mereu ceva de facut! inainte de al avea pe Ricky stateam pe canapea cu laptopul in brate toata ziulica enervandu-ma ca n-aveam ce face! asta-i omul...cum o dai tot nu-i multumit!

La noi zi normala, mami in palestra dimineata si tati cu musiu la joaca, pe urma mancat, dormit, acuma tati iar cu musiu la joaca si mami freaca menta pe net

gata , ma duc sa mai dau cu matura , cu aspiratorul ceva , sa nu zica marito ca statui degeaba

Va pupic si va doresc un weekend placut cu familionul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

Buna ziua ,fetelor .
ma numesc mihaela si e prima oara cand intru in acest forum .
m-am hotarat sa intru pentru ca am o multime de intrebari si de nedumeriri pe care as vrea sa le discut .
sper sa ma primiti in grupul vostri si daca puteti sa-mi spuneti impresiile si parerile voastre .

mai multe despre mine .. sunt din Brasov , am 37 de ani si impreuna cu sotul locuim in Italia , la Livorno .

acum sunt insarcinata in 31 de saptamani , urmeaza sa nasc in decembrie pe 8 .
impreuna cu sotul am hotarat sa facem recoltare de ceule stem si sa le conservam la o banca din alta tara , avand in vedere ca aici nu se pot conserva celule stem ..

as vrea sa stiu daca stiti in ce tara ar fi cel mai bine sa se faca conservarea , daca cunoasteti vreo sc. care se ocupa cu asta .
pe internet gasesti multe banci in diferite tari dar care e cea mai sigura ????

puteti sa ma ajutati cu un sfat ???

va multumesc si va doresc o zi buna la toate mamicile si o sarcina usoara gravidutelor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor,

NAFI ma bucur ca musiu a inceput nido. Ii doresc un inserimento rapid si fara prea multe lacrimi. Tu cum te-ai simtit cand l-ai lasat acolo? Baietii nei slava Domnului sunt bine acum. Si Alin la fel. Acum e randul meu. Ma doare-n gat. :(

Ce frig s-a lasat!! Si un vant de te ia pe sus . Nici nu am fost in parc zilele astea. Daca-i frig e un conto, dar daca batevantul jn halul asta e naspa rau!

Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (1 an si 11 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (7 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua fetelor e buona domenica,

MIHAELA bine ai venit si sarcina usoara si la termen in continuare! E roz sau blu? Nu stiu nimic de bancile astea. Imi pare rau ca nute pot sfatui.

Revin...

Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (1 an si 11 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (7 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

DANANGIE si tuturor fetelor Buona domenica si de la noi.

Mihaela - bine ai venit si sa ai un ultim trimestru de sarcina cat mai usor! Din pacate nici eu nu sunt in masura sa iti dau informatiile cerute. banuiesc ca cel mai bine e sa gasesti un loc cat mai aproape de Italia.

Eu l-am culcat pe Ricky de vreo 20 de minute si deja l-am auzit de 3 ori tusind. Are haraiala aceea nesuferita care il deranjeaza. altceva nu are. cand nu doarme nici macar nu tuseste. febra nu are ca am tot verificat. sper sa nu fie nimic serios. i-am tot dat niste sirop de tuse homeopat si nurofen la culcare .

Maine reluam mersul la asilo! sper sa fie bine.

In rest nu am alte noutati!

Pupicei tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

buna fetelor ,
va multumesc pentru raspunsuri ..
maine am programare la gine si o sa-l intreb si pe el ..

danangie : asteptam un baietel care cred ca o sa fie sportiv ca tatasu ca deja face karate de-mi dau lacrimile , dar si dansator ca atata mai se misca in special seara si noaptea cand eu as vrea sa dorm ..

nafi : din pacate este o viroza cu tuse in toata italia si copilasii prietenelor mele tusesc .. sa speram ca nu-i nimic si trece repede , ca de obicei tusea dureaza ..

voi unde ati nascut si cum ?
mie mi-e foarte frica , nu neaparat de durerea pe care s-ar putea sa o am eu , dar mi-e frica de complicatii cu bebe , asa ca parca m-as gandi sa-i cer cezariana doctorului ..
nu stiu inca daca doctorul ma sfatuieste sa fac ceza sau nu pentru probleme medicale , dar in caz ca nu as vrea ca eu sa cer asta ..
voi ce ziceti ? se poate ?

va multumesc inca o data si va doresc o duminica frumoasa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!!!
nafi, deci a trecut prima saptamana de nido Bafta multa in continuare. Uneori ma gandesc ce greu trebuie sa-ti fie, cand este sotul plecat...Adica noi suntem fara rude aici, dar macar sotul vine seara acasa Multa sanatate la veveritz!!!Daca nu a facut febra, de ce i-ai dat nurofen?
danangie, sanatate!!La voi e ca telefonul fara fir cu raceala
Intr-adevar, ce vantoasa zilele astea si ce frig s-a facut
msilvy, bun venit in grup!Eu am recoltat la o banca de celule din Elvetia. Daca vrei mai multe detalii da-mi pm. Cu cezariana, aici se face pe motive medicale, nu la cerere Mie mi-au facut de urgenta.

Noi suntem bine, in inertie totala, eu Ma duc la masa, am facut peste cu cartofi la cuptor
Pofta buna!!!

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput