*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (134)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Tot eu, ca de, am copilul la gradi...
Nu mai stiu dc v-am zis ca le-au iesit analizele nasoale la amandoi si le-am refacut. Acum avem cu totul alte valori, ce era in neregula data trecuta acum e bine, in schimb lui P. i-a iesit colesterolul marit. De la ce, zau ca nu stiu. Daca la Arianna nu m-ar fi surprins pt ca mananca si grasimi (cascaval, smanatana, lapte integral, carne mai grasa, ii fac mancare la cuptor si pun ulei, snitel prajit, evident, gogosi,etc), la bebe chiar nu-mi dau seama de la ce. el smantana nu mananca, lapte nu, branza nu, carne doar de la tara, slaba, nu adaug ulei la mancare, nu a amncat niciodata nimic prajit...
Sotul e tare suparat, ca nu intelege cum naiba pot sa fie asa diferente intre rezultate. Recoltarea s-a facut cam la mai putin de 2 sapt distanta. Tind sa iau de bune rezultatele de acum, ca am facut la Regina Maria. Celelalte le-am facut la un laborator de care n-am auzit niciodata.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Multa bafta in noul an, ce copilasi mari avem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

am fost l-am luat a fost cuminte nu a plans, a mancat cuminte pachetelul si la 12 am fost de l-am luat. eu zic ca e ok...cred ca nu va aparea plansul decat cand va aintra in conflict cu vreun copil sau doamna o sa ii faca observatie.
Cand ma vazu mamiii si sus la mine in brate
prog e de la 08 pana la 12 ramane de vazut cum o sa mearga.

Corina sanatate pentru puiul ce merge la program lung

Ginye cum sunt scolarii?

stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Felicitari piticilor care au inceput gradinita saptamana trecuta si astazi! Sa fie cuminti, sa pape bine si mai ales sa fie feriti de boli! Doamne ajuta!

Noi am inceput saptamana trecuta, dupa o pauza de doar 2 saptamani... Piticii au o noua educatoare la grupa lor, dupa o saptamana se pare ca se simt la fel de bine, desi mie imi placea mai mult de cea pe care au avut-o pana acum (ea a ramas sa se ocupe de grupa de "pampersi").

Am incheiat cu bine si capitolul "scapat de pampers ziua", Radu s-a obisnuit si el sa ceara olita, ba chiar sa se aseze singur si sa ne faca surprize placute, iar Anastasia a inceput sa se aseze singura si pt kk. Sper ca suntem pe drumul cel bun si la asta.

Voi ati dat Bronchovaxom la copilasi? Ce efecte secundare a avut? Noi suntem la tura a doua si, ca si prima data, au ceva muci si tuse (Anastasia a avut in prima zi, Radu de 2 zile, dar e pe trecute), fara alte simptome (conform prospectului). La inceput ne-am cam speriat, era sa intrerupem, dar dr ne-a linistit si a zis ca efectele astea trec, dar efectul pe termen lung este muuuult mai important.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

Voi ati dat Bronchovaxom la copilasi? Ce efecte secundare a avut? Noi suntem la tura a doua si, ca si prima data, au ceva muci si tuse (Anastasia a avut in prima zi, Radu de 2 zile, dar e pe trecute), fara alte simptome (conform prospectului).

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Ai mei s-au deranjat la stomac
Alex chiar a varsat.
eu nu am gustat scarbosenia de medicament, dar am senzatia ca este amar.
Cris a tusit ieri de vreo 2 ori, cam incarcat.. o fi de la brancho.....?

Revin cu impresii de la gradinita. Ma duc sa recuperez baietii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Citat:
citat din mesajul lui eliza_cri
sunt tare mult i in grupa 28, sper sa fie bine.

La Edi sunt 33 de copii in grupa.
Au mai ramas 3 ore.

hihihi
36
te-am luaaaaat
prezenti toti astazi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Manumanu, felicitari pt progresele cu olita. Noi i-am dat lui David brocho-vaxom dar nu ne-am dat seama de efectele adverse pt ca pe atunci era oricum racit mai tot timpul insa efectele de dupa chiar s-au vazut. Acum in oct avem de gand sa le dam la amandoi, asteptam sa implineasca si Eri un an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Pfuuuu, si la noi, 30 si ceva in grupa. Jale mare de dimi. Eu zic ce-am auzit, c-a fost daddy de serviciu. Tot program lung. O mamica din parc a zis ca toti plangeau si strigau ca vor la mamiiiii, sau la tatiiiii, doar Sara se auzea cum striga `daddyleeeeee`. La 1 jumate m-au sunat sa merg dupa ea - gradi e la 1 minut distanta - ca se agatase de o educatoare, adormea in brate dar plangea cand o punea jos si risca sa-i trezeasca pe toti ceilalti adormiti cu greu...
Si z continua `mami, nu veau a gaganita`, eu ii raspund `bine, iubire, am inteles`, si ea continua pe ton si mai raspicat, asteptand clar un alt raspuns de la mine. Si-ntr-un final se lasa pagubasa, dupa ce ii zic c-o inteleg, c-o iubesc, si toate explicatiile din lume. In afara de raspunsul pe care-l asteapta ea `nu trebuie sa mai mergi la gradinita`.
Of, gradinarii nostri... eu una ma simt tare vinovata de toata povestea asta, eu sunt impotriva uniformizarii, incartuirii, si o bag pe z exact in ceea ce urasc eu, program. Sa fie la program. Sa stie de masa, casa, gradinita. Sa se alinieze la toate normele ca sa poata fi un bun cetatean... ce vorbesc... sunt si eu rupta, am luat si eu clasa a V-a, niste dulci, pe care am de gand sa-i tratez cat pot de unic pe fiecare, sa ma simt macar eu mai bine de cealalta parte a baricadei.
Ma duc la somn ca imediat starnesc un miting pro homeschooling... O zi si mai magica maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

feti legat de bronho....blabla

uite aici de dincolo de la ursuleti cepateste ea la baiatul ei mai mare

Printesa sa citesti ca tu intrebai de tuse

"Victor ardea ca soba...39.1...era ultima zi de Bronhovaxom....asa am patit si asta toamna...in plin proces de "imunizare" el incepe cu o tuse seaca,apoi dureri de cap si in final febra fff mare...pana la 40.2 ...concluzia...: nu e bun bronhovaxom pt el...contine virusi atenuati care ii provoaca reactii f urate in gat si am hotarat ca numai vreau sa il imbolnavesc sub pretextul imunizarii...ia ceva...tratam, nu ia..scapam...dar sa-i mai bag eu virusi in corp voit...nu mai fac."

pup toti gradinarii simamicile si taticii suparati

stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

si Nicole inceput gradinita. saptamana asta sunt de serviciu la gaini si merg zilnic sa le dea paine uscta adusa de acasa si apa. nu prea pricepe ea ce se intampla asa bine si cam face botic cand plec din clasa, insa o ia juf in brate si e ok. ma uit la ea pe geam :). nicole merge numai jumatate de zi, la pranz o iau cei de la cresa si o culca la ei.
si la ei in grupa sunt 20 si ceva cu o singura juf. faza misto e ca au toaleta chiar in clasa undeva ascunsa.

speram sa isi dea drumul la vorba acum, pentru Laura a facut minuni gradinita.

eu dau bronchovaxom la fete in fiecare toamna. laura are astm si face crize urate in raceli, brvx o ajuta sa raceasca mai usor si fara complicatii. iar nicole are canalele din urechi subtiri si in general daca raceste i se infecteaza mucisorii si face febra repede, brvx o ajuta tocmai aici, sa nu mai faca suprainfectii. ale mele racesc in general la prima luna de tratament, dar global noi avem o experienta buna cu el.

pupam toti "bobocii" si le uram succes mult la gradi!

Mergi la inceput