*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (134)*
Raspunsuri - Pagina 6

BraveGirl spune:
BraveGirl spune:
 Aseara mandra mea a zis ca ea vrea la mare, ca ei ii place mai mult acolo. nu mai vrea la gradi, vrea sa doarma cu muni a ei. Peste noapte a avut un cosmar si apoi a facut pipi in pat  E primul accident de acet gen de cd i-am scos pampersul, si nu as vrea sa aiba legatura cu gradi.
 E primul accident de acet gen de cd i-am scos pampersul, si nu as vrea sa aiba legatura cu gradi.
Azi dimineata a trebuit sa o mint ca nu sta nimeni acasa, toata lumea pleaca cu treburi. am mintit-o chiar ca eu ma duc cu P la dr. si a zis ca ea vrea tot la dr 
Anca, eu ieri am plans cd am vazut ca fetita vecinilor incepe scoala. azi a fost prima zi din viata ei cd a trebuit sa se trezeasca 'la program'. Pana acum o ducea la gradi cd se trezea ea. Acum are ora fixa. eu ma consolez cu gandul ca scoala pt ai mei va fi o experienta frumoasa. am de gand sa-i dau la o scoala privata, internationala. Vreau sa aiba alta persprectiva decat cea oferita de sistemul nostru. Pt mine scoala a fost un stres, nu dormeam noaptea dc nu stiam la perfectie lectia pt a doua zi 
==========
Corina  
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si
  Arianna Maria (18.11.2008) si  Patrick Stefan (16.10.2010)
 Patrick Stefan (16.10.2010) 
POZE 

eliza_cri spune:
eliza_cri spune:
 am fost si azi la gradi l-am dus pe la 8 si l-am luat pe la 11.40.cuminte nu plansa. avea manecile ude la bluza semn ca se spala pe manute singur...mai nainte a stranutat deh gradi ce sa ii facem. ma bucur ca e cuminte si intelegator.
Anto si ea cuminte pun poze acum cu ei
CORINA  si Dimitrie azi noapte a dormit cumainile pe mine tot asa se trezea si ma cauta tot gradi cred ca e vinovata 
EDIT pozne 
http://family.webshots.com/album/579397104otfIXc
stelele mami pe cerul sufletului ei 
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite Dimitrie Gabriel
Dimitrie Gabriel  Antonia Stefania minunile mele
Antonia Stefania minunile mele

ginye55 spune:
ginye55 spune:
 La noi a fost tragedie la gradinita...nu a mancat, nu a dormit, a plans, a plans si iar a plans....Ieri dupa-amiaza cand l-am luat s-a lipit de mine si cu greu l-am dat jos din brate. A tb sa ajung si la sedinta cu parintii la bobocii ceilalti...plecat iar pe furis...iubire mare cand m-a revazut. 
Toata noaptea s-a trezit plangand  .
. 
Dar azi-dimineata surpriza mare. Am plecat de acasa ferm convinsa ca o sa fie durere mare....fetelor, mi-a facut cu mana 'pa'.  Asta a fost cel putin dimineata...acum la 4 sa vedem cum a trecut peste zi.
 Asta a fost cel putin dimineata...acum la 4 sa vedem cum a trecut peste zi. 
La scoala...greu mi se pare adaptarea la noul program. Clasa i e f solicitanta si dupa o pauza de 3 ani o sa imi ia ceva sa imi reintru in ritm. 
Schimbari pe toate planurile...
Pupici!

Otiliav spune:
Otiliav spune:
 Ooh ce de bobocei cozonacei  Sa fie un an scolar frumos!
 Sa fie un an scolar frumos!
Corina, scoala pentru tine a fost un stres pentru ca esti o fire ambitioasa, perfectionista. Dar daca stai si analizezi acum ca adult obiectiv sunt convinsa ca a fost mai bine asa, adica sa fi fost in categoria "gasca prin apa" nu era de dorit, nu?
Eu cred ca si institutia conteaza dar si felul copilului de a fi.
Chiar alaltaieri am mers la o aniversare cu fetele. Sarbatorita merge la scoala englezeasca nu norvegiana si nu de putine ori am observat ce program incarcat au copii acolo. Nu mai zic de cate disciplina se cere, cate reguli. Iar copii sunt tot timpul intr-o competitie. De fapt aici si este marea diferenta ca in scolile norvegiene se pune foarte mare accent pe spiritul de echipa (se duce la extrem chiar acest concept caci practic toate concursurile sunt intre echipe) iar la cele internationale pe competitie, pe individ.
Pe mine ma batea gandul sa o mut pe Ana dar din ce in ce mai mult simt ca ei stilul norvegian relaxat i se potriveste mai bine.
Eli, ce frumos acolo la voi. Si sunteti parinti eco cu bicicleta 
Nu mai zic ca v-am vazut cu palariute si ma apuca dorul de soare 
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

eliza_cri spune:
eliza_cri spune:
 neata fetele
toate bune pana acum sa vedem  cum o sa se prezinte pe mai departe dimitrie.
OTI, tata ion si-a refacut bicicleta pe care rula in liceua bagat ceva banuti da se bucura nespus si la scoala merge tot cu ea, deci el chiar este eco...eu habar nu am sa merg. 
CORINA felicitaripentru pasii  lui P si sanatate multa tot lui si nu numai 

GINYE off mititelul de el se va acomoda, de dimineata cand ii zisai lui dimi caplecam la gradi ca nu , nu vreau...da nu avem incotro 
cum sunt boboceii? 
stelele mami pe cerul sufletului ei 
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite Dimitrie Gabriel
Dimitrie Gabriel  Antonia Stefania minunile mele
Antonia Stefania minunile mele

monicabo spune:
monicabo spune:
 A inceput si a mea cea mica sa bazaie.... Nu chiar ca sora ei anul trecut... mergem mai departe!
 Nu chiar ca sora ei anul trecut... mergem mai departe!
Monica, mami de 2  : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
: Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
 Povestea sarcinii si a nasterii Andreei 
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria 

oceanborn spune:
oceanborn spune:
 Neata!
La noi toate-s bune. sunt fericita si linistita pt ca il vad incantat.  si educatoarea spune ca rar se adapteaza asa de usor copiii de varsta lui care n-au fost nici macar o zi la cresa sau cu bona, mai e si limba, intelege si vorbeste putin in italiana.
 de ieri mananca acolo, eu credeam ca incep sa manance doar din oct dar m-am inselat, deci il iau la 1 fara 10. vorbeste doar de scoala, dimineata abia asteapta sa mearga. eu sper sa nu fie doar entuziasmul de inceput. 
De macat educatoarea a zis ca dintre toti ramasi la masa , adica 8 copii, el a mancat cel mai bine tot inafara de spanac
  tot inafara de spanac si mar.
 si mar.
Adaptare usoara tuturor cozonaceilor!!

monicabo spune:
monicabo spune:
 Asa si a mea pe urma e ok, cand o iau e vesela...
Azi a fost si cam suparata ca nu a mers si Andreea (am tinut-o acasa ca s-a cam deranjat la stomac). Si vad ca fara Andreea nu prea-i place. Pai ea ii explica totul, o mai ajuta dimneata sa-i puna pantofii in dulap, ii mai zice una alta...
Monica, mami de 2  : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
: Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
 Povestea sarcinii si a nasterii Andreei 
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria 

Mirela_1 spune:
Mirela_1 spune:
 Nici Diana nu a mai plans astazi. Si ieri a plans doar cand s-a trezit si m-a intrebat daca plec la serviciu. Dar apoi s-a potolit si a mers vesela spre gradinita si cand a plecat cu educatoarea tot vesela era. Imi place sa cred ca se obijnuieste si nu e doar o intamplare. In schimb dimineata zicea ca o doare in gat, sper totusi sa nu se imbolnaveasca din prima, azi e abia a 7-a zi de gradinita (am sunat pe la pranz si ei n-au observat nimic deosebit). De luni e la program prelungit (am mai spus, oare?), pana la 19:00.
Ginye, toata lumea imi spune ca le ia cam 2 sapt sa se acomodeze. Unii plang la inceput, altii mai tarziu dupa ce se prind ce se intampla. Dar tu stii mai bine, mai ales ca lucrezi cu boboci.