Pufi fericiti de ian-feb 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Alexroco si David prefera nud..

Micki ma bucur ca a reactionat bine Kiti in prima zi. Oricum, primele saptamani sunt un pic mai grele chiar daca lui ii place acolo... are jucarii noi, parteneri noi de joaca. S-ar putea sa-l deranjeze copiii care plang... sa-i transmita si lui o stare d-asta de nervozitate. In momentul cand se vor linisti toti copiii, abia atunci o sa inceapa sa se duca cu drag. Era super daca puteati sa mai "intarziati" o ora ... pana se mai calmau cat de cat apele, sa gaseasca o atmosfera placuta acolo. Eu stiu de la Mara, in primele zile se auzeau urlete de cand intram pe poarta gradinitei si imediat incepea si ea sa maraie. Nu plangea, dar avea asa o maraiala continua din cauza celorlalti copii care plangeau. Era stresant pt mine ca om mare... dar pt ea.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

absolutely amazing!
ma gandesc cum ar fi fost daca dadea Romania gol, daca asa a fost uluitoare atmosfera! Si eu nu sunt usor de impresionat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

absolutely amazing!
ma gandesc cum ar fi fost daca dadea Romania gol, daca asa a fost uluitoare atmosfera! Si eu nu sunt usor de impresionat...

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

imi imaginez....daca si din fata ecranului se simtea ceva....m-am uitat dupa tine

cred ca nu la ikea te referi....

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

tomaca LMA fericitzi si de acum inainte!

Eu nu am studiat pedagogia si nu cunosc nici notziunile nici termenii nici rabdare nu ash avea... Ideea era ca, dupa mine, educarea "celor 7 ani de acasa" incepe de la inceput si nu de la 3 ani incolo. Adica nu sunt toleranta/permisiva/indiferenta acum cu lucruri/actziuni pe care le voi nega/interzice mai tarziu... nu gasesc exact cuvintele potrivite. Nu percep copilul de 2 ani ca pe un adult, dar nici ca pe un bb, aka nu am pretentzia sa manance cu furcluitza si cutzitul dar nici sa se mozoleasca cu degetele prin tocana. Deci cred ca anumite reguli (impuse de societatea in care traim, cel putzin cele de bun-simtz) cred ca trebuie transmise inca de pe acum, ca trebuie sa afle/invetze incet-incet ca "nu e voie" chiar tot ce le pofteshte lor buricu'.

Si nu prea merit statuia aia... calc in strachini dstul de des (vizavi de comportamentul fatza de fete).

nyny Sorry de puf urlacios! Si Alena mea tot asha ... de la canini. Nu ii vad dar ii "presimt" ; nu-i mai intri cu nimic in voie si e indispusa continuu, geme in somn, se foieshte. Natalia a reactzionat mai bine parca la eruptzia asta, cu bale si rontzait de suzete si tanguieli, dar Alena e uneori de neconsolat. Mi-e o mila de ei ca se chinuie asha... si daca mai si ies mai multzi dintzi deodata...

Imi plac la nebunie initziativele voastre in 2 Noi din pacate nu avem nici macar tragerea de inima...

bea

Noi? Aceleashi ... cu bune si cu rele.

Mergi la inceput

sorina Ma tot tzineam sa-tzi spun... am luat si noi canitze din alea, dar nu functzie decat la apa, la lapte nu pt ca nu curg continuu... Totushi nu se omorau cu bautul. Dar le-am dat ceai (indulcit) (ceea ce n-am mai facut din primavara) si au baut cantitatzi considerabile... in comparatzie cu apa.

Si, ca de obicei, am o noua intrebare: ce fel de branza datzi voi pufilor?
Ale mele refuza telemea, cashcaval, branza de vaci. Accepta doar almette (dar nu e branza "pura") si telemea in mancaruri gatite (cu macaroane de exemplu). Ma gandeam sa-mi calc pe suflet si sa le dau Danonino... exista ceva similar pe piatza care sa nu fie produs de Danone?

Si inca una... plizzz... nishte retzete pt steamer (legume)?

Mergi la inceput

Bag si un sondaj si ma duc la somn : catzi pufi mai folosesc suzeta si cat timp pe zi?

Gemanutzele zilnic, musai la somn si la linishtiri dar si in multe si nenumarate momente ale zilei, uneori chiar non-stop .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Micki - am trimis PM; dar e aceeasi oricum

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

MS frumos!

Userul era gresit. parola nu...of, batranetile astea!
Oare cand s-o insura, ce oi mai uita???

Mami lu' Kiti

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/botosei/183-botosei-little-star.html" target="_blank">botosei "Little Star" roz si www.lucrumanual.tk/bratari-crosetate/194-bratara-primavara.html" target="_blank"> bratara "Primavara"

Magazinul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Alexroco si David prefera nud..

Micki ma bucur ca a reactionat bine Kiti in prima zi. Oricum, primele saptamani sunt un pic mai grele chiar daca lui ii place acolo... are jucarii noi, parteneri noi de joaca. S-ar putea sa-l deranjeze copiii care plang... sa-i transmita si lui o stare d-asta de nervozitate. In momentul cand se vor linisti toti copiii, abia atunci o sa inceapa sa se duca cu drag. Era super daca puteati sa mai "intarziati" o ora ... pana se mai calmau cat de cat apele, sa gaseasca o atmosfera placuta acolo. Eu stiu de la Mara, in primele zile se auzeau urlete de cand intram pe poarta gradinitei si imediat incepea si ea sa maraie. Nu plangea, dar avea asa o maraiala continua din cauza celorlalti copii care plangeau. Era stresant pt mine ca om mare... dar pt ea.

Mamica fericita de Mara si de David

Nyny
Mersi pentru incurajari si impartasiri din experienta. La noi se pare ca ii e mai usor. Nu se aud pitici plangand. Chiar si azi, pana sa iasa ta-su pe poarta, deja tacuse. Si chiar e laudat ca nu plange. Pana la urma e particulara si numarul mic de copii, comparativ cu gradi/cresa de la stat, le permite sa ii ia cu binisorul pe rand. Eu deja constat ca atunci cand il luam, ne vede, zambeste, isi vede de treaba si ma mai cauta cu privirea. Dar nu ca s-ar grabi sa imi sara in brate. In nici un caz. Poate cand l-o supara ceva. Dar pana acum nimic. Ta-se zice: chiar asa de rau ii e cu noi de ii place asa mult acolo??? Pana la urma pare ca eu sunt dependenta de el (sau noi), mai rau decat e el de mine. Mai vedem zilele urmatoare. Si de luni, dupa pauza din weekend.

Oricum, va tin la curent cu primele lui zile de adaptare.

Mami lu' Kiti

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/botosei/183-botosei-little-star.html" target="_blank">botosei "Little Star" roz si www.lucrumanual.tk/bratari-crosetate/194-bratara-primavara.html" target="_blank"> bratara "Primavara"

Magazinul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

sorina Ma tot tzineam sa-tzi spun... am luat si noi canitze din alea, dar nu functzie decat la apa, la lapte nu pt ca nu curg continuu... Totushi nu se omorau cu bautul. Dar le-am dat ceai (indulcit) (ceea ce n-am mai facut din primavara) si au baut cantitatzi considerabile... in comparatzie cu apa.

Si, ca de obicei, am o noua intrebare: ce fel de branza datzi voi pufilor?
Ale mele refuza telemea, cashcaval, branza de vaci. Accepta doar almette (dar nu e branza "pura") si telemea in mancaruri gatite (cu macaroane de exemplu). Ma gandeam sa-mi calc pe suflet si sa le dau Danonino... exista ceva similar pe piatza care sa nu fie produs de Danone?

Si inca una... plizzz... nishte retzete pt steamer (legume)?

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Branza calcica. Restul asa si asa. Nici nu am insistat cu alte feluri de branza, e adevarat. A gustat telemea dar nu a fost dat pe spate.

Steamer...nu-s ce e. Bine, stiu, dar nu am si ca atare nu stiu ce as face la el.

Mami lu' Kiti

Magazinul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Bag si un sondaj si ma duc la somn : catzi pufi mai folosesc suzeta si cat timp pe zi?

Gemanutzele zilnic, musai la somn si la linishtiri dar si in multe si nenumarate momente ale zilei, uneori chiar non-stop .

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Kiti nu a folosit nici un tip de suzeta, din cele 1000 pe care i le-am tot luat. Dar am vazut copii de 2 ani (sigur aveau 2 ani, 2.5 ani) cu suzeta, la plimbare si la joaca. Acum nu stiu daca non-stop.

Mami lu' Kiti

Magazinul meu

Mergi la inceput