Pufi fericiti de ian-feb 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 12

miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela nyny...poate m-am exprimat gresit..nici nu mai stiu ce-am scrisdimi...ideea ar fi ca imi plac la nebunie escapadele voastre...fie ca sunt chestii banale gen masa restaurant fie ca sunt mai..traznite...e f bine si benefic pt cuplu... escapada mea in delta...s-a dovedit a fi nu prea reusita..desi nu ma plang...tre sa ma gandesc la chestii banale...ar merge la fix uneori... tomaca..un paharel si peste 100 .. mire ne e dor de voi bea...of, of..mami...e grele...lasa cand va veni adam...ivan edja va sti mult mai multe... ana ![]() ![]() ![]() ![]() eu....munca de nici nu stiu cand s-a fc 5...acasa..continuat de fiert magiunul....pus in borcane...la 6 iesit k jiji...venit pe la 8 juma..obo...insa tre sa ma obisnuiesc cu ritmul asta pt ca se pare...ca n-am de ales... hai, romania!!!!! Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Si nouaaaaaaaa!
De ce mananci orez fiert?

Si da...Hai Romania!

_
Mirela si

Beatrice1982 spune:
miremia, asta incerc sa ii iesplic la sot, dar e ca nuca-n perete................so raman tot eu cu ale mele.........
ce sa fac?
_
Bea, mami de doi baieti : Ivan Matei (14.01.2010) si
28+ cu
Adam Stefan
Doamne ajuta sa fim sanatosi!

ale1212xa spune:
neatza e gata
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

tomaca spune:
Buna dimineata,
Multumiri de cafea. Alexa sa inteleg ca preiei stafeta?
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

miremia spune:
Neatza!
Bea eu as insista sa-i explic sotului. Stiu, cateodata mai bine faci singura totul decat sa stai sa duci munca de lamurire cu un barbat dar cum o sa ai nevoie de tot ajutorul lui dupa ce vine bebe Adam, ma gandesc sa insisti, sa-l faci sa inteleaga cat iti este de greu. Si poate si mama ta ar putea sa faca un efort mai mare. Iar sora ta te-ar putea ajuta in weekend. Poate nu esti genul de persoana care sa apelezi la ceilalti, eu cu siguranta as apela daca as mai avea un bebe in burta. Multi pupici si incearca si tu sa vezi partea plina a paharului (hormonii astia ). Daca putem ajuta cu ceva sa ne spui, o facem cu draga inima.
Ale1212xa de cafea, vad ca fetele matinale absenteaza toate.
Tomaca Tudorel cand incepe gradi?
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

tomaca spune:
citat din mesajul lui miremia Neatza! Tomaca Tudorel cand incepe gradi? ![]() _ Mirela si ![]() |
Ei, mai este un pic, pe 2 aprilie 2012

Povestea unui Dor

alexroco2010 spune:
Neata va spun si eu !!!!!!!!!
Ana multumesc de reteta am sa o incerc zilele astea.Imi plac maslinele foarte mult in orice si sotului.
Aici vremea e urata ploua si e frig asa ca ne-am decis sa mergem la un club de distractii pt copii ca Alex sa-si consume energia ......asa poate va dormi si el mai devreme si voi avea si eu un saptiu de respiro .Toata dimineata m-am chinuit cu imbracatul si dezbracatul .Adica eu il imbracam el se dezbraca .........Ii place foarte mult sa stea dezbracat .
O zi buna in continuare la toata lumea .
Va pupik.
Roxana mamica de nazdravan Alexandru Lucian Mihail

micki_mica spune:
Neata...merge si la ora asta?
Ale1212xa ms pt cafeluta!
Tomaca multi ani fericiti impreuna, va doresc! Si cu gradi, nu iti fa griji de pe acum. O sa vezi ce si cum la momentul potrivit.
Bea
Nyny David mic si suparat. Of dintisorii astia!
Am dormit pana la ora 12, dupa ce dimineata am pregatit copilul pentru gradinita... Azi-noapte i-am pregatit ghiozdanul si azi dimineata alte haine, pt ca ploua.
Asaaaa!
Mi-am mai revenit. Ieri am muncit ca o nebuna, am spalat, calcat, aspirat, gatit...Azi mai am de sters praful si am dormit. Plus ca vreau sa ma delectez cu o lectura.
Dar am dormit cum de mult nu am mai dormit. Dupa atatea nopti de urlete, griji si zile cu "ce-o face el acolo, la gradi?" m-am mai linistit. Ca eram ca un arici.
Kiti a fost laudat ca nu a plans ieri deloc. Cand m-am dus sa il iau, m-a vazut si mi-a zambit si si-a vazut de joaca. A venit apoi sa isi ia bidonul cu apa si s-a intors la joaca, in curte. Intre timp mi-au povestit ca s-a adaptat foarte bine pentru prima zi, ca au avut copii care plageau tot timpul. El nu.
Azi l-a dus sotul: el il va duce, eu il voi lua. Cica a plans un pic, pana la luat dra educatoare si cam asta a fost. Imi cam e dor de el, dar asta e!
Si noi am facut o lista A4 cu ce ii place si ce nu, ce face si cum, cum se linisteste. Initial dnele de acolo au crezut ca are regim special. Ca era ditaimai lista. Dar eu ca sa fiu sigura ca nu ramane neinteles am scris nene...
Am vrut sa va pun poze in album, dar vad ca nu imi ia parola. S-a schimbat ceva? Un PM imi da si mie cineva cu parola, pls? Zau, ca nu intra aia veche si pace!
Nu stiu ce sa va mai zic. Acum sunt in viteza si ma simt vinovata pt ca dupa ce au plecat ei, am dormit pana la 12. Si acum musai sa bag la cumparaturi o tura si sa gatesc. Mami lu'
Kiti
NOUTATI - www.lucrumanual.tk/botosei/183-botosei-little-star.html" target="_blank">botosei "Little Star" roz si www.lucrumanual.tk/bratari-crosetate/194-bratara-primavara.html" target="_blank"> bratara "Primavara"
Magazinul meu

tomaca spune:
Micki - am trimis PM; dar e aceeasi oricum
Povestea unui Dor

nyny spune:
citat din mesajul lui decenuela nyny...poate m-am exprimat gresit..nici nu mai stiu ce-am scrisdimi...ideea ar fi ca imi plac la nebunie escapadele voastre...fie ca sunt chestii banale gen masa restaurant fie ca sunt mai..traznite...e f bine si benefic pt cuplu... |
Relax... nu te-ai exprimat gresit. Am inteles din prima, ziceam si eu asa, in completare

Mamica fericita de Mara si de David