Pufi fericiti de ian-feb 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 14

micki_mica spune:
Si am pus poze din prima zi de gradi.
Si fug repede la somn, ca la 5 iar imi urla la ureche si tre sa ii fac iute un laptic. Si apoi, la 7, pregatirea pt gradi.
Noapte buna! Mami lu'
Kiti
NOUTATI - www.lucrumanual.tk/botosei/183-botosei-little-star.html" target="_blank">botosei "Little Star" roz si www.lucrumanual.tk/bratari-crosetate/194-bratara-primavara.html" target="_blank"> bratara "Primavara"
Magazinul meu

micki_mica spune:
Neata! aburinda si o tableta de cioco (cu menta pt cine prefera)!
O zi minunata! Mami lu'
Kiti
NOUTATI - www.lucrumanual.tk/botosei/183-botosei-little-star.html" target="_blank">botosei "Little Star" roz si www.lucrumanual.tk/bratari-crosetate/194-bratara-primavara.html" target="_blank"> bratara "Primavara"
Magazinul meu

micki_mica spune:
Sa va zic cum a decurs inceputul celei de-a 3-a zi de gradi: servit laptic acasa, vigantol, echipat de plecare. Apoi pus in carut incepe sa faca "pa".
Ajun ei acolo (Kiti si ta-su) si Kiti sa o ia repede pe scari in sus. Abia a apucat sa il schimbe si a si taiat-o in gradi. Pana sa intrebe dna de acolo el o zbughise inauntru.
Si noi ne faceam probleme ca nu i-o placea, ca deh! daca a stat cu ma-sa atata timp, o sa ii fie greu...
Cat de repede cresc! Mami lu'
Kiti
Magazinul meu

ale1212xa spune:
neatza
micki de cafea...beau una fara menta
pana se trezeste puiu
ma incurajeaza postarile tale despre cresa...de luni mergem si noi, doar ca la stat unde o sa fie mai multi copii, mai putine ingrijitoare probabil..vedem...
si ca sa va spun unul din motivele de suparare de saptamana trecuta...tine de cresa evident...
la cresa la care vroiam sa il inscriem ne-am dus de pe 1 martie..era aproape de bunica-mea(in caz ca nu ajungem noi sa il luam), o cunoasteam pe asistenta sefa..credeam ca se rezolva..ei as...ne-a tinut-o pe aia cu sigur, nici o problema, e inscris, nu mai incercati in alta parte ca nu are sens, pana pe 5 sept cand ne zice ca nu e inscris ca au inscris doar copii din 2009, ca e mic, ca nu sunt locuri...bla bla...mi-a picat fata...sincer am facut un pui de depresie..cum o putea un om sa minta asa nu stiu...noroc cu sotul care a preluat initiativa si ne-am pus pe cautat
asa ca rapid ne-am reorientat..spre cresa de langa noi..care nu a avut locuri pana in momentul in care s-a dus sotul trimis de cineva cu anume "atentii" specificate in clar atat pentru asistenta sefa cat si pentru infirmiere...ca la noi la nimenea pe cuvant..dai bani ca sa poti sa platesti mai apoi un serviciu
in fine, m-am descarcat...acum asteptam rezultatele analizelor, in we facem cumparaturi ca avem o lista data de asistenta si de luni intram si noi in paine..cu inima indoita binenteles
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

danasor spune:
'Neata
Pe langa cafelutza lui Micki dau si eu niste prajiturele si o feliutza de tort, ca mi-s si Maria si le urez
La multi ani!!! la toate Mariile, Marianele si Marianilor

danasor spune:
Micki felicitari pentru gradinitza, am vazut pozele cu Kiti, e un dulce iar tu arati foarte bine
Ale, offff ce urat ai patit, cred ca asteptau si ele ceva , niste pumni poate... lasa ca poate va fi mai bine la cresa de langa voi , succes si voua pentru luni
Larisel - suzeta nu a vrut deloc, o prefera pe cea naturala la adormit, branzica ii dadeam calcica, nu i-am mai facut de mult, i-am mai dat si danonino ocazional, cascavalul ii place
Sorina cum e cu bona?

danasor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex absolutely amazing! ma gandesc cum ar fi fost daca dadea Romania gol, daca asa a fost uluitoare atmosfera! Si eu nu sunt usor de impresionat... _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ![]() ![]() ![]() _ |
sa va fie de bine

danasor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel Si, ca de obicei, am o noua intrebare: ce fel de branza datzi voi pufilor? Ale mele refuza telemea, cashcaval, branza de vaci. Accepta doar almette (dar nu e branza "pura") si telemea in mancaruri gatite (cu macaroane de exemplu). Ma gandeam sa-mi calc pe suflet si sa le dau Danonino... exista ceva similar pe piatza care sa nu fie produs de Danone? Si inca una... plizzz... nishte retzete pt steamer (legume)? _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare ![]() ![]() |
uitasem.... almete cu smantana e preferata ei, ii dau ori dimi ori dupa amiaza cand se trezeste, am mai incercat si alte sortimente/marci si nu-i place
steamer nu am

sorina_bz spune:
Buna dimineata si La Multi Ani tuturor celor care poarta nume de Maria, Marian...Sa ne traiti cu numele!
Saru-mana de cafea, Miki, si de cioco cu menta...
... e preferata mea...Felicitari pentru adaptarea rapida a lui Kiti la gradi!
Multumim de tratatie, Danasor...
...eu m-am servit... La Multi Ani fericiti, alaturi de frumoasa ta familie!
....
de intrebare....din pacate, bona a dat bir cu fugitii dupa numai o zi...
...A stiut iris sa-i arate tot ce poate...a facut luni ca toate visele, asa ca biata femeie...s-a dus in treaba ei...Ce sa facem...mai cautam...
Nyny......nopti horror avem si noi, desi zic si eu tot ca si tine....parca nu e asa avansata eruptia caninilor....sau poate am ramas eu cu imaginea vulcanilor de la masele, si am uitat cum arata gingiile inflamate de la dinti
....
Tomaca...cu scuze pentru intarziere...urez si eu sa aveti "Multi Ani fericiti impreuna!"
Ale1212xa....offf, tare aiurea mai merg lucrurile pe la noi....bine ca ati rezolvat cu inscrierea la cresa din apropiere....multa bafta, si adaptare usoara Dragoselului!
Larisel....sorry ca nu functzie canitzele si pt lapte....cred eu ca e nitzel mai complicat pentru ca si gemanutzele, ca si iris, au baut lapte cu bibe Dr. Brown, care au curgerea aceea continua...Nici eu nu stiu cum sa fac, cu laptele...I-l dau la bibe, deocamdata, cat l-o mai vrea....E bine ca fetele beau ceai....
...La sondaj:
- Branza...tot ca si gemanutzele....Iris nu vrea decat in paste(telemea rasa)...I-am mai dat ocazional Danonino, ca si desert, si mai accepta niste borcanele de la Hipp, cu caise si crema de branza...Cascaval sau alte branzeturi nu doreste...
- Suzeta....doar la somn, de vreo 3 luni...Inainte de asta, in perioada maselelor, devenise cam atasata de ea, o cerea mereu, si nu i-am mai dat-o deloc ziua, nici prin casa, nici pe afara...Mi-a fost teama sa nu-si deformeze maxilarele....I-o dau cand o culc ziua si noaptea, dar nu o tine mult in gurita....cand adoarme adanc o scuipa....
- Steamer am....retzete pentru el nu prea am, ca fierbe la abur, si mie, personal nu-mi prea place gustul de fiertura....Ii mai fierbeam lui Iris fructe si legume, orez...cu el....dar cam atat.
Nu mai stiu ce-am mai citit...Trimit placinta, si incerc sa revin...Sper sa nu fi sarit ceva....Imi cer scuze, daca am facut-o, dar sunt absolut varza, ca de luni incoace o tinem tot intr-un dans nocturn, treziri multe si nenumarate...leganat in toate modurile posibile, gel de dinti, lapte, ...Kupil cu kurul rosu ca de maimutza....Probabil ca sunt caninii, ca in afara de agitatia asta...altceva nu face....
O zi frumoasa, tuturor!

ale1212xa spune:
sondaj: Dragos mananca branza de vaci/telemea/fagaras cu o pofta de mama mama
suzeta: nu am folosit niciodata..acum cand le mai gaseste(ca am avut 2 cumparate) si le baga pe amandoua in gura in acelasi timp...am o poza pe undeva..o caut si o pun
mai e 9:40 s Dragos inca doarme...ce o fi cu el...si la 9 ar fi trebuit sa fiu la servici sa imi iau o adeverinta
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem