Nasterea la Arcadia - Iasi (17)
Raspunsuri - Pagina 9
camelia33 spune:
Oana si apropo de bubite si a mea a facut la un mom dat ceva asemanator inca avea si pe putulica , la baza urechilor spre fata si am mers la medic , a spus ca e o urticarie si sa-i mai dau cateva zile Calciu Kids pentru ca e antialergic si i-au trecut in 2 zile.
ASi apropo de atmosfera din biserica....nu cred ca in 10 min i se poate intampla ceva fetei iar impartasania se da cu aceiasi lingurita , lucru care e foarte controversat... dar nu am auzit la nimeni sa pateasca ceva
Sofia Maria
oana.irina spune:
Merci fetelor, intre timp ne-am dumirit si noi si am fost de dim de la ora 8 la Biserica, singurica. Am anuntat ca sunt pentru molifta si am tot asteptat sa vina un preot (erau 2) in pridvor. La un moment dat l-am prins pe omul bisericii -un pensionar care e ocupat mereu cu treburi f importante gen stinsul lumanarilor care s-au facut prea mici- si i-am reamintit ca sunt pt molifa. La care el: „Aaaaa, da nuuu, trebuia sa vii mai devreme, de-acuma tre sa stai pana la sfarsit”. Ei si, bineinteles ca nu am mai stat, atata vreme cat eu ajunsesem acolo inainte sa inceapa slujba. M-am enervat si m-am intors mai pacatoasa decat ajunsesem. Dupa-amiaza o sa merg la Mitropolie. Poate o rezolv acolo.
Nu cunosc niciun preot Claudia ca sa il pot chema acasa.
madline82 spune:
Daca tot suntem la cap botez, sa radeti impreuna cu mine:)), l-am primit si noi de la o ptieteana,linkul, am ras cu lacrimi!!!
http://www.sarcina-nasterea.ro/bebelusi/ce-gandeste-un-bebe-la-botez.html
Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011
madline82 spune:
Daca tot suntem la cap botez, sa radeti impreuna cu mine:)), l-am primit si noi de la o ptieteana,linkul, am ras cu lacrimi!!!
http://www.sarcina-nasterea.ro/bebelusi/ce-gandeste-un-bebe-la-botez.html
Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011
camelia33 spune:
Fetelor, e vre-o problema daca la baie ii intra fetei apa in urechi?
Ca is mereu stresata mai ales ca a doua zi dupa baie chiar daca am curat-o cu betisoare cu opritor, presupun ca din cauza apei care ii mai ramane acolo, se formeaza iar ceara si eu cum is cam zuza ii bag nasul fetei in ureche si mi se pare ca miroase... oare am innebunit?
Ionela, ce parere ai de laptele de vaca de la 6 luni in loc de LP?
Sofia Maria