Nasterea la Arcadia - Iasi (17)
Raspunsuri - Pagina 19
madline82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Am vazut in albumele de poze de pe gmail ca este un album cu 1 septembrie. E fetita lui Lalic? Albumul Micuta Maria e cu fetita Oanei, nu? Lena - 35+ !!! AMR un pic !!! |
Micuta Maria e albumul Oanei, intru si eu sa vad fata lui lalic!
Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011
LenaC spune:
Mada, nu stiu sigur daca e fetita lui Lalic... eu intrebam . Poate e a Loredanei
Acum am vazut ca Oana a mai pus poze cu bombonica ei. Tare dragute rochite si bebelina e superba !!!. Oana, data viitoare sa ne spui cand pui poze
Lena - 35+
!!! AMR un pic !!!
madline82 spune:
Lena, e fata lui lalic, are si fatzuca de hello kity. eu am vazut-o pe Mara lui Lore si cea din pozele de 1 sept nu e ea, deci ramane Sophia!
claumarcoci spune:
Iulia da a inceput numaratoarea inversa,cred ca am luat decizia sa nu fac cursul lor de prim ajutor( am un coleg de birou care are o asist cunostinta si vine la domiciliu si-ti tine cursul, vb cu ea), o sa facem totusi acel screening si cam atat.
Si noi suntem tot asa singurei, noi si bebe, speram sa fie bine, tati tot asa o sa-si ia concediu, numai ca exact cand nasc are audit si chestii de astea de conducere deci tot o sa dea o fuga pe la birou. Mama mea vroia sa vina dar am amanat-o mie frica ca tati sa nu se mai implice 200% si sa creada ca voi ramane tot superwoman dinainte de bebe
Lena eu analize gratuite am prins doar de 2 ori toata sarcina , iar cu bani nu trebuie programare, am avut noroc ca nu costa decat 15 lei. Hemoleucograma am facut-o la cererea dr, eu am trombocitele scazute si le-am tinut sub supraveghere, daca scadeau prea tare trebuia sa ma trimita la alti dr de specialitate, dar a dat Doamne Doamne si nu a fost necesar, doar cezariana
Am vazut si eu albumul cu 1 sept, tind sa cred ca e a lui Lalic,de fapt e a ei, m-am uitat acum pe FB si e a ei, un bombon de fetitza
Fetele spor la baut ceiuc de zmeur, intrebare voi apretati tricourile noaptea???Ca eu da si sper sa fie muuult laptic la bebe
Claudia 38+
claumarcoci spune:
Vorbeati de hainute, intradevar cele de la Vaslui sunt ok,tot asa sunt in siraj la standul 30,hainute de la o firma din Tomesti, de bumbac foarte faine, de ex un body e 8 lei,Wyly parca se cheama, e magazin de producator.
Eu de acolo am luat strictul necesar ptr prima luna, plus pelinci, scutece,prosoape, si am mai luat finet la metru si am facut niste pelincute mai mari de pus in cada si cearceafuri pentru saltaluta.
Claudia 38+
madline82 spune:
citat din mesajul lui claumarcoci Vorbeati de hainute, intradevar cele de la Vaslui sunt ok,tot asa sunt in siraj la standul 30,hainute de la o firma din Tomesti, de bumbac foarte faine, de ex un body e 8 lei,Wyly parca se cheama, e magazin de producator. Eu de acolo am luat strictul necesar ptr prima luna, plus pelinci, scutece,prosoape, si am mai luat finet la metru si am facut niste pelincute mai mari de pus in cada si cearceafuri pentru saltaluta. Claudia 38+ |
si eu cat am mai umblat dupa finet..daca stiam..off,de-acu e tarziu
LenaC spune:
Claudia... Apretati tricoul? Ai in vedere daca a venit colostru?... daca da, la mine nu
Lalic, ai o fetita superba . Sa iti traiasca si sa te bucuri de ea .
Ce e finetul? . Pentru ce avem nevoie?
Lena - 35+
!!! AMR un pic !!!
loredanar spune:
citat din mesajul lui iulia_iulia FETELOR care ati nascut deja voi ati luat GALAFOR? v-a fost de folos? |
eu iau de ieri Galafor si nu stiu daca nu o fi efectul placebo ce simt insa astazi dimineata m-am trezit cu sanii mult mai plini desi nu s-a schimbat nimic in dieta micutei mele. eu am luat pt ca (desi am inteles ca nu e neaparat un semn rau) mi s-a parut ca prea am sanii moi, lipsiti de consistenta mereu - nici intre mese nu se schimba nimic. e un produs naturist. daca simt ca ai nevoie nu cred ca strica sa iei. eu zic ca are efect..
Lori fericita mamica cu bibi MARA - 20.08.2011 ora 14:25 !!!
loredanar spune:
incep prina zica ca sper sa nu fie deranjanta interminabila mea tirada de intrebari .. mi-au folosit pana acum parerile voastre.
credeti in "se invata in brate" ?
de cand are colicei Mara pare a dormi mult mai linistita in bratele mele. adoarme si in patut fara probleme insa acolo se foieste, scanceste, tresare etc. parca in bratele mele nici de burtica nu se mai strange asa rau.
mama imi zice ca o sa imi para rau ca o tot tin mereu pe mine sa doarma si insista sa o pun in patut mereu. nu stiu ce sa aleg ... instinctul imi spune sa o tin in brate sa ii mai alin din durere. dar oare vor exista consecinte vis a vis independenta ei fata de mine?
am observat cand o dezbrac sa o schimb ca burtica ii este cam umflata si se aplatiseaza asa cand respira si e rotunda nu stiu cum sa explic. cat de grave sunt acumularile astea de gaze? ... presupun ca asta e. scutecele le umple destul de bine, ma indoiesc ca e constipata...
multumesc
dau si eu un MARE VOT pentru hainutele de la NAN Vaslui. sunt foarte faine !
as vrea si eu sa pun poze cu bibi a mea. imi trimite cineva PM unde ce si cum?
Lori fericita mamica cu bibi MARA - 20.08.2011 ora 14:25 !!!