Nasterea la Arcadia - Iasi (17)
Raspunsuri - Pagina 20
oana.irina spune:
Buna, buna!
Multumim pentru complimente, acusi pun si burticile noastre pozici. Mai e putin, putin.
Am vazut ca discutati despre ceai din frunze de zmeur. Eu am baut in ultimele 3-4 saptamani cate 4 cani pe zi. Nu stiu cat m-a ajutat, probabil ca a avut efect. Oricum, durerile in travaliu sunt atat de intense, incat...
Eu am platit toate analizele in timpul sarcinii si stiu ca m-au costat o groaza de bani. O singura data am luat trimitere, dar cu programare as f prins rand prin septembrie, adica peste vreo 3 luni.
iulia_iulia spune:
CLAUMARCOCI bine faci ca il implici si pe tati ,sa vada si si el despre ce e vorba ...ca doar nu am facut copii astia singure ,au contribuit si taticii cu ceva ...pai sa contribuie pana la capat...eu il mai necajesc pe sotul meu ,ii zic :da' cine a vrut copii ,draga? ,nu ca eu nu mi-as fi dorit ,BA DA dar el a fost mai hotarat ,adica a luat atitudine ca sa zic asa ...na , intelegeti voi ....
Eu nu "apretez" tricourile ,is cam stresata pe tema asta .Mersi de pontul cu magazilun din Siraj ,nu stiam ca au finet la metru ,eu am cumparat 6 pelinci gata taiate de la magazinul Mogaldeata din C U G dar pote o sa- i zic mamei sa se duca ea la Siraj sa-mi ia si la metru ca sa -mi faca si cearsaf pt salteluta de la patul bebeului.
37 CU ANDREI
oana.irina spune:
Lalic, ce scumpa e Mariuca taaaa!!! O motanica dulce! Asa avea si a mea ochisori de chinezoaica la nastere.
Iulia, de ce sa te stresezi? E semn bun colostrul de acum. Se pare ca vei avea laptic repede.
Loredana.., asta cu invatatul in brate cred ca e prea curand la varsta asta. Cert este ca micuta are nevoie de tine sa te simta aproape, sa se simta in siguranta, iubita, in crizele astea. Exact la fel fac si eu cu a mea. O iau in brate si se mai linisteste. Adoarme in brate si uneori o tin cate o ora asa.Mi-e mila de ea sa o las, ca se trezeste.
Stefana spune:
Loredana, tine copilul in brate, ca are nevoie de tine. Acusi o sa-ti fie dor de tinut in brate bebe mic. Daca te doare spatele, ia-ti un sling sau un wrap.
Ce ma enerveaza asta cu obisnuitul... cum ar fi sa ma stranga sotul in brate sau sa ma sarute cu portia... sa nu cumva sa ma obisuiesc...
LenaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Stefana Ce ma enerveaza asta cu obisnuitul... cum ar fi sa ma stranga sotul in brate sau sa ma sarute cu portia... sa nu cumva sa ma obisuiesc... Stef si bebe iubit (24.03.2011) It's nice to be important, but it's more important to be nice. |
Stefana, imi place comparatia.
Mada, noroc de tine (ca altfel nu puneam eu mana pe storcator), mi-am facut si eu suculet de morcov... nu este chiar delicios, dar cand ma gandesc la cea mica se face dulce ca mierea .
Lena - 35+
!!! AMR un pic !!!
maitreyi spune:
elou
fetele, nu tin cu lupul, insa e necesara o precizare. CAS a taiat f mult din deconturi Arcadiei, si de asta s-a ajuns sa ceara bani mai multi. asa ar fi fost de la inceput insa au avut ceva "plusuri" pe care acum nu le mai au cu CAS.
o seara faina
-----
O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
madline82 spune:
Fetelor, niste linkuri cu cantece de leagan superbe!
http://www.youtube.com/watch?v=jr03j37a5eU&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=X_aV61q25U8&feature=related
Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011
madline82 spune:
citat din mesajul lui maitreyi elou fetele, nu tin cu lupul, insa e necesara o precizare. CAS a taiat f mult din deconturi Arcadiei, si de asta s-a ajuns sa ceara bani mai multi. asa ar fi fost de la inceput insa au avut ceva "plusuri" pe care acum nu le mai au cu CAS. o seara faina ----- O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Dar totusii nu imi explic suma de 1000 lei pt prezenta sotului la nastere!!!
sanda_baby spune:
buna am si eu o problema si as vrea sa stiu daca a mai patit cineva si ce as putea face...imi cade parul ingrozitor...imi scot suvite din cap..prin casa si masina e numai par simt ca decez psihic...am fost la ginecolog si nu m-am gandit sa precizez abia dupa aia mi-a zis cineva ca e de la nastere si tratamentul de mentinere...oare ce pot face?
madline82 spune:
citat din mesajul lui sanda_baby buna am si eu o problema si as vrea sa stiu daca a mai patit cineva si ce as putea face...imi cade parul ingrozitor...imi scot suvite din cap..prin casa si masina e numai par simt ca decez psihic...am fost la ginecolog si nu m-am gandit sa precizez abia dupa aia mi-a zis cineva ca e de la nastere si tratamentul de mentinere...oare ce pot face? |
Buna Sanda, nu te panica, e perfect normal, incepand cu luna a 4-a du[a nastere cade parul intr-o veselie, stai linistita ca se va regenera si o sa cresca altul in loc!!!Nu prea ai ce face, doar sa te tunzi mai scurt!