Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***342***
Raspunsuri - Pagina 7

Monnvas spune:
Hello.
Mai, ce ma oftic cand vad ce de chestii fac gradinitele voastre, ia sa caut si io alta...
Second day. Ne-am trezit pe la 8,20 , ne-am imbracat repede, am luat tati-calul pana la gradi, l-am incaltat, l-a luat in primire o tanti de la bucatarie. Aveau paine cu unt, gem, almette si muschi. Bineinteles ca fiu-meu a zis ca vrea muschi, s-a asezat pe scaunel, mi-a dat pupic si mi-a zis pa! si am plecat. Is tare curioasa cum o sa-i mearga si azi, nu cred ca se pune problema de plans, numai sa se simta el mai in largul lui, mi se pare ca inca e un pic stingher.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

olishka spune:
La inceput cam da....fac curatenie si mai vin din 5 in 5 min sa vad ce face. Acum se alearga cu un baietel. E fericit...in concluzie sunt si eu fericita
Citat: |
citat din mesajul lui novus Olga, ma bucur ca ati gasit gradinita potrivita ![]() ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Olga, mamica lui David iepurasul

Bianca2503 spune:
OLGA, bine ca ai gasit gradi mai aproape de casa. E foarte bine asa.
Mie mi-a pus asistenta in brate de dimineata o hartiuta cu ce analize trebuie sa ii fac lui Vladimir pana la 12 septemebrie: inca un exudat, inca un coproparazitologic, sa ii aduc aviz epidemiologic.
in plus ar trebui sa ii fac Prevenarul. Sper sa ma mobilizez saptamana viitoare si sa colectez caca. Greu acum, ca facem direct la wc...

Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui olishka Sa impartasesc si cu voi o informatie, poate sunt doritori: Minivacanta la Disneyland Paris, 3 zile si 2 nopti de cazare la hotel de 4 stele, mic dejun incluz, avion dus intors, bilet cu acces nelimitat la Dysneyland- 1 zi la minunatul pret de...760 RON de persoana. Copiii de 2 ani mai platesc 99 euro. Noi aseara am gasit si acum s-a dus Cristi la agentie sa plateasca. Mai sunt 16 ore din aceasta oferta. Vacanta este in noiembrie. Cine este interesat sa-mi zica si dau link pe PM cu oferta. Abia astept sa se intalneasca David cu Mickey si Fulger ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() ![]() |
e minunat pretul, doar ca in noiembrie e frig rau la Paris, zise vulpea care nu ajunge la struguri. Nu am bani acum ca as fi prima la agentie.

bebe_shtrumf spune:
Buna toamna gri, nu credeam c-o sa mai vii,
Seara e f rece la noi...asa ca d-aia ma incadrez in peisajul mai sus amintit, desi ziua este f cald inca.
Nico bafta multa cu tribunalele, desi sincer treb sa ai un avocado ff tare ca sa te scoata la liman, asa se vede in orice tara , mai ales in Romanika.
Bianca ff tare fi-tu, adika m-a lasat paf.
Eu sunt la faza cand nicio fraza fara gradi, s-o pregatesc psihic, desi nu cred ca or sa fie probleme, uitandu-ma al Monvas ce relax si ok a reactinat Chiti.
Bv Olgutza ca ai ghisit atatea oferte intr-un gradi, la noi nu stiu ce vor face, insa engleza, calc si dansuri cred ca sigur, bine mai putin calc, cred ca de la anul.
sapt viatoare cred ca incepem si noi programelul 100%.
Ilinka felicitari si tie, inceput promitator.inca sorb cafea ca alergai p-aci si n-am avut timp s-o termin ...
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

olishka spune:
citat din mesajul lui Monnvas Hello. Mai, ce ma oftic cand vad ce de chestii fac gradinitele voastre, ia sa caut si io alta... Second day. Ne-am trezit pe la 8,20 ![]() CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Woooow!!!! Pai e foarte tare Chiscuta!!! La voi e chiar bine de tot! Nici noi nu avem astfel de performante

Si legat de gradinite si ce stiu ele sa faca sau nu fac....nu cred ca exista o gradinita perfecta pentru copilul tau...mereu gasesti cate ceva care sa nu-ti convina, dar daca esti 80 la suta multumita, atunci e bine

olishka spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 OLGA, bine ca ai gasit gradi mai aproape de casa. E foarte bine asa. Mie mi-a pus asistenta in brate de dimineata o hartiuta cu ce analize trebuie sa ii fac lui Vladimir pana la 12 septemebrie: inca un exudat, inca un coproparazitologic, sa ii aduc aviz epidemiologic. in plus ar trebui sa ii fac Prevenarul. Sper sa ma mobilizez saptamana viitoare si sa colectez caca. Greu acum, ca facem direct la wc... |
Si noi trebuie sa ducem exudat si copro. Dar la noi e simplu, facem in pampers

Eu sunt tare fericita ca este aproape de casa. Ma gandesc ca atunci cand o sa ansc, sigur in primele zile n-o sa ma pot duce la gradinita cu el dimineata, asa ca o sa le trimit pe mama, soacra, sor-mea si cine o mai fi pe-acasa. In plus, o plimbare pe jos ii face mai bine.

anamariame spune:
Buna dimineata!Va anunt mandra foc ca am inscris-o pe Eva la gradinita! Cu aceasta ocazie, m-au coplesit o mie de emotii si ganduri! Tinand cont ca am trecut prin niste raceli cu complicatii si internari, sper din tot sufletul sa fi luat decizia potrivita de a o da anul acesta la gradi. Ea vorbeste foarte bine, oricine o intelege, mananca singurica si cere la olita, asa ca m-am gandit ca e pacat sa nu socializeze putin, si, de ce nu, sa mai invete lucruri noi. Am ales o gradi cu program scurt, e de stat, ca la noi nu ai de unde alege privata (mi-ar fi placut enorm sa o pot vedea pe camere oricand), iar ea e cea mai mica din grupa . Mai sunt doar 2 copii nascuti in 2009 (februarie), restul sunt din 2008 si 2007.Si acum partea proasta: iar e pe antibiotic...imi vine sa ma dau cu capul de pereti, aparent nu are nimic, e usor ragusita si fooaarte mofturoasa (ceea ce pentru ea e o noutate, ca e mereu bine dispusa). A vazut-o dr ieri si ne-a dat antibiotic, a ascultat-o si cica se aude nu stiu ce haraiala
. Anyway, sper sa se refaca repede, ca luni vreau sa o duc sa faca si ea cunostinta cu clasa si cu dna educatoare (de care imi place foarte tare, are un chip blajin si e foarte calma). Eu am predat engleza la gradinita asta in urma cu 5 ani, si am ramas cu o impresie foarte buna despre ea, lucru pe care nu il pot spune despre celelalte gradinite la care am predat.Novus, ma bucur ca e Ada mai bine.In discutiile despre pisici si catei nu ma bag, desi am plans citind ce a scris Simply, sunt foarte sensibila si eu la acest subiect, am avut un pisoi pe care l-am iubit enorm, a cazut saracul de la etajul 4 si a stat 3 saptamani in ghips, am suferit alaturi de el nopti la rand. Pentru ca era tare prostut, a mai cazut de vreo 3 ori si de la etajul doi, si pentru ca nu ii mai ramaneau multe vieti
, l-am dat la tara, unde e in culmea fericirii. Sunt oarecum impacata cu aceasta decizie, pentru ca se vedea ca e nefericit in apartament, mereu se cerea afara, dar imi era frica sa nu dea o masina peste el. La tara e intr-un sat uitat de lume, vine o masina odata la saptamana pe acolo, iar el e liber ca pasarea cerului acum, insa tot Royal Canin mananca, soriceii sunt doar pentru joaca

olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
e minunat pretul, doar ca in noiembrie e frig rau la Paris, zise vulpea care nu ajunge la struguri. Nu am bani acum ca as fi prima la agentie. ![]() |
Fir-ar ei sa fie de bani!!! Lasa ca nu se muta Disneylandul. Mai gasim oferte cand or fi vremuri mai bune

In noiembrie e frig si la Bucuresti

Floric spune:
citat din mesajul lui novus Ada e ok, a mai facut ieri 2 scaune super moi dar atat, in schimb Pisi e praf , si diaree si temperatura, frisoane ,cred ca sigur e ceva virrus infiltrat, sper sa nu ne atace si pe noi ![]() Inca un motiv in plus sa ma bucur ca nu e wkd asta intalneala, nu stiu daca puteam veni www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) Novus, ceva ceva e infiltrat dar cred ca a ajuns pana la mine. Ieri am avut o zi tare kkcioasa. Nici azi nu m-am reparat dar is mai bine. Bine ca Rares e bine |
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel