Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***342***
Raspunsuri - Pagina 8

olishka spune:
Anamariame - sanatate multa frumoasei Eva. Of nasol tare cu racelile, ma apuca deja groaza ca vine iarasi sezonul Anul trecut a fost oribil pentru noi.
Felicitari pentru inscrierea la gradi. Eu zic ca este o decizie foarte buna. Este bine ca ai fost in "interior" si stii lucruri bune despre aceasta gradinita. La cat de isteata este Eva, nici nu ma asteptam sa fiti in grupa cei mici. Si David era cel mai mic din grupa la cealalta gradinita si-mi placea si mie si lui (ii plac copiii mai mari). Acum are copii de varsta lui si se "bat" care sa stea la educatoarea in brate. Am vazut si cate 2 in acelasi timp Of...sigur educatoare n-as vrea sa fiu
Sa va acomodati repede de tot
Olga, mamica lui David iepurasul si
15+

Floric spune:
Tufete, Prevenarul asta cand trebuie facut? Si cate doze?
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Tufete, Prevenarul asta cand trebuie facut? Si cate doze? Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
Dupa 2 ani 1 doza doar
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Bianca2503 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui olishka
Fir-ar ei sa fie de bani!!! Lasa ca nu se muta Disneylandul. Mai gasim oferte cand or fi vremuri mai bune ![]() In noiembrie e frig si la Bucuresti ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() ![]() |
Stiu ca e frig si la Bucuresti, dar am bagat-o p-asta cu vremea ca sa nu ma oftic foarte tare.

Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui Floric Tufete, Prevenarul asta cand trebuie facut? Si cate doze? Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
Dupa 2 ani se face intr-o singura doza.
Mie mi s-a recomandat sa il fac acum in septembrie.

olishka spune:
Eu am facut prevenarul inainte de 2 ani...cand l-am dus la gradi...
Olga, mamica lui David iepurasul si
15+

andiaroro spune:
Si mie imi place oferta aia de la Disney...
Inscrieti-va cat mai multe ca dau cafeaua

adrisimo28 spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Dupa 2 ani se face intr-o singura doza. Mie mi s-a recomandat sa il fac acum in septembrie. |
si l-ai cumparat? cat costa? de asta PREVENAR CT*1SER 0.5ML WYETH sau PREVENAR 13 CT*1SPR 5ML WYETH sau altu?
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Floric spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Dupa 2 ani se face intr-o singura doza. Mie mi s-a recomandat sa il fac acum in septembrie. |
Multumesc Bianca, Novus, Oli.
Sa intreb doftorul poate imi da mai multe detalii.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel