Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***342***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

La noi ploua si cica asa o sa fie tot asa zilele astea drept pt care ma bucur ca am reusit sa ne mobilizam wkd trecut pt intalneala !!

Chatonel, tu pe unde esti nu ai net de nu mai dai niciun semn de viata ?? te asteptam cu impresii si vesti

Denisamada, mersi de sfaturi, de Smecta stiam tot de la tine de tura trecuta cand a fost prima experienta de genul asta !

Nikoleta, chiar zilele trecute ma gandeam ca oare ce mai faci, nu ai mai intrat sa ne tii la curent , iti doresc putere sa finalizezi cu bine divortul si sper ca Mario sa sufere cat mai putin !

Bianca, Vladimir e inepuizabil !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Felicitam proaspetii gradinari si le uram succes in continuare !! si mamicilor le dam un sa le treaca emotiile !!

Mergi la inceput

Si Ada ma tot complimenteaza,cand ma astept cel mai putin imi tranteste un : te ubec mami !! de ma lasa fara cuvinte
Ieri dimineata s-a trezit si vroia tziti, i-am explicat ca ii dau doar ca eu ma cam grabesc la birou asa ca a supt vreo cateva minute si apoi mi-a spus : acum poti pleca la serviciu mami

Mergi la inceput

Gianina voi ce mai faceti ?? cum e Micsunica ? sper ca i-ati venit de hac racelii

Pisigri, voi pe unde sunteti ?? v-ati intors din vacanta ??

Gina2008, Mihaelacq, Saby, Mababei, ce faceeeeeti ??? mi-e dor de voi !! haideti si pe la club !!

Cami, cum e la Bucuresti ?? Iulia cum s-a obisnuit ?? lasa ca te sun azi sa iau pulsul

Se vede ca vineri , am un chef de lucru ....

Mergi la inceput

Ada e ok, a mai facut ieri 2 scaune super moi dar atat, in schimb Pisi e praf , si diaree si temperatura, frisoane ,cred ca sigur e ceva virrus infiltrat, sper sa nu ne atace si pe noi !!

Inca un motiv in plus sa ma bucur ca nu e wkd asta intalneala, nu stiu daca puteam veni

Mergi la inceput

Da' unde sunteti toate tufetele ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Nico ma bucur ca ai trecut pe-aici. Sunt sigura ca o sa se termine totul cu bine, pana atunci sa fii puternica

Bianca mi-ai inseninat ziua cu perlele lui Vladimir.

Novus ii uram lui Pisi multa sanatate.

Despre noi...desi suntem gradinari cu experienta, de ieri am luat-o de la capat caci l-am mutat pe David la alta gradinita. Desi eram multumita de gradinita la acre mergea, imi placea f mult si personalul si copiii de acolo si gradinita in sine, erau mici chestii cu care eu nu eram impacata. Ce ma deranja f tare era lipsa unui asistent medical, care sa faca trierea de dimineata. Este f important pt mine, mai ales ca la iarna vine bebe si tare frica imi este ca o sa vina David acasa cu fel si fel de raceli. Sunt convinsa ca si aici o sa raceasca, dar macar nu o sa stea o saptamana la gradi si doua acasa. In al doilea rand, imi doream f mult o gradinita in care sa invete o limba straina.

Am gasit o gradinita de care deocamdata sunt multumita. Au asistent medical, invata 2 limbi straine (engleza intensiv si germana), au bucatarie proprie, curtea este verde cu multi copaci, tobogane, leagane, balansoare etc; este foarte apropae de casa (ar putea sa mearga cineva dupa el si pe jos, pe cand la cealalta gradinita musai trebuia masina); gradinita este pe o strada frumoasa si linistita; au supraveghere video; pretul este f bun

Ieri am fost prima data. A fost carnaval si era mare nebunie pe-acolo, asa ca nu l-am lasat pe David. Am stat cu el la spectacol, ne-am jucat f mult in curte (care ii place la nebunie) si s-a imprietenit cu cativa copii. In clasa a stat f putin.

Astazi l-am lasat acolo. A intrat in sala, s-a pus pe jucat, iar eu am plecat. Cand am ajuns acasa si am reusit sa ma loghez sa vad ce face am vazut ca urla in brate la educatoare, dar s-a linistit destul de repede, cam in 5 min. Sunt uimita sa vad cat de cuminte este la gradi: sta pe scaunel, repeta ce face educatoarea cu manutele, se joaca frumos. Este de nerecunoscut

Bianca multumesc tare mult de informatiile pe care mi le-ai dat legate de gradinita lui Vladimir Mi-a placut tare mult gradinita voastra, insa imi convine mai mult aceasta de langa noi.

Astept impresii de la mamicile cu gradinarii incepatori

Olga, mamica lui David iepurasul si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

La birou. am baut cafea, am mancat biscuiti si struguri, am scris pe blog, am citit forum, am raspuns la niste mail-uri (dar vad ca mai vin), astept sa ne scrie fetele gradinarese acum. cum a fost second day?

Mergi la inceput

Olga, ma bucur ca ati gasit gradinita potrivita !! cred ca iti vine sa stai sa te uiti doar la camerele video , cel putin eu asa as face in prima faza cred ca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Sa impartasesc si cu voi o informatie, poate sunt doritori:

Minivacanta la Disneyland Paris, 3 zile si 2 nopti de cazare la hotel de 4 stele, mic dejun incluz, avion dus intors, bilet cu acces nelimitat la Dysneyland- 1 zi la minunatul pret de...760 RON de persoana. Copiii de 2 ani mai platesc 99 euro. Noi aseara am gasit si acum s-a dus Cristi la agentie sa plateasca. Mai sunt 16 ore din aceasta oferta. Vacanta este in noiembrie. Cine este interesat sa-mi zica si dau link pe PM cu oferta.

Abia astept sa se intalneasca David cu Mickey si Fulger

Olga, mamica lui David iepurasul si 15+

Mergi la inceput